Kayinvalideniz......???

• Konu Sahibi Konu Sahibi nazberen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşime derdim annene söyle gelsin bize yerlessin git gel yorulmasın derdim canım. hergün hergünde olmazki ama insanın kendine göre işleri olur başında gardiyan gibi ne o öle aman allah korusun ya.
herhalde evde bulamasın diye biyerlere kacardım iki günde bir bi işler yaratırdım kendime.
haftada iki kes gelse neysede hergün hergün çekemezdim herhalde yani bi zararı sıkıntısı olmasa bile ben evime gelen insanşla oturup sohbet edip onunla ilgilenmeyi seven biriyim. buyüzdende böle olunca işlerimi yapamazdım sıkıntı yaratırdı bende​

ben direk bu kadar gelmemesini söylerdim,,,

her şeyin ortası karar.hiç bir yere her gün gidilmez.her gün gelen en yakın arkadaşımda olsa bazen canın kimseyi görmek istemeyebilir.insan eşinden bile yeri geliyor sıkılıyorgamyoncuiremsu
amaaaaa.....
ne olursa olsun yukardaki gibide direk gelme denmez.
hiç bişeyin hatrı yoksa anneliğinin ve eşimin hatrı var.
benimde oğlum var.ilerde gelinim bana direk bu lafı söylese "burası oğlumun evi.istediğim gibi gelirim.sen karışamazsın" derim.bunun yerine bahaneler bulmasını isterim.geldiğimde kapıyı açmasın,evde yokum numarası yapsın gerekirse. ama bu şekilde suratıma söylenmesin.
büyük terbiyesizlik bence...

cennetten gelmiş huri melek misalidir benim canım anneciğim!

iyidir sağolsun arada oluyor birşeyler ama ben kin güdemem hiç kendi annemle ters düştüğüm oluyor onunlada olması normal. ona sorarsan belki benimde ne hatalarım vardır bilmeden yaptığım insanlık hali napalım

bizdede ayni sorun iki kücük cocukla hergün gitmek zorundayiz iki gün gitmeyince küsüyolar bari kendileri gelselerde beni yormasalar oda yok artik dayanamiyorummmmmm

benim kayınvalidem şehir dışında yaşayan oğlunu görmeye hiç gitmezken biz evlendikten sonra düğünüzle beraber yanımıza koştu. ilk hevesler hep kursağımda kaldı.eşimle 2 ay kayınvalidem yüzünden ilişkiye giremedik her gece odamıza kapıyı çalmadan dalıor yanımıza oturup uyumamızı bekliordu.1 gece kapıyı kilitledik duyup koşup kapıları yumrukladı oğlumm oğlummm die.eşim evde yokken ne laflar sokuor nasssı iğneliordu ve ben de alışık olmadığım için cevapta veremior kendi kendime ağlıordum.böle 2 buçuk ay geçti.sinir küpü olmuştu .kimseyle konuşamıordum.insanları bozma huyum zaten yoktu içime atıordum ve bir gün patladım.yemek yapmak isterim izin vermez.bulaşık yıkatır sadece dier herşei sanki yeni gelinmiş gibi yapmaya çalışırdı.kahvaltı hazırlardım yemezdi.hemen yenisini hazırlar oğlummm gel kahvaltıyaaaa die çağırır 2 tabak koyar böle inanamazsınız.yeni evlenmişim yani benim ii mi kötü mü olduüumu bilmeden nası ezersin kızından küçük kızı.kızının evinde sesi çıkmaz oturur köşede kızı zaten azarlar durur benim evimde kendim hizmetçi durumuna düştüm.sonra bir gün çantasını düşürdü içinden benim yemek takımımın kaselerinden bir tanesi 2 ye bölünmüş yağlanmış karabiberlenmiş şekilde fırladı.şok oldum.ne bu die sordum cvp veremedi.eşim de sordu anne bu ne die. sustu kaldı.bu arada yatağımızın kenarlarında lekeler vardı çıkarmaya çalışıodum yeni yatakta ne lekesi olur bir de.işte o an ben çıldırmışım. kadını evden kovmaktan beter ettim. kızlar ne kendi anneniz ne de başkasının annesi . yapılan hiç bir kötütük anne olduğunuz için hoş görülemez. ailemin verdiği görgüye ters düşen bu kadını affetmedim.ancak konuşuorum.arıorum hatır soruorum.ama yaşananları bir allah bir de ben bilirim. yeni aile kurmuş 2 genç çifti ki bu çok kutsal bir şey korumak lazım batırmak deil.buna kimsenin hakkı yoktur.aileyi ayırmanın yuva yıkmanın günahı çok çok büyüktür . kimin annesi olursa olsun buna izin vermem.zaten akıl sağlığı yerinde bir anne kendi çocuğunun mutluluğu için bu yeni kurulan yuvaya zarar vermez. yıkmaya çalışan kadınlar sanıormusunuz ki çocuklarını sevior. histerikçe bir lig savaşı seni mi sevior beni mi yarışına girilior.herkesin yeri sevgisi konumu ayrıdır.ve herkes haddini bilmelidir bu hayatta.

Önce cep telefonumu off düğmesine basar kapatırım.şutarafagitti
Zati ev telefonum yokjeyyar
Sonra istediği kadar kapının zilini çalsın,yerimden bilem kıpırdamam..:icecream:

Çalar çalar gider değil mikaydirigubbakcemile3

aman Allahim boyle sey olurmu inanamiyorum cok zor bir surec atlatmisiniz boyle davranislar anne oldugu icin kesinlikle affedilemez haklisiniz zaten kendini bilen yasi olgunluga ulasmis bir kayinvalide hergun gelmez cok yanlis en guzeli uyarmak kovmak gelme gitme demek olmaz ama uyarmak daha iyi

ben yenı evlıyken (esımın aılesı sehır dısında yasadıgı ıcın)sık sık hastaneye gelırlerdı ve bızde kalırlardı.kayınvalıdem pek konuskan herseye karısan bır ınsan degıldı.aslında ıyı ınsandı ama tanıyacak belkıde dıdısecek kadar vaktımız olmadı ben 12 gunluk lohusayken yaklasık 10 ay once vefat ettı.zaten evlendıgımde de hastalıgıyla ugrastı hep.allah nur ıcınde yatırsın

ben istemem şahsen ya
herzaman mesafeden yanayım
kaynanamla aramdada mesafe var
çünkü çok farklı kişiliklerdeyiz
anlaşamayız
oda farkında bunun
çok sık gitmemde çok sık gelmesinide istemem

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derim.Bir şekilde rahatsızsam hissettirirm.Şimdilik öyle gelsede istesemde kalmaz.Evde kocasıyla ilgilenmesi lazım.Velhasıl ilişkinin seviyesini iyi dengelemek lazım..........

Hergün gelip sabahdan akşama kadar yanımda olmasını hiç istemem hiiçç :1no2:
Çünkü kendisini sevmiyorum, onunda beni sevmediğini biliyorum kalp kalbe karşıdır.
Bana onca kötü şey yaşatmasaydı belki böyle düşünmezdim. kaydirigubbakcemile

sıkar biraz diyecem ayıp olcak.evi yokmu ne işi var hergun bende yaw :)))
benimki pek gelmez bende pek gitmem 10 dklık mesafe.gelsede nadirdir telefon açar..birbirimizden pek hoşlanmıyoruz dahası ben ondan hoşlanmıyorum:))o yine iyi davranıyor..aman en iyi kaynana ölü kaynana:)))

vallahi bence kaynanaya bagli.annemle tum gun ayni evdeyiz sabah aksam.nasil ondan bikmiyorum kaynanamdan da bikmam ama anne gibi olursa.aksi takdirde valla nolur bilemiycem ((((((

bekara karı boşamak kolay derler benim gibi bir kaynanaya düşte göreyim seni

bence siz erken davranın ve siz ona gidin hergün o bakalım napıcak belki böylece size gelmekten vazgeçin 1-2 saat oturur gelirsiniz sonrda evde kafa dinlersiniz

gelene git denmez mecburen kabul edeceksin ay benim kaynana hiç çekilemezdi vallahi laf sokup durur benide sinir ederdi varsa yoksa onun büyük gelini onada neden bu kadar değer veriyor anlamış değilim sinirlendiği zaman ne canı isterse onu diyor hiç laf çekmiyor fikir veren olduğu zaman siz karışmayın bu benim hayatım sizi ilgilendirmez diyor ben bunları yapmıyorum yapamıyorum acaba oda bu sebeplemi kaynanalığını bende gösteriyor diyede düşünmüyor değilim neyse 4 atanında hakkı bir demiş atalarımız katlanacaz mecburen allah ıslah etsin kötü kaynanaları inş

Benim için no problem sonuçta altlı üstlü oturuyoruz he tepemde oturmuş ha yanımda ne farkeder ki. Bir tek kötü yanı oluyor rahat rahat oturamıyorsun yoruldum az biraz yok bacağımı uzatayımdı, uzanayımdı na mümkün ama sabahtan akşama bizim evde olacaksa malumunuz 2. kocam sayılır artık derli toplu oturayım hanım hanımcık derdi de kalmaz hani insanda. :))))

gelip gitmesini tercih ederim çünkü bana geldiği zaman 6-7 aydan önce gitmiyor yaz ortasında anca gidiyor yaz sonu tekrar bende arada kızına gidiyor ama 1 haftadan fazla kalmıyor evi başka şehirde ama evinden çok bende kalıyor sözde evimizi ayırdık onada memleketten ev tuttuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…