Kayınvalidenize 'Anne' derken ne kadar samimisiniz?

şu an nişanlıyız,ama evlendiğim zamanda anne demeyi düşünmüyorum..bana çok samimiyetsiz geliyo..ayrıca bu çok saçma..neden anne diyimki..kendisini sevmiyormuyum?hayır seviyorum,ama annesine anne,babasınada baba demek istemiyorum.insanın anne ve babası bi tanedir ve bu cümle bence çok özeldir
saolsun oda yadırgamadı,hatta dediğim zaman güldükkaydirigubbakcemile3çok samimiyetsiz oldum,zaten kayınvaldem çok gençzemuszemusanne demelik hali yokki:jeyyar:benden bakımlıdır,hoştur bölee fıstıktır fıstık:jeyyar:

3 senedir evliyiz eşimle. 5 gün öncesine kadar anne demeye çalıştım, onun samimiyetine inanmadığım halde... Kızları sanki öz, oğulları üvey gibi davranan bir kadına nasıl anne diyebilirim ki? 5 gün önce bebeğimin cinsiyetini öğrendim, çok mutluydum ve bunu paylaşmak için kayınvalideme gittim, ama orada görümcem büyük bir terbiyesizlik yaptı ve kayınvalidem görümcemin yaptığı terbiyesizliği görmezden geldi ve eşim kızın karıma nasıl böyle davranabilir diye sorunca oğlunu reddetti... bu kadına nasıl anne diyebilirsin ki? bu saatten sonra benim ağzımdan annenin a'sını bile duyamayacak... dün amniyosenteze gittim ve bir telefon açıp nasıl geçti, nasılsın, torunum nasıl diye sormadı... oysa eşimle beraber maddi manevi neye ihtiyacı varsa evlendiğimiz ilk günden beri yaptık... helal etmiyorum ve bundan sonra da eşim eğer görüşürse (ki o gün olanlardan sonra biraz zor) eşimin hatırına görüşürüm... çok kırgınım... el kızı nasıl hissedilirmiş bunu çok iyi anladım senağlama

çoooooook samimiyim. sorunlarımız oldu ama ben ona verdiğim değerden hiç eksiltmedim.
anne o neticede.içimden gelerek anne diyorum

bende icimden gelerek söylemiyorum acikcasi esimin hatirina.bana emek vermedi sonucta. oda beni kizi gibi benimsedigini sanmiyorum.zorun zoruna diyorummm.ne yaptimsa sevdiremedim kendimi ne yapayim.simdi de bosverdim.ister sevsin ister sevmesin.bana biraz irak olsun

bende anne diyorum, problemlerimiz olmadı değil, ama sevdiğim adamın hatrı var. bide ben sanırım çok saf bi gelinim

Tabiki hiçbir kayınvalide annelerinizin yerini tutmaz. Ama arada istisnalar vardır mutlaka. Yinede çoğunuzun saygıda kusur etmeyişi hoşuma gitti. Teşekkür ederim samimi cevaplar verdiğiniz için.

Açıkçası bende anne diyorum ama eşimin annesi olduğu için ve büyüğüm olduğu için başka türlü de hitap edemeyip hiç bir şey diyemiyor olmakta istemezdim. kendi anneme annem diyorum ona anne açıkçası kişilik olarakta hiç sevmiyorum gittiğimizde yada geldiğinde rol yapıyorum o saygısızlık etmek istemiyorum çünkü

bende anne diyorum
tabikide annemin yeri başka
sonuçta eşimin annesi

içten gelerek anne derim ben. eşimle ben "bir" olduğumuza göre anneside annem sayılır opuyorumnanaktan ama tabi bunda kayınvaldeminde etkisi var. o da beni kızı gibi görmese bende böyle hissetmezdim herhalde.

........................

Son düzenleyen: Moderatör:
ıcımden gelerek soylerım cunku aksını dusunmem ıcın hıc bı sebebım yok su an ıcın...

içten söylüyorum seviyorum annemi
kendi annemle kırgınlığım olduğunda
nasılsam onada öle kızıom ama o benim aşkımı doğuran kadın
Allah muhabbetimizi arttırsın

tabi ki içten gelerek söylenmeli..aksi olursa zaten onu sevmiyosunuzdur.ben daha tanışmadım ama seviyorum..inş. tatlı dilli,güler yüzlü yani hayal ettiğim bir kayınvalidedir. opuyorumnanaktan

ne çok sıcak ne de çok soğuk arada bi yerde gerekliyse anne derim ... ama çokta içten değil benim annem var zaten :) ama saygıda kusur etmem :)

diyordumhemde kendi anneme der gibi
ama malesef icimde anne diyecek duygular bırakmadı

ona anne derken ANNE sözcüğünün içi boşalıyo sanki,azıma yakışmıyo.... kendi kaybetti beni,şimdi sevgi göstermenin ne kıymeti var.....

ben de babanne desem daha doğru diorum içimden herseferinde..çoook ama çooook yaşlı ve paylaşıcak hiçbişeymiz yok maalesef..

herkesin bir tane annesi var ne kadar iyi hoşta olsa bu gerçek değişmiyor. ne o kızı muamelesi yapıyor nede sen annen muamelesi yapabiliyosun. buda gayt normal bence çünkü insanı doğuran büyüten her kahrını çeken insanın sadece kendi annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…