Kayınvalidenize 'Anne' derken ne kadar samimisiniz?

ben hiç samimi değilim zaten zorla söylerim anneyide babayıda çünkü ikisindende nefret ediyorum oo kadar sevgisiz ve paragöz insanlarki ne yazıkki altlı üstlü oturuyotuz ve hergn onları görmek zorundayım allahım bir an önce beni bunlardan kurtarsın

amın cnm

aman cnm sımdı kaynana savunucular gelır senı yerden yere vururlarrrrrr

samımıyım kendıme gore..

dun bır arkadasıyla parkta otururlarken gordum ,gittim yanlarına ,uzaktan brnım hakkımda knustuklarını da bılıyorum gulumsuyorlar fılan ..

oturdugu kadın ,cok guzel cok sevımlı gelının demıs o da sevıyorum gelınımı demıs

bunu yanagından operken anlattıyorlardı ben de sarıldım ben de sevıyorum kaynanamı dedım..

gülüştük..

ben ıyı isem herkes iyi opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

valla cnm bezen sadece ıyı olmak yetmıo bende kendıem gore cok ıyıyım saygıda asla kusur etmem sadece onlara degıl kımseye etmem aynı olay bendede oldu aynısıı herkes der ne guler yuzlu gelın fılan der oda sevıyorum gelınımı der

ama ıste bazen ınsan ıcıne alamıyor ıstesede olmuyor benım ıcın zor hemde cok cunku benı zamanında yok yıprattılar hemde cokkkk daha bır senelık evlıyım cok seylerı gordum cok evlenmeden oncede gordum kabullenmek zor gelıo

aynen bende asla anne denmeyi hakmeyen biri .hayatımı kararttı mahvetti anneliğe kurban olsun.bizde aynı binada oturuyoruz seni çok iyi anlıyorum rabbim benide kurtarsın tez günde bu lanet yerden

zor ya valla yapmacıklıkdan nefret eden bırıyım ama mecbur demek zorundayız herkes sagolsun herkesın annesı babası ayrı olsun kım cıkardıysa bu anne baba demeyı bır bulsam onuuuuuuuu

zor ya valla yapmacıklıkdan nefret eden bırıyım ama mecbur demek zorundayız herkes sagolsun herkesın annesı babası ayrı olsun kım cıkardıysa bu anne baba demeyı bır bulsam onuuuuuuuu

bul valla bacım da alalım hıncımızı :jeyyar: biz de aynı binada oturuyoruz maalesef kötükedihüso mahfettiler psikolojimi,moralimi...
Anneler evladının mutluluğunu ister,bu insanlar ise kendi mutluluklarını...
Gelinler olarak biz oğullarının sevdiği ve beğendiği kimseleriz,bizi sevmelerine ve istemelerine gerek yok ki,bunu bi algılayabilseler süprizzzzz

hiç samimi değilim.mecburiyetten diyorum.başkalarının yanında bana yavrummmm kuzum,öz kızımdan farkın yok diyor ama ,işte birde aması var.o samimiyetsizce böyle davranıyor ben nasıl ona içten anne diyebilirim ki lmaz:

ilk konuşmamızda okadife sesine anne demiştim okadar etlilenmişki o beni daha çok seviyor ama oğlu bunalıma girdi konuşamıyor benimle oda çok üzülüyor

o bana nasıl içinden gelerek yavrum kızım der.sımsıkı içten sarılır.bu insana nasıl samimiyetsiz anne denirki.içimden gele gele diyorum tabiki

anne olduktan sonra samımı anne dedim...çocugum olmadan samımı dememişim onu farkettım...

kayınvalideme anne derken samimiyim fakat sadece zorlanarak söylememe açısından bence hiç kimse annesi kadar sevemezki kayınvalidesini... sositososito

Günaydın kızlar,

Ben 1.5 senelik evliyim ve anne demiyordum ilk zamanlar yüzüme bakarsa söyleceklerimi söylüyordum.Ta ki annem bana" anne demezsen hakkımı helal etmem" diyene kadar :S rahmetli teyzeciğim de derdi ki farzetki onun adı anne.adıyla hitap etmiş gibi anne de derdi. Canım teyzem nur içinde yatsın.Ama içten dediğim söylenemez anne derken :))))

Nişanlımın annesine içten ve samimi anne diyorum çünkü bütün anneler kutsaldır bana göre hep bana kayınvalde degil gerçek annemmiş gibi davranıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…