Hamileliğin 40. haftasında yoğun bir şekilde bunu mu istiyorsunuz. Hedefiniz şaşırmış. Esas şimdi yanınızda birilerine ihtiyacınız var. Evliliğinizin en güzel yalnız geçirilmesi gereken günleri kv ile geçirdiniz ve şimdi ayrılmak istiyorsunuz. Neden? Bir problem yok diyorsunuz ama içten içe bir şey olabilir ve bu öylesine bir heves değil, karnı burnunda kaçış planı gibi. Rabbim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Yok aksam ustu girdi ikisinde de. Ve ustelik birincide ben banyodaydim.girdikleri odanin kapisini icerden kilitlemisler allahtan ki.ikincidede balkonun kapisini zorluyodular duyduk isigi yakinca atlayip kactilar.Siz evdeyken nasıl girdi hırsız gece mi girdi yani
Yürek mi yemiş o hırsızlar. Belkide tanıdık birileriydiYok aksam ustu girdi ikisinde de. Ve ustelik birincide ben banyodaydim.girdikleri odanin kapisini icerden kilitlemisler allahtan ki.ikincidede balkonun kapisini zorluyodular duyduk isigi yakinca atlayip kactilar.
evet herşeye şahit olmaları bide canımı sıkan başta düşünmüyordum böyle daha doğrusu aklıma gelmiyordu ama şimdi saçma geliyor bana herkes kendi evini yuvasini bilmeli allahtan kayınimın evlenmesi yakın ve çıkma durumum var tek çocuk değilmiş iyiki eşim o zaman cikiyoruz da diyemezsin yanlış anlayacaklar diyeYa bu heriflerde bi tuhaf 30 sene oturmussun ananla yetmedi mi evlenme o zaman. Sanki kimse kirada oturmuyo.insanin ozeli mahremi kavgasi küsü misafiri olur herseyede kayinvalide şahit olmak zorunda mi.
Valla gelen polislerde ayik kafayla girmezler dediler. Bise gitmedi sukurde korkusu bile yetti.Yürek mi yemiş o hırsızlar. Belkide tanıdık birileriydi
Cok cahilce bir düşünce. Kaynana Gelinini tanır ama karı koca birbirini taniyamaz sonra da gelsin mutsuzluklar kavgalar.
Neyse ev kuracak durumunuz yok mu? Evinizi ayırın. .
Deneme süren bitti sıradaki gelsin
Durumunuzun kısa özeti maalesefGece gece guldum gerçekten:)
Evet biraz öyle oluyor :/Durumunuzun kısa özeti maalesef
Kayinvalide sanki ise eleman aliyo bir sure tanimak istiyomus
Kaynin uyaniklik yapmaz umarim
Yok allah korusun öyle bişeyi kayinvalidemde istemiyor o geliniyle de bi süre oturmak istiyor tanimak için
Tanıyıp napacakmış ?
Nikahına mı alacakmış rvlatlık mı edinecekmiş ?
Başta acemilik oldu sanırım ayrı ev hevesi gibi bişey yoktu ama şimdi çok fazla var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?