kayinvalideyle oturmak ?

Ya bu heriflerde bi tuhaf 30 sene oturmussun ananla yetmedi mi evlenme o zaman. Sanki kimse kirada oturmuyo.insanin ozeli mahremi kavgasi küsü misafiri olur herseyede kayinvalide şahit olmak zorunda mi.

Amin teşekkür ederim.kaçıs planı değil bi süredir istiyorum bunu zaten ama arada bi yogunluk oluyor daha çok istiyorum evde gerçekten bi sorunumuz yok arkadaş gibi zaten kv'm görümcem de var onla da kardeş gibiyiz üstümde doğru dürüst sorumluluk bileyok rahatım ama bazen canım sıkılıyor eşimle yalnız olmak istiyorum kendi evimin hanimi olmak istiyorum kafama göre giyinmek istiyorum evde bunlar beni ev istettiren

Siz evdeyken nasıl girdi hırsız gece mi girdi yani
Yok aksam ustu girdi ikisinde de. Ve ustelik birincide ben banyodaydim.girdikleri odanin kapisini icerden kilitlemisler allahtan ki.ikincidede balkonun kapisini zorluyodular duyduk isigi yakinca atlayip kactilar.

Yok aksam ustu girdi ikisinde de. Ve ustelik birincide ben banyodaydim.girdikleri odanin kapisini icerden kilitlemisler allahtan ki.ikincidede balkonun kapisini zorluyodular duyduk isigi yakinca atlayip kactilar.
Yürek mi yemiş o hırsızlar. Belkide tanıdık birileriydi

Eşinizi ikna edebiliyorsanız bence de ayrılın, içinde kaynana olan evde romantizm nasıl yaşanabilir ki

Ya bu heriflerde bi tuhaf 30 sene oturmussun ananla yetmedi mi evlenme o zaman. Sanki kimse kirada oturmuyo.insanin ozeli mahremi kavgasi küsü misafiri olur herseyede kayinvalide şahit olmak zorunda mi.
evet herşeye şahit olmaları bide canımı sıkan başta düşünmüyordum böyle daha doğrusu aklıma gelmiyordu ama şimdi saçma geliyor bana herkes kendi evini yuvasini bilmeli allahtan kayınimın evlenmesi yakın ve çıkma durumum var tek çocuk değilmiş iyiki eşim o zaman cikiyoruz da diyemezsin yanlış anlayacaklar diye

Yürek mi yemiş o hırsızlar. Belkide tanıdık birileriydi
Valla gelen polislerde ayik kafayla girmezler dediler. Bise gitmedi sukurde korkusu bile yetti.
Simdi kirasi aidati yuksek ama guvenli bi yere tasindik. Evet bazen ayin sonunu zor getiriyoruz ama geldin gittin derdi yok surekli takiptesin hissi yok bi misafirim gelse cagirmak zorunlulugum yok.
Fazla samimiyet tez ayrilik getirir. Tatliyken ayirmak lazim evleri.

Cok cahilce bir düşünce. Kaynana Gelinini tanır ama karı koca birbirini taniyamaz sonra da gelsin mutsuzluklar kavgalar.
Neyse ev kuracak durumunuz yok mu? Evinizi ayırın. .

Var gibi yok gibi karışık bi durum eşim elinden geleni yapmaya çalışıyor bu yaza ayrılmak için durumlar el verirse o da olur diyor inşallah hayırlısıyla nasipolur

Yok allah korusun öyle bişeyi kayinvalidemde istemiyor o geliniyle de bi süre oturmak istiyor tanimak için

Tanıyıp napacakmış ?
Nikahına mı alacakmış rvlatlık mı edinecekmiş ?

Aynisini yazacaktim ya. Kari koca tanisin birbirini ona ne oluyor? Boyle olunca asil birbirini tanimasi gerekenler taniyaniyor. Ayrica begenmezse geri mi yollayacakmis?

Başta acemilik oldu sanırım ayrı ev hevesi gibi bişey yoktu ama şimdi çok fazla var

Hevesle alakali degil ki hayatin normal akisidir evlenen ciftlerin ayri ev acmasi.

Hazir kokmadan kavga gurultu saygisuzlik kirilma yasamadan biran evvel ayir ev ev ustune olmuyor hersey iyiyken ayrilman en hayirlisi..ben 3 sene oturdum berbat yillardi asil evli olup aile kurdugunu evi ayirinca anliyor insan..

Ben de Kv Kp hatta görümcelerimi bile severim. Ama uzaktan :)
Her şeyden önce onların yanında rahat olamazsınız zaten. Bence daha fazla vakit kaybetmeden ayırın evinizi.
alyanak258 çok doru söylemiş.. Diğeri evlenmeden hatta hayatında kimse yoksa daha olmadan git ki sonra şu söz nişan geçsin, düğün geçsin derken onlar gider siz kalırsınız

Valla aynı evde yaşanmıyor, yaşansa da o evlilik olmuyor tam anlamıyla.

Biz şimdi mecburiyetten dolayı birlikte yaşıyor gibiyiz ve kafayı yemek üzereyim. :) allah hep birlikte yaşayanlara sabır versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…