M
minisimmm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nazberen
-
nedir bu kaynanayla alıp veremediğiniz hatunlar :sm_confused: bence insan kendi annesine nasıl davranıyorsa esinin annesinede öyle davranmalı. mesela benim eşim annemi babamı cok sever arar sorar hep. şimdi ben onun ailesi dıslasam günah yaaaaaaa:sm_confused:
KAYINVALİDENİZ HERGÜN SİZE GELSE VESABAHTAN AKŞAMA KADAR OTURSA NE YAPARDINIZ?:sm_confused:
galiba benim kayınvalidem benim yüzüme çok meraklı 8 senedir hergün hergün doyamadı dahaaaaVallaha evde kedi var diye sadece işi düşünce geliyor:))Hep biz onlara gideriz. Eğer hergün gelseydi, normal yaşantıma devam ederdim.Ayrıca açık olmakta fayda var, eğer bir planım varsa ,anlayışına sığınarak benim bu gün şu işim var der ve giderdim.Annemde olsa öyle yapardım.Yalnızlığı seven bir insanım ,keyfime de,özgürlüğüme de çok düşkünüm, zor olurdu hergün birinin eve gelmesi ama, eğer beni kıracak şeyler yapmıyorsa, normal hayatıma devam ederdim.Çok sıkılırsam bir iki defa sabahın köründe dışarı çıkardım:)Aman zaten kayınvalidelerde çok meraklı değil, hergün gelinlerinin yüzünü görmeye :))Hiçbir zaman mümkün olamayacak birşey hakkında fikir yürütüyorum işte:)
ANLAYIŞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 8 SENEDİR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM EŞİM DE İYİ YA CANIN SIKILMAZ DİYO YA BİGÜN GIRTLAKLIYACAĞIM ONU DA!!!Kötü KazenBen ailemde olsa esimin aileside olsa tabikide gidecekler gelecekler bunun kadar dogal ne olabilir lakin herseyi dozunda yapmak lazim, öyle hergün hergün sabahtan aksama kadar olmaz, aslinda kayinvaliden bunu kendisi düsünmesi lazim senin annen yapsa laf olur, hergün damatinin evine gidiyor sabahtan aksama kadar oturuyor hic utanmiyormu laf edicek millet diye, fakat malesef erkek tarafi oldugu zaman kendine bunu hak görüyorlar buna cok sinirleniyorum.
Benim annem mesela cok dikkat eder fazla oturmak istemez olsun kizim belki kocan rahatsiz olur uzanmak ister falan der ama kayinvalideler böyle düsünceli olmuyor.
Vallaha güzelim yerinde olsam onu gelecegi zamanlar ben evden giderim sen hergün saatlerce onunla birlikte oturmaya hicbir mecburiyetin yok cik git kolu komsuya alisverise anlasin biraz, veya esinle konus haftada 2 - 3 gün ayarla o günler gelsin ama diyer günleri kafami dinlemek istiyorum belki benimde planlarim var ben hergün ona yoldaslik edememki de.
Umarim cözersin cünkü zamanla gercektende sIkbogaz oluyor insan
Sevgiylea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?