- Konu Sahibi nazberen
-
beraber oturur kadını git gel yormazdım
ben direk bu kadar gelmemesini söylerdim,,,
Önce cep telefonumu off düğmesine basar kapatırım.şutarafagitti
Zati ev telefonum yokjeyyar
Sonra istediği kadar kapının zilini çalsın,yerimden bilem kıpırdamam..:icecream:
benim kayınvalidem şehir dışında yaşayan oğlunu görmeye hiç gitmezken biz evlendikten sonra düğünüzle beraber yanımıza koştu. ilk hevesler hep kursağımda kaldı.eşimle 2 ay kayınvalidem yüzünden ilişkiye giremedik her gece odamıza kapıyı çalmadan dalıor yanımıza oturup uyumamızı bekliordu.1 gece kapıyı kilitledik duyup koşup kapıları yumrukladı oğlumm oğlummm die.eşim evde yokken ne laflar sokuor nasssı iğneliordu ve ben de alışık olmadığım için cevapta veremior kendi kendime ağlıordum.böle 2 buçuk ay geçti.sinir küpü olmuştu .kimseyle konuşamıordum.insanları bozma huyum zaten yoktu içime atıordum ve bir gün patladım.yemek yapmak isterim izin vermez.bulaşık yıkatır sadece dier herşei sanki yeni gelinmiş gibi yapmaya çalışırdı.kahvaltı hazırlardım yemezdi.hemen yenisini hazırlar oğlummm gel kahvaltıyaaaa die çağırır 2 tabak koyar böle inanamazsınız.yeni evlenmişim yani benim ii mi kötü mü olduüumu bilmeden nası ezersin kızından küçük kızı.kızının evinde sesi çıkmaz oturur köşede kızı zaten azarlar durur benim evimde kendim hizmetçi durumuna düştüm.sonra bir gün çantasını düşürdü içinden benim yemek takımımın kaselerinden bir tanesi 2 ye bölünmüş yağlanmış karabiberlenmiş şekilde fırladı.şok oldum.ne bu die sordum cvp veremedi.eşim de sordu anne bu ne die. sustu kaldı.bu arada yatağımızın kenarlarında lekeler vardı çıkarmaya çalışıodum yeni yatakta ne lekesi olur bir de.işte o an ben çıldırmışım. kadını evden kovmaktan beter ettim. kızlar ne kendi anneniz ne de başkasının annesi . yapılan hiç bir kötütük anne olduğunuz için hoş görülemez. ailemin verdiği görgüye ters düşen bu kadını affetmedim.ancak konuşuorum.arıorum hatır soruorum.ama yaşananları bir allah bir de ben bilirim. yeni aile kurmuş 2 genç çifti ki bu çok kutsal bir şey korumak lazım batırmak deil.buna kimsenin hakkı yoktur.aileyi ayırmanın yuva yıkmanın günahı çok çok büyüktür . kimin annesi olursa olsun buna izin vermem.zaten akıl sağlığı yerinde bir anne kendi çocuğunun mutluluğu için bu yeni kurulan yuvaya zarar vermez. yıkmaya çalışan kadınlar sanıormusunuz ki çocuklarını sevior. histerikçe bir lig savaşı seni mi sevior beni mi yarışına girilior.herkesin yeri sevgisi konumu ayrıdır.ve herkes haddini bilmelidir bu hayatta.
vallahi bence kaynanaya bagli.annemle tum gun ayni evdeyiz sabah aksam.nasil ondan bikmiyorum kaynanamdan da bikmam ama anne gibi olursa.aksi takdirde valla nolur bilemiycem((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?