evet ben yıllardır görüşmüyorum diyen çıkar mı bende merak ettim.
siz eşinizin yerinize kendinizi koyun. anneniz ne kadar hatalı olursa olsun, eşinize yanlış yapmış olursa olsun; eşiniz görüşmese ve siz sürekli tek başınıza gitseniz annenize evliliğinizde huzur olur mu?
evli ama yalnız gitmek annenizin evine ve bu yıllaca sürse sizin içiniz acımaz mı?
bence işte tam da bu sebeplerden bu mümkün değil.
gider merhaba der köşenizde oturursunuz sonra da çeker gidersiniz, ama hiç gitmemek bana göre doğru değil.
Gelini gelin yapan kaynanadır.....
İşte bu tabir çok güzel anlatıyor herşeyii büyükler hoşgörse kücükler saygı gösterir eminim..
Eğer eşin sana annesi ile ilgili sorun yapmıyorsa tavır koymuyorsa herşey iyi demektir. Zorla zaten bişey olmaz. Tamam büyük saygıyı hak ediyor ama sagı için saydırması lazım. Sen eşin ile ilişkine dikkat et gerisini boşver aldırma.Ben bazen aynı evde olduğumda(zaman zaman gelip kalıyor bizde kaynanam) konuşmuyorum içimden onunla konuşmak gelmiyor
Zorlada hiç bişey yapmam kimsede yaptıramaz işime gelirse konuşuyorum işime gelmezse konuşmuyorum ve hiç bi zamanda ben şuraya gidiyorum, ben çıkıyorum haberin olsun da demem..
Ben eşime sölemişim nereye gidicemi kimseyede hesap vermem
Eğer eşin sana annesi ile ilgili sorun yapmıyorsa tavır koymuyorsa herşey iyi demektir. Zorla zaten bişey olmaz. Tamam büyük saygıyı hak ediyor ama sagı için saydırması lazım. Sen eşin ile ilişkine dikkat et gerisini boşver aldırma.
arkadaşlar bendeki kaynana kimde var bilmem ama bu baş belası bütün hayatımı mahvetti.ne yapacağımı bılmıyorum görünce tüylerim diken diken oluyor.eşimi sürekli dolduruyordu bunu bılıyordum ama aldırış etmıyordum.sonuçta kocaman adam aklı var düşünebilir..ama bi akşam annem ve babam oturmaya geldiler.1 saate kadarda eşim işten geldi ve defol git lan burdan diye babbama bağırmaya başadı sonra mutfaga koştu bıçağı kaptı babama saldırdı araya girdik ama ben bittim.bir sürü kavga kıyamet.2 gün sonra pişman oldu ağladı zırladı ama hala gidip özür bile dinlemedi.annesi ona bugun karın beni evden kovdu demiş.oysa o gelmemişti bile çünkü bütün gün ablası bendeydi.çok yazdım bılıyorum ama artık hazmedemıyorum kımseye de derdimi anlatamıyorumm ne yapıcam ben????
arkadaşlar bendeki kaynana kimde var bilmem ama bu baş belası bütün hayatımı mahvetti.ne yapacağımı bılmıyorum görünce tüylerim diken diken oluyor.eşimi sürekli dolduruyordu bunu bılıyordum ama aldırış etmıyordum.sonuçta kocaman adam aklı var düşünebilir..ama bi akşam annem ve babam oturmaya geldiler.1 saate kadarda eşim işten geldi ve defol git lan burdan diye babbama bağırmaya başadı sonra mutfaga koştu bıçağı kaptı babama saldırdı araya girdik ama ben bittim.bir sürü kavga kıyamet.2 gün sonra pişman oldu ağladı zırladı ama hala gidip özür bile dinlemedi.annesi ona bugun karın beni evden kovdu demiş.oysa o gelmemişti bile çünkü bütün gün ablası bendeydi.çok yazdım bılıyorum ama artık hazmedemıyorum kımseye de derdimi anlatamıyorumm ne yapıcam ben????
ben 1,5 yıllık evliyim ondan öncede 1 yıl nişanlı kaldık ve asla kayınvalidemle aynı dili konuşamadık ve en son 2 gün önce tartıştık ondan sonrada görüşmedik ve o tartışmadan sonrada eşimlede aynı evde mecbur kalmadıkça konuşmadık bilmiyorum ne yaparız bundan sonra ama kayınvalidemle artık görüşmek istemiyorum. kayınvalidesiyle görüşmeyen arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz mecbur kalmıyormusunuz bazı ortamlarda görüşmeye yada eşleriniz yalnızmı gidiyor annesini görmeye yardım edin bana ?
yooo dolduruyor doldurmaz mı en son işte bi kaç ay önce bunla evlendin başını yaktın oğlum diyordu benim duyduğum..
Ama eşim aldırış etmiyor banada duyma diyor ama duyuyorum işde..
Sen hala o evliliği sürdürüyormusun arkadaşım?
Bu yaptığı saygısızlığı nasıl kabul ettin,aileni nasıl ezdirdin bu kadar.
Pişman olması o günü geri getirdi mi peki ...
Ya da ağlaması...
Özür dilemedi diyorsun,hayır özür dilese bile ne değişecek ki.
Bu fırsatı eşine veren biri olarak ondan çok sen suçlusun tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?