Kayinvalideniz......???

• Konu Sahibi Konu Sahibi nazberen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7 aylık evliyim ...kayınvalidemle allaha çok şükür hiç bi proplemim olmadı ...sağolsun beni kızı gibi seviyor düşünüyorrr...(kızı yok ) 3 ooğlu var 2,ben aldım ilk gelinim :))) karşındaki insana nasıl davranırsa sana öle dfavranır bu birazda karsındaki insana bağlı ama ben kayınvalidemi seviyorum ....onu annemden ayırmıyorum ..sabah tan akşama kadar bizde kalsa (hafta içi zaten çalışıyorum bir tek pazar kalıor ) onunla gezerdimmm sinemaya filan giderdik yada alışverişe heralkde kayınvalidem gezmeyi benden daha çok seviorrrrrr ..şanslıyım heralde oğluda kendine iyi allah bin kere razı olsunnn .....

canım ben kayınvalidem kötü demiyorum beni zaten kızından ayırmıyo kendine ne alıyosa aynısı bana alır bende seviyorum allah var şimdi ben sadece altlı üstlü oturmanı zorluklarını belirttim belki ikimizinde çalışıyo olması kötü belki evde kalsaydık çok farklı olurdu bazen bende istiyorum benim evime gelsin otursun ama hep aşağıda olduğum için olmuyo yinede şükür mutluyum eeee bi de anne olcam yaaaaaaa:teytey::dance:

hiiiçç görmüyorum kendisinii en son 5 haftalık hamileydimm yani gördüğümdee çok muhatap olmuyorum gelip gitmez o da zaten bende cağırmam..en güzelii

vallahi ben kayınvalidemle anne kız ilişkim var sanki oğulları damat gibi :) hiihih

hep demişimdir annedir gelir gider yer içer ama haddini bilerek kimse kusura bakmasın evleniyoruz artık bir aile oluyoruz insanın her hali bir olmaz hergün kayınvalideyle ne konuşabilirsinizki benimki gündüz gelmez ama her akşam bendedir her gittiğimiz yere gelir eşim tek çocuk 25 yaşındaki adama 3 yaşındaymış gibi davranması gerçekten çok canımı sıkıyo sinirleniyorum sürekli dibimizde 4 yıllık evliyim mesafemi hep korumuşumdur ama mesafede fayda etmiyor malesef bikere gitme otur desem gece yarısına kadar oturur tabiki büyük saygım sonsuz ama saygıda karşılıklıdır onlarında bizim özel hayatımıza saygı göstermesi gerekmiyormu

katılıyorum sana canım annemiz babamız gelse kalsa hoşumuza gider ama kaynana olunca niye zorumuza gider acaba ben ömür boyu bakarım onların hayır duasını almak çok önemli

cocuklarının evidir gelicekler kalıcaklar tabi ama hergün sabahtan akşama kendi annemide istemezdim eşim ve ben yani biz ikimiz yeni bir aileyiz bi düzenimiz var gün gelir tartışırız gün gelir cilveleşiriz sonuçta evimizde bunları yaşayamadıktan sonra zamanla evlilikte sorunlar başlar. herkes birbirine saygı duymalı diye düşünüyorum

ay buna ne denir çıkdırır kafayı yerdim onunla zaman geçmio aanacım napayım

KAYINVALİDENİZ HERGÜN SİZE GELSE VESABAHTAN AKŞAMA KADAR OTURSA NE YAPARDINIZ?:sm_confused:

Vallaha evde kedi var diye sadece işi düşünce geliyor:))Hep biz onlara gideriz. Eğer hergün gelseydi, normal yaşantıma devam ederdim.Ayrıca açık olmakta fayda var, eğer bir planım varsa ,anlayışına sığınarak benim bu gün şu işim var der ve giderdim.Annemde olsa öyle yapardım.Yalnızlığı seven bir insanım ,keyfime de,özgürlüğüme de çok düşkünüm, zor olurdu hergün birinin eve gelmesi ama, eğer beni kıracak şeyler yapmıyorsa, normal hayatıma devam ederdim.Çok sıkılırsam bir iki defa sabahın köründe dışarı çıkardım:)Aman zaten kayınvalidelerde çok meraklı değil, hergün gelinlerinin yüzünü görmeye :))Hiçbir zaman mümkün olamayacak birşey hakkında fikir yürütüyorum işte:)

hayatım belli ki kadın senin için gelmiyo , torununu görmeye geliyo :) çocuğun olmamış olsaydı kesinlikle bu sıklıkta gelmezdi bence..

ne işi var akşama kadar ben de onla mı evlendim syrat yaparım ben valla acık söyleyim

yüz versem bizimkilerde çıkmazlar bizden...Ama dayanamıyorum çok konuşuyo...Susup otursa yerli yersiz laf kalabalığı.Bende mesafe koydum araya :))

ben 2 sene kayınvalidemle yaşadım.ilişkilerimiz iyicee laçkalaşmıştı ki anneme yakın bir ev tuttuk.bana habersiz gelemiyor çünkü annemde olabiliyorum...o bizi çağırıyor özleyince.
ama hergün gelse napardım bilmiyorum.yemekte beğenmiyor.gelene de git denmiyor ki.ayrıca hakkaten evlenince erkeklerin anneleri kıymete biniyorrr

keske gelebilse kayınvalidemle aramızda 1000 km var..

bence benim annem esimin annesi ayrımı değil. karsılıklı iletişim kurulabiliyorsa ve anlayıs varsa sorun olmaz..

en basta onu kendi anneniz gibi görmeniz gerekir.. dogal olmalıyız..

CADIARZU galiba benim kayınvalidem benim yüzüme çok meraklı 8 senedir hergün hergün doyamadı dahaaaa

walla biz birlikte otururken iki günde bir ne zaman ayrı ev tutacaksınız diyordu..kovduğu zamanlarda oldu.hamileyken taşındık..şimdi ben nadiresiz(kızım) duramıyorum diyor..hasta olsa koştura koştura bana geliyor.geleceği zaman oğluna beni arattırıyor...napalım..anne işte

benim eşim benim annemi ve babamı daha doğrusu benim ailemi çok seviyor...lakin kaynanamlar bize gelecekleri zaman telefonla arayıp müsaitmisiniz sizi özledik diyorlar,geldiklerinde bizim eşimle sewdiğimiz pastaları,börekleri yapıp getiriyorlar benim ailemde öyle zaten fazla oturmuyorlar,yorgunsunuzdur değip erkenden kalkıyorlar...tabi herkesim ailesi bir değildir ama seviyorum bizimkileri...

Ben ailemde olsa esimin aileside olsa tabikide gidecekler gelecekler bunun kadar dogal ne olabilir lakin herseyi dozunda yapmak lazim, öyle hergün hergün sabahtan aksama kadar olmaz, aslinda kayinvaliden bunu kendisi düsünmesi lazim senin annen yapsa laf olur, hergün damatinin evine gidiyor sabahtan aksama kadar oturuyor hic utanmiyormu laf edicek millet diye, fakat malesef erkek tarafi oldugu zaman kendine bunu hak görüyorlar buna cok sinirleniyorum.

Benim annem mesela cok dikkat eder fazla oturmak istemez olsun kizim belki kocan rahatsiz olur uzanmak ister falan der ama kayinvalideler böyle düsünceli olmuyor.

Vallaha güzelim yerinde olsam onu gelecegi zamanlar ben evden giderim sen hergün saatlerce onunla birlikte oturmaya hicbir mecburiyetin yok cik git kolu komsuya alisverise anlasin biraz, veya esinle konus haftada 2 - 3 gün ayarla o günler gelsin ama diyer günleri kafami dinlemek istiyorum belki benimde planlarim var ben hergün ona yoldaslik edememki de.

Umarim cözersin cünkü zamanla gercektende sIkbogaz oluyor insan

Sevgiylea.s.

ANLAYIŞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 8 SENEDİR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM EŞİM DE İYİ YA CANIN SIKILMAZ DİYO YA BİGÜN GIRTLAKLIYACAĞIM ONU DA!!!Kötü Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…