anlıyorum herkezi bnm o kadar canım sıkkınkı ewım tutuldu gelınlıgım 2 provada ve ustelık nıkahımızda var bızım bn cok hayal kırıklıkları yasarım bıterse calışmıyorum ama bnm aılem herseyıme yardımcı zaten bnde calışmayı dusunuyorum ewlendıkten sonra..aıle uzakta ama bılmıyorum işte hangı ewlılık dort dortluk herkezde oluyor mu bılmıyorum ama cok korkuyoprum kaderımmı bılmıyoırum işte yardımlarınıza tesekur ederım...
Uygar canım ben sormuştum senin konunu, teşekkür ederim açıklama için. Bizde de aynı durum var yani eşim onlardan laf getirmiyor ama benden onlara götürüyor mu bilmiyorum. Yaparsa çok kötü. Aynısı eşim de bana yüzde 100 haklıyken bile haklısın demedi, ortamda onları savundu hep. Sonra onlara gidip beni savunmuş ama bir değeri kalmıyor. Bazen bir konuşmada onlardan farklı düşünürsem söylerim tümü bir olur kendimi tek başıma hissederim, eşim ya onlardan yana olur ya sesini çıkarmaz. Siz nasıl çözdünüz meseleyi, unutabildin mi yaşadıklarını? Ben unutamıyorum gerçekten, unutmanın bir yolu var mı ya da affetmenin.çiçek64 canım benim eşim bana gelince beni tuttu onlara gelince onları yani bana sen haklısın onlarada siz haklısınız dedi hep ama inan her zaman ben haklıydım onların yanında eşim haklı demedi benden aldı lafı onlara götürdü onlardan aldı bana getirdi aralarını düzeltiyim derken batırdı yaniii o nedenle suçludur ve bişeye karışamaz hemde yine ben haklıyım canım o nedenle sesini çıkartamaz anladın !
Uygar canım ben sormuştum senin konunu, teşekkür ederim açıklama için. Bizde de aynı durum var yani eşim onlardan laf getirmiyor ama benden onlara götürüyor mu bilmiyorum. Yaparsa çok kötü. Aynısı eşim de bana yüzde 100 haklıyken bile haklısın demedi, ortamda onları savundu hep. Sonra onlara gidip beni savunmuş ama bir değeri kalmıyor. Bazen bir konuşmada onlardan farklı düşünürsem söylerim tümü bir olur kendimi tek başıma hissederim, eşim ya onlardan yana olur ya sesini çıkarmaz. Siz nasıl çözdünüz meseleyi, unutabildin mi yaşadıklarını? Ben unutamıyorum gerçekten, unutmanın bir yolu var mı ya da affetmenin.
Evet ben de o yüzden şaşırdım ve sen bir çözmüşsün diye bir akıl danışayım dedim, malesef eşlerimiz numunelik tamam onlar haklı olduğunda beni savunmasın ama haklı olduğumda da savunmaması beni kırıyor. Sanıyor ki ben onun ailesini ezicem, gerçi ben çalıştığım için kızkardeşlerinin yanında daha güçlü görünüyorum ama öyle değil onlar bir aile ben tek başımayım. Niye geldim ki bu şehre diyorum ne için kimin için geldim. Ben de unutamıyorum aklımdan çıkartamıyorum, belki eşim bana tamam sen haklısın ama idare et deseydi bu kadar kinlenmicektim onlara. Gerçekten erkeklerin eşleri ve aileleri arasında çok iyi bir denge kurması gerekiyor yoksa bir taraf eziliyor. Benim eşim bunu sağlayamıyor madem ben kendimi korurum. Eşinle tek fark var sanırım benim eşim hatasını kabullenmiyor. En iyisi fazla görüşmemek ve o zaman düşünmemiş oluruz en azından. Teşekkürler bu arada.canım resman benim hayatımın özetini geçmişsin eşime herkes karısını nasıl savunuyor sen numunesin diyordum birde seninki varmış
ne unutacagım canım unutamadığımdan zaten eşimin ailesi ile görüşmüyorum eşiminde ikide bir kafasına kakıyorum sonra tartışıyoruz daha doğrusu tartışıyorduk artı bunları aştık aklıma gelince unutmaya calışıyorum sabır çekyorum içimi çekyorum ne yapacakasın böyle olcagını bilsem evlenirmiydim gülü seviyorum dikeninede katlanıyorum canım baska çaresi var mı?
Uygar canım ben sormuştum senin konunu, teşekkür ederim açıklama için. Bizde de aynı durum var yani eşim onlardan laf getirmiyor ama benden onlara götürüyor mu bilmiyorum. Yaparsa çok kötü. Aynısı eşim de bana yüzde 100 haklıyken bile haklısın demedi, ortamda onları savundu hep. Sonra onlara gidip beni savunmuş ama bir değeri kalmıyor. Bazen bir konuşmada onlardan farklı düşünürsem söylerim tümü bir olur kendimi tek başıma hissederim, eşim ya onlardan yana olur ya sesini çıkarmaz. Siz nasıl çözdünüz meseleyi, unutabildin mi yaşadıklarını? Ben unutamıyorum gerçekten, unutmanın bir yolu var mı ya da affetmenin.
ay canım inan çook imrendim allah bozmasın ve herkese nasip etsin inşallah.
evet ben yıllardır görüşmüyorum diyen çıkar mı bende merak ettim.
siz eşinizin yerinize kendinizi koyun. anneniz ne kadar hatalı olursa olsun, eşinize yanlış yapmış olursa olsun; eşiniz görüşmese ve siz sürekli tek başınıza gitseniz annenize evliliğinizde huzur olur mu?
evli ama yalnız gitmek annenizin evine ve bu yıllaca sürse sizin içiniz acımaz mı?
bence işte tam da bu sebeplerden bu mümkün değil.
gider merhaba der köşenizde oturursunuz sonra da çeker gidersiniz, ama hiç gitmemek bana göre doğru değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?