Herkes kabul etmez tabi şimdi kız arıyoruz istiyoruz felan i.yanıma alacam diyor istemeyenler oldu tabi valla ona göre bulsun artık bulamazsa da ben yine oturmam yani bananede ben karışmam kararlıyım zaten ayrilmaya nasip olursa bu yazı koydum kafaya ben
benım hayatta kabul etmeyecegım bırsey mecburı sebepler olur bırlıkte kalınır ama ev ev ustune olmaz..Kızlar kayinvalideile oturmak hakkında ne dusunuyorsunuz aranızda oturan var mi ben bir buçuk sene olmak üzere evleneli ve kayinvalidemle oturuyorum artık ayrılmak istiyorum zaten uzun süreli oturma durumumuz yok kayınim da evlenme yaşında ve o evlenince ben çıkacağım ama hemen olsun istiyorum sorunumuz yok evde ama kendi evimi istiyorum
benım hayatta kabul etmeyecegım bırsey mecburı sebepler olur bırlıkte kalınır ama ev ev ustune olmaz..
bır kere rahatca bırbırınıze sırnasamazsınız, sevısemezsınız, kavga bıle edemezsınız, duşa gırmek, uzanmak ayyy hersey problem...
evımde esım dısında bır ıkıncı erkek ya da ıkıncı bır kadın ıstemem acıkcası.
mecburı durumlarda kalınır bırlıkte ama kalıcı degıl gecıcı surelı olarak..
onlarda hastalık olur, logusalık donemı olur, bakıma muhtac olurlar alr bakarsınız yada sızın bebegınız falan olur bakmak ıcın gelırler ama onun dısında gule oynaya ne kendı annemle ne kayınvalıdemle aynı evde sureklı yasamam..
zor valla bastan kabul etmeseymısınız keske..Evet öyle oluyor zaten eşimle muhabbet etmedigim günler oluyor bazen artık sabrın yok zaten şimdi zaten kış bide doğum yapacakm şu an çıkamam da sürekli yaza durumlar el versin nasip olsun diye dua ediyorum
Yedirdigine giydirdi güne uyku düzenine kadar karşılıyor maalesef yaşayan biri olarak söylüyorum işin zorBebek olunca ne gibi sorunlar olur yaşayan oldu mu aranızda
Yedirdigine giydirdi güne uyku düzenine kadar karşılıyor maalesef yaşayan biri olarak söylüyorum işin zor
Cnm torun farklı bisey inanki benim KV öyleydi torun olunca çok sahipleniyorlar sanki sen onlardan az dusunuyorsun gbi bir Tavira giriyorlarKayinvalidem çok karışan eden biri değil ama bende çok karıştırtmam zaten inşallah öyle bişey olmaz
Iyı hos da kaynın senın gıbı aynı evde oturmayı kabul eden gelını nerden bulacak.Yok yapmaz ayrı istemiyor o zaten yaptırmam çünkü çıkmak istediğimi anladı herkes
Tabiki Hayır şimdi iyi olur aynı eve çıkınca hersey batar tecrübeyle sabit..Merhaba arkadaslar, benim erkek arkadasimda evlenip bir sure annesiyle oturmayi teklif etti. Evleri dublex, ve yeri cok ama cok guzel biyerde. Annesi babasi ve ben hepimiz calisan insanlariz. Annemin sana faydasi olur zarari olmaz para biriktiririz dedi. Simdilik tum ailesiyle cok iyi anlasiyorum cok seviliyorum ama evet demeden once bidaha dusunmek istedim. Siz olsaniz ne yapardiniz.
uzaktan sevin birbirinizi. hiiç dertsiz başını ağrıtma. bir an önce ayrıl kendi evinizi kurunKızlar kayinvalideile oturmak hakkında ne dusunuyorsunuz aranızda oturan var mi ben bir buçuk sene olmak üzere evleneli ve kayinvalidemle oturuyorum artık ayrılmak istiyorum zaten uzun süreli oturma durumumuz yok kayınim da evlenme yaşında ve o evlenince ben çıkacağım ama hemen olsun istiyorum sorunumuz yok evde ama kendi evimi istiyorum
Annemin sana faydasi olur zarari olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?