Kayinvalideniz......???

• Konu Sahibi Konu Sahibi nazberen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu yazdığımda bir sataşma yok....
ve bence hala yazdığınzda da mantık....
gayet düzgün bir üslupla fikri,mi belirttim...
ama aaa pardon...
siz gibileri pohpohlamak zorunda olduğumuzu unuttum...
karşı çıkarsak bu hale bürünürsünüz hemen...
neyse hiç umurumda değil açıkçası yaptığınız kabalık...
sizin de bir gün evladınız olur inşallah...
ozaman belki koyarsınız yerlerine kendinizi....
ve bence siz devam edin benim ailem gelse ben söylerdim demeye...
devam edin....

.............

.../.....................

Son düzenleme:
evet haklısınız 8 aylık evliyim ve bi hafta sonum onlarsız geçti oda sinemada oda gidince kıyamet koptu belki sizinkiler gidiyo amaa kaynanamlar gelince aynı şehirde olduğumuz halde hafta sonları bizde kalıyolar bu da yetmezmiş gibi askerden yeni gelen kaynım ve yeni boşanmış görümcemde hafta içi gelince bizde uyuyolar e bende rahat edemiyorum evin içinde istediğim gibi giyinemiyorum hep hazırol vaziyetindeyim:1no2:benimde onlarla hiç bi sorunum yok bide kaynanamın temizlik merakı pazar günü 6 da süpürge çalıştırmalar falan ama ben hep içime atıyorum eşime yansıtmamaya çalışıyorumsenağlama

Kızlar neyi tartışıyoruz ki kim kimin evine hergün gider?
Hele birde kaynana ve gelin.....
Sanmam kimse yapmaz bunu.

gelene kapım daima açıktır..yeterki kişinin niyeti iyi olsun ...
sonuçda neolursa olsun aramızda ne geçerse geçsin o bir annedir...oğlum ve eşim için bu fedakarlığıda yaparım...

başımın üstünde yeri vardır istediği zaman gelsin istediği kadar kalsın istediği kadar konuşsun
tv de seyredebilir, çayda içebilir, avaz avaz bağırarakta konuşabilir
hiiççç önemli değil zerre rahatsızlık duymam
büyüğümdür, annemdir babamdır saygım sonsuzdur

kızlar allah yardımcımız olsun zor tabiki tanımadığın insanlarla aile olmak bocalıyoruz başta ama bi sisteme oturtmak lazım, bi arkadaşında dediği gibi mesafe çok önemliii saygılı ama mesafelii...sizinde bir aile olduğunuzu özel hayatınız olduğunuzu hissettirmeniz lazım...

Ben gidiyorum sürekli. Acaba benim arkamdan da CADIARZU

ooo çok güzel olurdu benim bir engelli (14) birde küçük çocuğum var onları evde bırakıp rahat rahat işlerimi hallederdim ama ne yazıkki karşı dairede oturduğu halde 6 ayda bir geliyor

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaan su kayınvalideler öffffffffffffffffffffffff neyaparsın mecbur oyurur sohbet ederim ama esimin basının etini yerim herhalde allhtan biz uzagızzzzzzzzz

YAZIK SANA CANIM YAAAA BENDE AYNI ŞEYLERİ YAŞADIM KAYNANAMLA KARŞILIKLI DAİRELERDE OTURUYORUZ YENİ EVLİYKEN SABAHIN 6 SINDA ZİLE BASILIRDI OĞLUNU KAHVALTIYA ÇAĞIRIRDI (AMA SADECE OĞLUNU) SONRA BÜTÜN GÜN BENDEYDİ EŞİM GELİNCE ÇORPLARINI BİLE OĞLUNUN AYAKLARINA GİYDİRİRDİ DAHA NELER NELER NEYSE ARTIK BİRAZ ESKİDİKTE KURTULDUK:teytey:

hergün yapacak gidecek bir yer bulurdum.Veya eşime söylerdim o uygun bir dille anlatırdı yaptığının yanlış olduğunu

ben 12 yıllık evliyim ve hala kayın validemle aynı yerde oturuyorum.8 yıldır evlerimiz ayrı ama apartman aynı .durumu idare etmek eşine kalıyor. mutluluğu için

Hergün değil kayınvalde, en yakın arkadaş bile çekilmez.
Hergün gelen insan normal değil diye düşünür tedirgin olurum, oldum olası aşırılıkları ve abartıyı sevmem.Bana kayınvaldem değil fakat eltim ilk evlendiğimde hergün geliyor ya da buluşalım diye arıyordu, garip bulmuştum. Aşırı bulmuştum, nitekim balık kokmaya başladı ve asıl amacının beni, yani en büyük "düşmanını" yakından tanımak olduğunu öğrendim.Ağzımdan laf çarpıtıp kayınvaldelere götürüyordu.Eşimin eski kız arkadaşlarını ballandıra ballandıra anlatıyordu,Şimdi asla gelemez.Tersim fenadır, yaptım yuvasını.

a.s.Kayınvalidem hergün gelmez ayda bir gelir birkaç gün kalır çok fazla içli dışlı değiliz olamyoruz zaten geldiğinde güleryüzüm ve kapım herzaman açıktır sonuçta eşimin annesi ben de birgün kayınvalde olacağım:sm_confused:

8 senedir sabah kahvaltıda gelip akşam yemeginden sonra yatmaya gittiler evlerine taaki bu seneye kadar ama artık haftada 1yada 2gün geliyorlar allahıma şükür artık kendilerinden nefret eder oldum ama kurtuldum artık telefonda seslerini duymaya bile tahammülüm yok

9 aylık evliyim kayınvalidemle altı üstlü oturuyoruz sabah işe geliyorum akşam evime çıkıyorum üstümü değiştriyorum aşağıya iniyorum yemek yapmaya yardım ediyorum yatana kadar ordayız sonra eve çık hafta sonlarıda ordayım temizlik vesaire ne biyere çıkabiliyorum eşimle annemlere felan gidiyoruz o da ilk başlarda kayınvalidem kaynım hepsi geliyolardı şimdi gelmiyolr artık :dance: bende söylemiyorum gelin diye şimdide 3 aylık hamileyim doğumdan sonra nolur bilemem artık bi ara öyle hale geldim ki allahım ne derdim vardı ben evlendim ya annemlerde bile rahat edemiyorum diye ama şimdi alıştım bu duruma

kafayı yerdim naapcam başka..haftada bikere sesini duymaya zor dayanıyorum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…