Evet konuşmuyorum. Kısmen rahat kısmen değil. eşimin ailesi kendi yaptığı şeyleri önemsemezler. Kaç kez kvnin telefonla oğlunu kiskirtmasindan dolayı kavgalar boşanma raddeleri yaşadık biz. ama onlar ne yaptı? onda ne var bu neki canım, biz bişey yapmadık bişey demedik, yalan soyluyo iftira atıyor,abartıyor, aramızi bozuyor biz shimayi el üstünde tutuyoruz o bize çektiriyor... sürekli dedikleri bunlardan ibaret. Eşim biliyor huylarini, o senelerdir böyle ama sabrediyorum diyor.hatta kv en sonunda gidip babama şikayet etmiş eşimle beni. sizin kızınız bize yakın davranmıyor hizmetçi gibi önünde dolandiriyor etmedigi kalmadı oglumda ona tek bişey demiyor diye. ortanca görümcem bile benim yanımdaydı gelip ablasını şikayet ederdi annesini babasını şikayet ederdi biktim bunlardan diye, ben sevmiyorum ama onlar senin ailen. sen kin tutma diye teselli ederdim. şimdi o bile cephe aldı, daha doğrusu ailede cephe almayan yok. dün mecburen gittim. kardeslerinin hiçbiri yuzume bakmadı abilerine hoşgeldin yaptılar aldılar kızımı sevdiler ama beni gormezden geldiler. hele kp resmen beni öldürecek gibi bakiyodu her kafamı kaldirisimda..
sebep= kayinvalide ile konuşmamak