Kayınvalidenize 'Anne' derken ne kadar samimisiniz?

hic icimden gelmiyor ama iste mecbururi olarak diyorum.kayinbabama amca diyorum ama napimya.agzimdan ilk böyle cikti bende öyle deidim.benim bi tane anne eve babam zaten.

Annecım babacım derım ıkısıne de bunları derken yeterınce samımıyım bunu da ısteyerek yapıyorum.

Hiç içimden gelmioyor sölemek . .sempatiksalakcinni
Ama benim herif mutlu olsun die sölüyorum ayda yılda bir :hulya:

kayınpederim yok, kayınvalidem var

valla anne derken bayağı bi zorlanmıştım
şu anda zor geliyor sölemek ama söylüyorum adet yerini busun diye.

ne saçma başka birine anne baba demek

öylesine anne diyorum..adet yerini bulsun diye..nedense kayınvalideler de sevilmiyor yaw..

o yokken ve kendisinden bahsederken eşimin annesi diyorum :))))))))

Ben ilk evligimde cok icli disli olmustum ilk basta o yüzde anne diyordum kendisine ama daha sonra öyle seyler yasadim ki ikinci evliligimde kayinvalidemi cok sevmeme ragmen Ayse anne diyorum daha samimi geliyor bana.

ben daha evlenmedim ama kısmetse yakında nişanlınıcam banada çok zor gelicen anne demek alışamıcam belkide ama biliyroumki kendi anneme dedim gibi hiçbirzaman samimi olamam ama evlendikten sora aramızdada ne geçerse geçsin anne derim çünkü birgün bende yaşlanıcam ne ekersen onu biçersin karşımdaki anlamasada yaptıklarımı allahy biliyor derim geçinip gideriz diye düşünüyorum

ben kendı annemın yanında "anne" dıyemıyorum yaaa, sankı anneme ayıp edıyo gibi hissediyorum. gerçi anne desem de sankı cok ıçımden gelerek mı dıyorum :umursamaz:
bı baska ortamda bahsederken de "o kadın " dıyorum arkadaslarım dalga gecıo ama napim sevmıorum işte sevmıorum o kadını :mymeka:

Bende hiç sevmiyorum,hiçte samimi degilim anne derken.o beni kızı gibi görmüyorki ben ona neden yakın olayım...

daha içimden gelmediği için ben anne diyemiyorum işte... Gönül yapmak için bile olsa ağzımdan çıkamıyor.

söylemek kolay ne varki ama asla benim annem değil sonuçta geliniyim

ilerki yıllarda daha net anlaşılıyor

ne o beni öz kızı gibi, nede ben onu annem gibi görebilirim
sadece formalite ama bir gün gelinim olursa bana ismimden sonra anne demesini isterim
zeynep anne gibi...

tabiki hiçbir zaman annemin yerini tutmadı hatta nişanlılık döneminde hiç anne dememiştim şimdi desemde onca olandan sonrada içtenlikle demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…