• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana belası

LaTahzenn

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
51
19
88
Hanımlar merhaba. Size bi akıl danışmam lazım. Allah aşkına bi akıl verin. ben 2 aylık evliyim. Eşimin ailesiyle ciddi sorunlarımız var aslında çok ciddi sorunlar değil ama onların kıskançlıkları ile olay büyüdü. Evlerine gittiğimde doğru dürüst konuşmazlar. Yüzüme bakmazlar bende buna rağmen eşimin hatrı için güler yüzlü olmaya çalışırdım.ama dün akşam bende onlar gibi davranınca ipler koptu eşim çıkarken dedi bi iyi akşamlar desen hal hatır sorsan diye. Onlar dedim bana öyle mi davranıyor. Sonra ailesine gitti derdinz ne diye. Onun ailesi benim ailem konuşurken hep bizi haksız çıkardılar görümcem çok kendini beğenmiş biri. Kaynanalık yapmaya kalkar bana bendeb yaşı küçük. Dedim o bana kaynanalık yapamaz. Çok çok afedersnz sen kızımın bknu ye dedi bende o benimkini yesin dedim çok özür dileyerwk yazıyorm. Sonra oğluna ya bu kız ya biz dedi annesi. O sırada benim ailemin yanındayız. Kalk dedi bize gdiyoruz o burda kalacak. Eşime dedim o kapıdan çıkar o eve gidersen biter. Babamda dedi ya babanın evi ya kendi evin dedi neyse eşim evime gidecem karımı da alacam dedi. Annesi yol boyu bırak bunu ben seni evlendirirm dedi. Sonra anneside babasıda bu kızı bi daha bize getirme gelirse kovarız sen gel dediler ki zaten çağırsalar gitmem. Ama eşim de kafa bi milyon evde tat yok. Ben ne yapmalıyım eşime karşı soğumuşta hissediyorm ama ayrılmaktanda korkuyorm.

İşler iyice karismis. Eger ayrilmak istemiyorsaniz bir sekilde boyle devam eder yani sen gorusmezsin ama o gorusur ailesiyle. Ama umarim esini degistirmezler doldurmazlar. Ayrilmayacaksan bol bol dua oku her sey yapabilirler ayirmak icin.

neden bu kadar tepkililer sebebi ne yani sadece kıskançlık bu kadar büyütmez diye tahmin ediyorum. karşılıklıdır bazı şeyler

Bunun öncesinde birşeyler olmuş sanırım.Kİmse 2 aylık evli gelinine bu şekilde .Helede annenin babanın yanında kızımın bilmem neyini yesin demez.
Ben ilçede oturuyordum onlar köyde. Kına gecemi köyde yapmak istediler kabul etmedim o salon ucuz diye. Bende eşimde ilçede öğretmeniz köyde oturmamı istedi kabul etmedim. Kızkardeşim kaçarak evlendi sürekli yüzüme vurdu bunu bende cevabını verdim. Bunları biyüttüler bu hale geldik

Oha...
Tam anlamadim. Siz onlarda misafirdiniz ve kv sana ailenin yaninda kızımın bo*** ye dedi?
Ben eşimi rezil ailesine iade ederdim ve kapimda sürünmeden geri almazdım.

Eşiniz evime gideceğim dediğine göre biraz arkanızda durabilir gibime geldi tabi kv nize yalnız gittiğinde çok dolduruşa gelmez inşallah.Bence ailesiyle hiç bir biçimde görüşmeyin,eşinize de çok dır dır etmeyin kendinizden soğutmayın aksine evinde mutlu olsun ki onları aramasın.

Eşiniz evime gideceğim dediğine göre biraz arkanızda durabilir gibime geldi tabi kv nize yalnız gittiğinde çok dolduruşa gelmez inşallah.Bence ailesiyle hiç bir biçimde görüşmeyin,eşinize de çok dır dır etmeyin kendinizden soğutmayın aksine evinde mutlu olsun ki onları aramasın.
Dolduracak biliyorm ama onunlafıyla bırakacak olsa akşam çeker giderdi

İşte
Dolduracak biliyorm ama onunlafıyla bırakacak olsa akşam çeker giderdi
şu anda arkanızda gibi siz de akılıca davranın ,fevri olmayın , eşinizden yana haksızlığa uğramadığınız sürece evliliğinize sahip çıkın ,sorun yaratan değil ona huzur veren olun ki sizin yanınızda ,sizin arkanızda olsun her zaman

Kendimden ornek vereyim sana
Ben 5 aylik evliyim oncesnde esimin ailesiyle 4 5 yildir tanismisligim var birde benim eltim var benim nisandan bu yana gorusmuyolardi yani 1 yildir falan her neyse ben gider gelirim oyle normal basit duzeyde konusmalar gulme falan cok nadir neyyse eltimle baristilar ben boyle bisey hayatta gormedim kahkahalar gulmeler girla arkasindan da demedikleri kalmamisken ben daha bana bir defa kiyafetn guzel olmus esarbn yakismis dediklerini duymazken onun yanik gibi sac rengine cok guzel bayildm falan dedi ikimiz ayni ortamdayken benle dogru duzgun muhattap olmuyolar bi kosede oturup iki yuzluluklerini izliyorm gelelim senin meselene onlar esinin ailesi elbette barisacaksnz hayatnzdan cikarmaniz gibi bir durum olamaz konusmasnlar gittiginde hafta 1 gidiyosan 2 haftada git ama anlayamadigim daha iki aylik gelinsn esinin ailesi neden bu kadar kinli sana

Şİmdi et tırnak durumu birşekilde barışır koklaşırlar ailesi ile.
Fakat ben şunu anlamadım 2 aylık evlilikte onun şusunu busunu ye derecesine nasıl geldiniz*?

Hanımlar merhaba. Size bi akıl danışmam lazım. Allah aşkına bi akıl verin. ben 2 aylık evliyim. Eşimin ailesiyle ciddi sorunlarımız var aslında çok ciddi sorunlar değil ama onların kıskançlıkları ile olay büyüdü. Evlerine gittiğimde doğru dürüst konuşmazlar. Yüzüme bakmazlar bende buna rağmen eşimin hatrı için güler yüzlü olmaya çalışırdım.ama dün akşam bende onlar gibi davranınca ipler koptu eşim çıkarken dedi bi iyi akşamlar desen hal hatır sorsan diye. Onlar dedim bana öyle mi davranıyor. Sonra ailesine gitti derdinz ne diye. Onun ailesi benim ailem konuşurken hep bizi haksız çıkardılar görümcem çok kendini beğenmiş biri. Kaynanalık yapmaya kalkar bana bendeb yaşı küçük. Dedim o bana kaynanalık yapamaz. Çok çok afedersnz sen kızımın bknu ye dedi bende o benimkini yesin dedim çok özür dileyerwk yazıyorm. Sonra oğluna ya bu kız ya biz dedi annesi. O sırada benim ailemin yanındayız. Kalk dedi bize gdiyoruz o burda kalacak. Eşime dedim o kapıdan çıkar o eve gidersen biter. Babamda dedi ya babanın evi ya kendi evin dedi neyse eşim evime gidecem karımı da alacam dedi. Annesi yol boyu bırak bunu ben seni evlendirirm dedi. Sonra anneside babasıda bu kızı bi daha bize getirme gelirse kovarız sen gel dediler ki zaten çağırsalar gitmem. Ama eşim de kafa bi milyon evde tat yok. Ben ne yapmalıyım eşime karşı soğumuşta hissediyorm ama ayrılmaktanda korkuyorm.
"O sırada benim ailemin yanındayız". :KK57:

Şİmdi et tırnak durumu birşekilde barışır koklaşırlar ailesi ile.
Fakat ben şunu anlamadım 2 aylık evlilikte onun şusunu busunu ye derecesine nasıl geldiniz*?
Kaynanam bana kinlendi kızına laf söylediğim için o lafı konuştu

Back
X