N
nazberen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nazberen
-
Önce cep telefonumu off düğmesine basar kapatırım.şutarafagitti
Zati ev telefonum yokjeyyar
Sonra istediği kadar kapının zilini çalsın,yerimden bilem kıpırdamam..:icecream:
Yapabilecek pek bir şey yok. Kovamıyacağıma göre....
Ama ben zaten işin o hale gelmesine müsade etmem.
Hep söylüyorum mesafe,mesafe.... başka türlü olmuyor.
En sonunda problemler çıkıyor. O problemleri hiç yaşamamak için baştan mesafeli,
saygılı ve biraz uzak davranmak gerekiyor.
Kızabilirsiniz bana ama eğer ben kayınvalidemle sorun yaşamıyorsam sebebi budur.
Evlendiğimden beri hiç sorun yaşamadım, yaşayacağımıda sanmıyorum.
Maalesef çok muhabbet tez ayrılık getir lafı doğru...
Kaynanam gelmiyor fazla bana..Çünkü hep ben ondayım..yerimsenibenYeme içme henüz bir.Ben ayırmak için çok uğraştım ama eşim annesinin evinden inmiyorkii.Bende dedim bir tencerede pişsin...Buzdobımda ne var ne yok yukarı çıkardım...Zaten az kişiyiz.Ama bazen eşimle karşıklık yemek başbaşa kalmak istiyorum..Ama eşimden yana olmuyor hiç...Valla kaynanamdan yana sorun yok da oğlu problemlisenağlama
nedir bu kaynanayla alıp veremediğiniz hatunlar :sm_confused: bence insan kendi annesine nasıl davranıyorsa esinin annesinede öyle davranmalı. mesela benim eşim annemi babamı cok sever arar sorar hep. şimdi ben onun ailesi dıslasam günah yaaaaaaa:sm_confused:
nedir bu kaynanayla alıp veremediğiniz hatunlar :sm_confused: bence insan kendi annesine nasıl davranıyorsa esinin annesinede öyle davranmalı. mesela benim eşim annemi babamı cok sever arar sorar hep. şimdi ben onun ailesi dıslasam günah yaaaaaaa:sm_confused:
ben calisiyorum istesede gelemez...
kaynanadan kaynanaya fark var ,
konusacagimiz ortak seyler olsa tamam
isyerindeki teyzelerle bile daha cok sohbet ediyorum
onlara gittigimde bile 1-2 saatten fazla kalamiorum
hemne esimi ariyorum-askim nolur skldim gel beni al- diyorum beraber gittiysek kas- goz yapiyorum
(bu arada 2 gun once aksam oturmaya geldiler kaynanam kayinpederim ve evsahibim hepside 60 yas ustu....esimle sikintidan patladik onlar konustu biz dinledik gittiklerinde esim diyoki -oh be kafami sisirdiler-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?