Kayinvalideniz......???

• Konu Sahibi Konu Sahibi nazberen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kaynanamla altlı üstlü oturuyorum hiç bir şikayetim yok valla laelaelaelaelaehiç gelmez kendisi ancak ben çağırırsam gelir rahatsız etmeye korkar kadınla çok anlayışlı bu ben biraz şanslıyım bu yönden :teytey:

Akşama kadar otursa iyide benimki kalmaya gelir. Bide en nefret ettiğim şey yatak odama girer pat diye uyuz oluyorum ya... Belki özel bişeyim var olamazmı yanii

Maşallah arkadaşım Allah bozmasın.

valla altlı üstlü oturuyoruz ama hiç gelmez. aslında isterdim gidip gelmeyi konuşmayı biz sadece bayramlarda ve kapıda falan karşılaşırsak konuşuyoruz.çalışıyo zaten.sonuçta aynı çatı altındayız çok kötü olaylarda yaşadık aslında yazmaya kalksam çok uzun sürer.kapalı kutudur kendisi.kimseyle muhattap olmuyo çok ilginç kaç senedir burdalar komşusu bile yok.kötülükten fayda yok iyi olmak isterdim ama çok geç.

ay canım insan sinir olur ya her gün her gün yani annen gelse bile rahat olmaz herkesin kendine göre işi gücü var bu yüzden en iyisi çalışmak arkadaşlar tavsiye ederim kesinlikle hem sık sık gelemez kimse hem de elinizde paranız olur rahat rahat kimseye hesap vermeden harcarsınız ohhh....

Ben çalıştığım için hiç sorun olmaz. İsteyen gelsin otursun önemli değil. Zaten benden başka herkeste evimin anahtarı var, herkes gelip gider.

kayınvalidem bana ayda yılba bir gelir
ben giderim haftada 4-5 gün yemeğe
işten zaten gec geliyorum yemek yapması zor geliyor
kaynanamı arayıp menü veriyom oda yapıyo sağolsun
hafta içi akşamlar orda yiyip eve gidiyoruz hem ev tertemiz duruyo vallahii
en basta orda yemek istemiyordum evde kendim yapmak istiyordum
ısrar ederlerdi gelin die
amaaan ne uğrascam hazır yapan var artık evde yapmıyorum

KAYINVALİDENİZ HERGÜN SİZE GELSE VESABAHTAN AKŞAMA KADAR OTURSA NE YAPARDINIZ?:sm_confused:

ne yapacağını söylüyorum.geldiği zaman daha yeni uyandım,çok yorgunum falan de.yatak odasına gireceği zaman kapısını kapat.müsait değil de.gidecek yerlerin olabilir şuraya gidecem gitmem lazım keşke gelmeden önce haber verseydin de.temizlik yapacam keşke haber verseydin gelmeden önce de.hep bu lafı söyle gelmeden önce keşke haber verseydin de.valla allah sabır versin.kardeş.klava:

ah keşke hep gelse ama kadına yalvaryorum gene gelmiyor ahu ben evleneli ahada 8 ay olacak kadın bizde sadece 1 gece kaldı oturmak içinde toplasan 5 kere elmemiştir ahu kadın oğlunu everip bi gitti memlekete hala yok gelmiyo ama kayınvalidem başımın üstünde yeri var annemden hiç farkı yok.....=)

tipik bir elti örneğisengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Önce cep telefonumu off düğmesine basar kapatırım.şutarafagitti
Zati ev telefonum yokjeyyar
Sonra istediği kadar kapının zilini çalsın,yerimden bilem kıpırdamam..:icecream:

yeni üyeyim ama en az bir sene olmuştur. okurum kk yı yok yaaa laale böyle yapmaz diyesim geliyor.

benim annem ne kadar geliyorsa kayınvalidemde o kadar gelebilmeli. tabiii anlayışsız davranılyorsa bu onun kalitesini gösterir.

o anki psikolojime bağlı.iyi hissediyorsam defalarca dinlediğim hikayeleri ilk defa duyuyormuş gibi yaparak tatlı tatlı sohbet ederiz.yok cinler tepemdeyse zaten birşekilde anlaşılıyor.on dk.sonra müsade isteniyor.Yaşasın kötülükkötükedihüso:roflol:

zor bir durum kaynana için söylemiyorum kim olursa olsun hergün sabahtan akşama kadar kimse çekilmez sıkar insanı........
bence sen bir kaç kez bir bahane uydur çocuğuda ona bırak dışarı çık,gez toz kafanı dağıt.

yok ya insan bi yerden sonra sıkılır
belki kendi başıma yada arkadaşlarımla bi planım var
bence bi insan bunu düşüncek kadar anlayışlı olmalı
önce telefon edilip bugün müsaitmisin kızım diye sormalı
dimi??

valla Alah iyi insanlarla karşılaştırsın tabiki annedir sonuçta elimden geldigince saygı göstermye çalışırım ama hergün gelirsede uyurum heralde yanında uyku delisiyim çünkü mümkünse çagırınca gelsin

Kayınvalidemle şuanda altlıüstlü oturuyoruz. Kayınvalidem hergün bize gelse bende o geldiğinde yapacak bir işler bulur sıkılmasını sağlardım. Baktım olmuyor pc nin başına geçerim, gene olmazsa anne evde yapıcak işlerin yokmu? diye sorarım:roflol:

ya o değilde benimde kayınvalide kayınpeder köyden gelip yerleşiyolar...tabi bunda ne var diceksiniz,tabi bunda bişey yok ama onlarda sorun var....olmuyo yaaa herkesin evi barkı ayrı olsun kardeşim her şeye karışıp herşeye müdahale bi süre susayım diyosun bakıyosun daha fazlası peşin sıra geliyo...fazla yüz vermicen bunlara...iyiside var diyolar ama eşimin ailesinde yok malesef nesli tükenmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…