İnsan için de olmadan pek anlamıyor . Ben çok merak ediyorum gelinler kaynana ile oturmayı nasıl kabul ediyorlar başta.Çok yorucu ya düşüncesi bile yoruyor beni.Ben misafirliğe bile geldiklerin de rahat edemiyorum bir an önce gitsinler istiyorum kötü bi gelinim sanırım:).Ben olsam şu şekilde isterdim birincisi ya evi yakınlarım da olacak her gün gider hizmetini görür akşam evime gelir rahatıma bakarım .Yada işime gücüme karışmayacak istediği gibi kalsın( evim de).Kaynana değil de kayınpedere bakmak o bana çok zor gelirdi işte.
Hadi kayınvalidene baktın laf sokmalarına dayandın, kızı gelip ne o dört dörtlük bakıyomusun diye seni denetlemeye kalkacak, bu hadsizliklere dayanabilecek Aslannn var mı aranızda..
canım şu an bakma diye bişey yok ama sonuç belli eşim bırakmaz kimseye evleri ve kayınpederimden maaşları var kayın validem de iyi yani düşkün değil
4 tane daha eltim var ama hiç biri istemez bakmayı çünkü normal değiller mantıksız işleri çok
Hadi kayınvalidene baktın laf sokmalarına dayandın, kızı gelip ne o dört dörtlük bakıyomusun diye seni denetlemeye kalkacak, bu hadsizliklere dayanabilecek Aslannn var mı aranızda..
bu ne iğrençliktir ya yok kayın valideye bakmam bunun içinmi evlendim diyenler destek verenler.aklınızı başınızı toplayın be insanlık öldümü nekadar kötü olursa olsun bir insan genede bakılmak zorundadır vicdansızlıktır bunun aksi terbiyesizlıktir.sokağa atın ozaman,huzur evine verin zaten sizin gibiler yüzünden o huzur evleri doluyor.
bu ne iğrençliktir ya yok kayın valideye bakmam bunun içinmi evlendim diyenler destek verenler.aklınızı başınızı toplayın be insanlık öldümü nekadar kötü olursa olsun bir insan genede bakılmak zorundadır vicdansızlıktır bunun aksi terbiyesizlıktir.sokağa atın ozaman,huzur evine verin zaten sizin gibiler yüzünden o huzur evleri doluyor.
her ana bir kaynanadır herkesin bir anası olduğuna göre gerisini söylemeye gerek görmüyorum. yalnızca şaşıyorum ve acıyorum size.analar ve kaynanalar seçilmez kabul edilir.kişinin kendisi iyiyse herkes iyidir.tatlı sözün tatlı davranışın getireceği bir kötülük yoktur.her ananın bir kaynana olduğunu unutmayalım.analar ve kaynanalar dışlanmaz.herkes kendine gelsin büyükleri kabul etsin ve onlara saygılı olsun.saygı saygıyı getirir. kötülükte kütülüğü getirir.HER ANA BİR KAYNANA DIR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?