Eşinizin annesiyle hiç görüşmemeyi başarabilecekmisiniz bilemem ama bence aradaki küslüğü kesin. Tamam samimi olmayın ama sonuçta o eşinizin annesi, Allah kısmet ederse çocuklarınızın babaannesi olacak. Akraba bağlarının kopmaya başladığı bir toplumdayız, lütfen akrabalarımıza sahip çıkalım. Samimi olmak zorunda değiliz ama bağlarıda kopartmayalım.
gorusmemek mi o benim annem gibidir cok severim onun icin cok degerliyimdir heran hissettirir bende ona sevgimi gosteririm telepatik anlastigimi dusunuyorum canim sutlac cekmistir onu ararim ruyamda benden sutlac istedin sabah karanliginda kalkip yaptim aksama gel gelemezsen ben getiririm der konusmasakta anlasiriz iyiki var iyiki annem olmus bu iliskimize oz annem bile imrenir ama boyle kayinvalide sorunlarini okuyunca gercekten uzuluyorum Allah kolaylik versin biz istisnayiz
sonuna kadar katılıyorum.bizde eşimle anne baba dinlemedik hayatımızda ne kadar kötü insan varsa silip attık.ogünden beride eşimle mutlu ve huzurlu bir hayatımız var.şimdi bizimde bir çocuğumuz olacak ve eğer biz ona bize yapılanları yaparsak o da bizimle görüşmemekle sonuna kadar haklı olur.iki baba ile görüşmüyoruz ve asla torunlarına dedelik yapamazlar
Merhaba arkadaslar kayinvaldemle 3 gündür görüşmüyorum ben oğlunu elinden almaya calisiyomusum çok çekmiş benden bunları anneme anlatmış esimde böyle sürmesin ara annemi gelsin cocuğu görmeye diyor. Esim benim tarafımı tutmuyor kavga ettik 2 aylık cocuğum var ne yapıyim bilemedim nolur akıl verin bana. 2 yıldır bıktım bu kadindan
kayınvalide içten sevmediği zaman,sen ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.en ufak açığını kollar,ince ince laf sokar,samimi olup bişeyinin anlatsan gün gelir onu kullanır. o yüzden mesafe,mesafe,mesafe.kötü olmayın ama mesafeli olun
kayınvalidenizle küsmenizden yana değilim, sonuçta anne annedir,sizin eşiniz annenizle küsse ,arada kalsanız hoşunuza gider miydi?, bence bu t,p hareketler evlilik bağını da zedeler, belki birbirinizi yanlış anlamışsınızdır, v şunu hiç unutmayın ki siz küçksünüz, alttan almak zorundasınız
kayınvalidenizle küsmenizden yana değilim, sonuçta anne annedir,sizin eşiniz annenizle küsse ,arada kalsanız hoşunuza gider miydi?, bence bu t,p hareketler evlilik bağını da zedeler, belki birbirinizi yanlış anlamışsınızdır, v şunu hiç unutmayın ki siz küçksünüz, alttan almak zorundasınız
çok yanlış düşünüyorsun arkadaşım eşinin annesi seninle evlendiği için eşinin adını şerefsiz koysa,sen gelini olduğu için kötü kadınlara hitap edilen cümleyle sana hitap edilse,hamileyken karnındakinin ölüsünü gör dese daha bunun gibi bir sürü şeyler sen hala kalkıpta sonuçta annedir küsmeyelim diyebilirmisin? ayrıca bir kız annesi damadına oğlum diye hitap ettiği için 'sen onun babasıylamı birlikte oldun nerden oğlun oluyo' diyerek hakarete uğruyorsa bana kimse annelikten bahsetmesin benim annem eşime aynı hakaretlerin onda birini yapmış olsa ben görüşme derim zaten. Evliliğimde 3.şahıslar için zedelenecek kadar pamuk ipliğine bağlı değil çok şükür evet küçüğüm ama küçük olduğumuz içinde hakarete uğramaya mecbur değilim en başında bir insanım ve benimde herkes gibi saygıya ihtiyacım var ne demek yani siz küçüksünüz alttan almak zorundasınız çok anlamsız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?