BENDE SEVERİM.
ama benimki öyle kayıtsız şartsız bir sevgi değil,
kızdığım da çok olur,ama idare ediyorum işte.
saygıda kusur etmem çünkü benim büyüğüm,eşimin annesi.
ama allah razı olsun dediğim çok şeyi de vardır.
kaynanamı seviyorum severdim neden anlaşamayayım yazanların geneli evli değil :))
bencede canım çünkü sözde nişanda alışverişte düğünde kesin bişey oluyo yani
Evlenmeden önce her gelın adayı gıbı ben de endıselenıyordum fakat cok sukur kı hersey yolunda...
6 aylık evlıyım...
Gelınler en cok dugun alısverısınde yıpranır, en zor sureclerden bırıdır...
Allah razı olsun bır dedıgımı ıkı etmedıler hatta ben demeden kayınvaldem dusundu herseyı...
Bana sorarlar gelınlıgın ne kadar dıye bılmıyorum dıyınce ınanmıyor kımse ama valla da bıllaha da bılmıyorum...
Hazır alalım gerek yok dedım olmaz dedı ılla ozel dıktırdı, kınalıgı hazır alalım dedım ona da ızın vermedı ıstedıgım dıkıldı... Ben rahatsız olmayım dıye gelınlıgın parasını bıle ben gormezden verdı. Ha esım madden cok sey yaptı ama yapmayan yapmazdı, oğlumun parası dıyıp...
Gurbetteyız... Aradıgında esım eger evdeyse kavga kıyamet kapattırıyor telefonu, oğlumu yalnız bırakma dıye... Ben o yokken ararım dıyıp kapatıyor... Yemeklerımı bıle esım evde yokken yapayım dıye tembıhte bulunuyor kı beraber vakıt gecırelım dıye (esım nobete de gıdıyor cunku)... Ve her konusmamızın sonunda oğlumu öp dıyıp kıkır kıkır muzıp bır gulucuk atıp oyle kapatıyor telefonu...
Allah muhabbetımızı bozmasın...
Yokluklarını gostermesın...
rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallah canım...
Keşke herkes sizin kadar şanslı olsaydı...
Rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallah canım...
keşke herkes sizin kadar şanslı olsaydı...
Malesef birazcık...
Allah razı olsun...
Evlımısınız nısanlımısınız?
Sıkıntılarınız var sanırım...
sence halledilemez mi ????
bilemiyorum kiiii
evliliğin çok yeniymiş.... Birbirinizi daha yakından tanıdıkça değişecektir eminim.. Daha hamileliği,çocuğu va bu işte değişir emnim
Ben kayınvalidesini sevengillerdenim:)...Annemden daha yakın ve benle çok ilgilenir...Eşimi hiç kıskanmaz.Daha da yakınlaşmamız için uğraşır..Nerdeye gitse beni de çağırır..Mümkün olduğunca ağır iş yaptırmaz..Hatta gelir benim evimin işlerini de yapar...Market poşeti bile taşıtmaz almaya çalışır elimden...Hata yaptım mı üstünde durmaz kin tutmaz affeder...Daha ne anlatayım Nazar buncuğunu hak ettik sanırım:)))
evliliğim yeni ama ben eskidimEşimle sıkıntım yok 8 yıllık beraberliğin üzerine evlendik ve şükürler olsun ilk günkü gibi seviyoruz sayıyoruz birbirimizi...
Aslında kayınvalidemlede öyle aman aman bi sıkıntım yok ama maddi ve manevi sebeplerden dolayı aynı evi kabul etmek zorunda kaldım
onun sıkıntısı var bende biraz...
hımm şimdi anladım ,bende tam uzak mısın yakın mısın diye soracaktım....ewet sende haklısın zor bi durum ...peki geçici mi bu birlikte oturma????
malesef değil canımşuan hiç geçici gibi durmuyor...
eşin sana destek oluyorsa daha az sıkıntılarla geçirebilirsin bu dönemi...kilit isim eşin burda!!!! Haklısın dediğim gibi nesil farkı,yaşam tarzı farklı oluyor bazen onlar bizi anlamıyor bizde onları!!!! Umarım en kısa zamanda ayrı küçük güzel bi yuvaya kavuşursun...
eşim destek oluyor ama bazen onunda elinden birşey gelmiyor
Inşallahh bende hep onu istiyorum ama zor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?