Kayınvalidesiyle hiç görüşmeyen var mı arkadaşlar?

kendileriyle hiç bir şekilde görüşmüyorum son bir senedir çok ta rahatım olurmu öyle? demeyin çokta güzel oluyor nişanlıyken bizim evden çıkmayan insan (evine yatmaya zor giderdi) daha düğünde düşman oldu bana ve aileme hakaretler üzerimize erkek tarafını kışkırtarak saldırttı ne için altın ve para için al altınları dedim ver mutluluğumu 4 yıllık evliyim bir kaç kez barıştık olmadı olmadı o kadar terbiyesiz ve çirkefki en iyisi görüşmemek oğluda yüzünü görmek istemiyor zaten hiç bir şey mutluluğumuzdan daha önemli olamaz...Görüşmeyin eğer kafanızı ağrıtıyorsa...

Uzak bir akraba veya kötü bir arkadaş değil ki bu görüşmeyi kesebilesin..

Eşinin ANNEsi... ( Söz konusu senin annen de olabilirdi )

Bence er yada geç görüşeceksiniz , küslük te hoş birşey değil.. Konuşun ama samimi olmak zorunda değilsiniz..

kaynanadan canı yanmayan bilemez bunun ne olduğunu kadına '' hamileyim torunun olcak''diyoruz oda kalkıyor '' benim oğlumdan değildir o'' diyor. Kaynana olunca gelinini ez, büz,katla çöpe at hakkıdamı oluyor anlamadım şimdi ne olursa olsun eşinizin annesi demeyin bazıları benimki gibi çok çirkef oluyor.Birde ben bu lafa karşılık o kadına torununu gösterdim ama ilk ve son oldu...

ah canım ben neler duydum o dediğini banada söyledi bende gösterdim bebeği şimdilerse görüşmüyorum eşimde gitmiyor ama ona hiiiç karışmıyorum öyle yoruldum ki bana ellemesinlerde ana oğul isterse koyun koyuna yatsın hiiiç umrum değil canıma doyurdu bu kadın beni her 2-3 ayda bir yeni icat çıkarır şimdide bankada 30 bin lirası var onu vericem demiş oğluna al ne yaparsan yap demiş para geri çevrilirmi ama ben istemiyorum eşimede sakın alma bak o para karşılığında şartları vardır eminim bir sürü ben hiçç birşey yapamam sen yapacaksan ananın sartlarını al dedim bıktım artık canımdan bezdim o kadar söyleyim

MAŞALLAH Allah bozmasın böyle bir şey ne duydum ne gördüm. Vallahi imrendim. İnşallah ben de öyle bir kayınvalide olurum. Amin.

seninkide benimki gibi çirkefmiş. benimkide bu kadından çocuk olmaz at çöpe demişti şimdi hamileyim şehir dışındakilerini bile rayıp söylemiş utanmadan. ama evime gelemiyor yüzü yokki bebişler olunca nolcak bakalım cıngar çıkartır gene hangi güzel günümde yüzümü güldürdü ki hep ağlattı hep kavga. böyle kaynanalardan rabbim evlatlarımızı korusun biz çekiyoruz onlar çekmesin.

bende 6 aydir evliyim. kaynanam daha dügünden önce gösterdi gercek yüzünü cok savastim cok cektim ve agladim ama en son gülen ben oldum en son dügünde gördum elini öpmeye bile gitmedim.
ben son derece saygili bir insanim ama benim ailemin gözyaslarina neden olan bir insana ne saygim olur ne birsey. esim ilk basta anlamadi savundu anasini ama artik anliyor bi bayramda gitti tek basina bunun disinda o da görüsmüyor artik.

cocuklari olan arkadaslara sormak istiyorum: tamam cocuk olmadan görüsmediniz ama oldukdan sonra birseyler degisti mi?? birden görüsmeye basladiniz mi?? ben istemiyorum bu konuda illerde esimle anlasamicagiz diye korkuyorum ben aslaaaaaa anne olsun baba olsun didi nin didisi olsun kötü ve kötü niyetli insanlarla görüstürmem yavrumu

slm kızlar konuyu baştan okumadım pat diye girdim pardon konuya sinirlerimde bozuk biraz işte o malum kişiler sayesinde herzaman
8 yıllık evliyim bilmiyorum niye evlendimde eşimi çok sevdigim için heralde
kv lerle sorunlar bitmez 100 sene öncede aynı şimdide aynı hiç farkı yok
çocuk olunca degişirmi ,sizlerinkini bilememde benimki daha çok azdı çok
bunlar revamı diye düşünüyorumda rabbim sorsun diyorum başka birşey demiyorum
,allah onları bildigi gibi ....
allah kv ıslah etsin
gelinlerinde yardımcısı olsun

hey allahım ya gelde katil olma şimdi benimkide ''çocugunun ölüsünü öp ''demişti
şimdi utanmadan torunum diyo yüz yüze bakıyo hergün
allahım şuan okadar sinirliyimki

1 yıl 1 ay 2 gündür hiç bir şekilde görüşmüyorum :) 21 yıllık evliyim...20 yılımızı büyük kısmını bir arada yaşayarak yada hemen hemen her gün görüşerek geçirdik...Ve işin ilginç yanı kişisel bir sorunumuz yok :) Küslük berbat birşey..Hiç tavsiye etmem...

Oğlu da bende görüşmüyoruz 7 aydır.Evliliğimizin 8. yılından bu yana ilk defa bu kadar mutluyuz,huzurluyuz,geziyoruz,yaşıyoruz.Süper bir hayat.Size zarar veren insanlarla görüşmek zorunda olursanız sırf anne diye kendi hayatınızı hiçe sayarsanız herhalde sinir hastası olarak da ölürsünüz.

Hadi gelinleri sevmiyorlarda
oğullarını kaybedecek kadar nasıl gözleri dönüyor anlayamıyorum.
Bir anne nasıl kendini bu duruma getirir?

Biliyorum canım ama anlayamıyorum.
Evlatlarından, torunlarından oluyorlar.
Yinede aynen devam
Allah böylelerinin şerrinden korusun.

Son düzenleme:
annem kaynanasıyla ılışkısını kestı
babamda aynı şekılde annesıyle konuşmuyor

ama kadın bana sardı, adalet mı bu
bu gencecık yaşımda kaynana ıle uğraşıyorum

nefret edıyorum o kadından, erkek annelerınden soğuttu benı
babamı sevıyor olsa, amena, ama babamıda sevmıyor, annemı zaten sevmıyor
bana çektırıyor

Bnde girusmuyorum

Olaylar okadar yeniki mayis ayinda kizimi alip gittim kayinvalide
Zaten esimle sorunlarim var birde tuzu biberi olunca tak dedi
Su anda hala evliyim buyuklerin araya girlesiyle asildi ama hic yok
Yere huzursuzluklar cikartti hep en basit ornek istenilen kiyafet neden
Giymedin,sana bu renk ile bu renk makyaj yap dedim uzerindekini begenmedim
Bak bnm sectihim daha guzel bunun gibi bir suru abuk subuk seyler bes séné
Boyunca tamam burdahakine ONU giyerim yaparim dogrudur evet oyle demelerime
Ragmn simartmisim Anlayacaginiz tam bir gisteris budalaligi en son patlama noktasi
Tel konusurken durduk yere tel suratima kapatti defalarca aramalarima ragmen acmdi
Herzamnki Giji kocasini sabaha kadar uyutmayip ki hep budur taktigim sonrada kayinpederimin
Bnm Ève gelmesi bna bagirip cagirmiyor geldiginde ama hakli gostermk icin karisini elinden gelenide
Yapiyor tel kapatip bn bagirip cagirip kufur édip suratina kapatmisim kustum gelmesin artik dedi
Bnde oglu bir dert anasi bir dert diyerek gittim simdi sukurler olsun ki cok iyiyz kusluguyle kaldi
Bnm olmadigim yerde bnm kiziminda isi yok herseyin bir bedeli var hostermiyorum kizimi evimde gelip
Sevmk isterse sevsinboteki turlu bir orda bir burda kizimin sagligini etkileyemem sevmk isteyen sévèr gelip

Su anda esim diyor s'en annemle konusmadigun surece merak etme huzursuzluklar olmaz diyor hic sekilde bu durum
Konu olmadi kotu un karekteri asla degidmez kotu kotudur su anda gercekden cok mutluyum eskiden kendimi tasmasi
Olan hayvan gibi hissediyordum ama simdi oyle degil

sonuna kadar katılıyorum.bizde eşimle anne baba dinlemedik hayatımızda ne kadar kötü insan varsa silip attık.ogünden beride eşimle mutlu ve huzurlu bir hayatımız var.şimdi bizimde bir çocuğumuz olacak ve eğer biz ona bize yapılanları yaparsak o da bizimle görüşmemekle sonuna kadar haklı olur.iki baba ile görüşmüyoruz ve asla torunlarına dedelik yapamazlar

4 yıllık evliyim bende 2 yıldır görüşmüyorum. hayat bana güzel. eşimde görüşmüyordu ama sonradan annesinin hastalıkları bahanesiyle görüşmeye başladı. hakikaten görüşmeyi kesene kdar evli değilmişim. hayatımı yaşamıyormuşum. hayat bana güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…