Aklın varsa uzak dur oyle bır eltı gelır o ayrı eve cıkar sen kalırsın cızgıleırn net olsun .
Yok allah korusun öyle bişeyi kayinvalidemde istemiyor o geliniyle de bi süre oturmak istiyor tanimak için
Bence kayninin evlenmesini beklemeden ayir evini. İki tarafta ne kadar iyi olursa olsun zorunlu olmadikca beraber oturulmamali bence.
Yok allah korusun öyle bişeyi kayinvalidemde istemiyor o geliniyle de bi süre oturmak istiyor tanimak için
Hep merak ederim, bastan beraber oturmak neden kabul edilir ki?
Kaç kaç. Hazir hic bir problem yokken ayrıl. Zaman gectikce ayrilman da zorlasir.
Bizim banyomuz ayrı o konuda sıkıntım olmadı.kayinvalidemde bi süre beraber oturmak iyidir birbirini tanır alışırsın olarak düşünen biriYa insan neden bir oturmak ister?
Kaynan Gelinini tanimak için bir oturmak istiyomus düşünceye gel.!
Pardon tanisa ne olacakmış? O mu evleniyor? Böyle insanlara uyuz oluyorum ya .
Bekar bir kaynin var nasıl banyo yapiyosum cidden merak ettim?
Esin de anlayışsiz kusura bakma. İnsan kendisine yeni ev yeni yuva kurar.
Siz niye kabul ettiniz?
Bizim banyomuz ayrı o konuda sıkıntım olmadı.kayinvalidemde bi süre beraber oturmak iyidir birbirini tanır alışırsın olarak düşünen biri
Siz evdeyken nasıl girdi hırsız gece mi girdi yaniValla ben bir bucuk yil karsilikli oturdumda yetti bile. Durduk yerede hadi biz cikiyoruz denmiyo. Evime iki kere hirsiz girdi bir sene icinde.ikisinde de evdeydik. İkinci girisinden bi hafta sonra ciktim evden. Sagolsun dedim hirsiza
Yakin olsan bile ayri ol.
Esinde ikna olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?