Ben sorulması gerektiğini düşünüyorum. Benim annem gelmek istediğini söyleyince sadece haber veriyorum. Tabii ki kimse gelmek isteyene hayır diyemez. Ama eşlerden biri herhangi birini eve davet edecekse kim olursa olsun diğerine danışmalı bence. İnsan misafir kabul edecek halde olamayabiliyor. Doğumdan hemen sonraki sağlık durumuma göre bakacağım galiba. Böyle işin içinden çıkamadımDoğumdan sonra muhakkak gelebilir. Sonuçta sizin anneniz gelecek olsa eşinize soracak mısınız? Ya da eşiniz annen gelmesin dese nasıl hissederdiniz?
Ama tabi sürekli beraber kalma olayının olmayacağını belirtmeyi unutmayın. İllaki bakılacaksa, anne sonuçta çocuklar arasında eşit olarak kalabilir... 6 oğlu varmış.. 2'şer ay kalsa ne güzel olur...
Keşke onlar da kendilerini tontiş bi babanne olarsk görseler :) sorun kökten çözülecek
Üç beş günlük çağırmak, sonra evine geri çufçuflamak.
Hiç tanışmadığım bir gelin ve damadı on olmasını asla istemem tuhaf bir durumBiz nikahı önce yaptık benim iş meselelerim yüzünden. Düğünü yaz doğru yapacaktık herkesi toplayıp ama o ara hamile kalmış bulundumramazanın ortasında alelacele bir düğün yemeği verdik küçük bir kalabalığa. Hamileliğim zor geçince şehir dışına çıkamadık. Ailesinden birkaç kişiyle yüzyüze tanışabildim
Of ne biçim kurulmuştur size, orda patlamaya hazır bir yanardağ var, ben burdan hissediyorum.Biz nikahı önce yaptık benim iş meselelerim yüzünden. Düğünü yaz doğru yapacaktık herkesi toplayıp ama o ara hamile kalmış bulundumramazanın ortasında alelacele bir düğün yemeği verdik küçük bir kalabalığa. Hamileliğim zor geçince şehir dışına çıkamadık. Ailesinden birkaç kişiyle yüzyüze tanışabildim
Psikolojik olarak ihtiyacın olan şeyin kaynana olmadığını göstererek, gerekiyorsa bunalıma gir kardeş. Girme ama girmiş gibi yap. Duygu sönürüsü bas çokca, kocan gelince yapış üstüne sarılarak otur. Ters ol pis ol. Yatak altına saklanmış ürkek kedi taklidi yapdüşük yapmıştım 1 hafta önce beni ziyarete geldi..şimdi evin düzeni bizim düzenimiz ona göre şekilleniyor..
şu cufculamayi eşi kirmadan kizdirmadan nasil yapmali :))
valla siz de biraz aykırı bir tip gibi geldiniz bana.. annenizi istemezsiniz, kayınvalidenin durumu belli değil ama yerleşecek korkusu var, hiç tanışmadan evlenmişsiniz felan.. yalnız yaşamı daha çok seviyor gibisiniz ancak o kayınvalide bir gün yatalak felan olursa mecbur gelecek evinize. o zaman ne diyeceksiniz ay çocuklarımın psikolojisi vay çocuklarım derseniz olmaz.. bazen yaşlı bir insanla aynı evde kalmak çocuklara merhamet ve ana-baba saygısı da aşılar bunu unutmayın. tabi bu sizin tutumunuza bağlı.
Annemi istemememin nedeni bana çocukluğumdan beri psikolojik şiddet değil bildiğiniz psikolojik işkence yapmış olması. Şimdiden torunu ile ilgili hayat planları çizmeye başlamış kafasında ufak ufak anlatıyor. Bana yaptığını çocuğuma yaptırmam kim olsa parçalarım.valla siz de biraz aykırı bir tip gibi geldiniz bana.. annenizi istemezsiniz, kayınvalidenin durumu belli değil ama yerleşecek korkusu var, hiç tanışmadan evlenmişsiniz felan.. yalnız yaşamı daha çok seviyor gibisiniz ancak o kayınvalide bir gün yatalak felan olursa mecbur gelecek evinize. o zaman ne diyeceksiniz ay çocuklarımın psikolojisi vay çocuklarım derseniz olmaz.. bazen yaşlı bir insanla aynı evde kalmak çocuklara merhamet ve ana-baba saygısı da aşılar bunu unutmayın. tabi bu sizin tutumunuza bağlı.
O zaman kayınvalıdeler de oturacagı kalcakacağı saati zamanı bilsin. Kendı mutlulugundan rahatından once cocuklarını dusunebılsın. Her firsatta kendılerını acındırmasın. Ben mecbur muyum aynı rwde yasamaya. Neden mecburum.Ne kadar gereksiz stres yapmışsınız..
Bir anne olarak düşünüyorum da, oğlumun çocuğu olacak ve ben eve çöreklenirim endişesiyle çağrılmayacağım he. İçim şimdiden sızladı..
Allah evladın da gelinin de hayırlısını, iyi huylusunu, hesapsızını nasip etsin..
O zaman kayınvalıdeler de oturacagı kalcakacağı saati zamanı bilsin. Kendı mutlulugundan rahatından once cocuklarını dusunebılsın. Her firsatta kendılerını acındırmasın. Ben mecbur muyum aynı rwde yasamaya. Neden mecburum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?