• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana belası

Eşimin annesi bana el kaldırsa, eşim annesini öldürür heralde. Ama sebep? Eşim evlenmeden önce ana kuzusuydu bende bundan rahatsız olmazdım ama ailesi bana haksızlıklar yaptıkça entrika kurdukça sustum. Eşim bunları hep kendi yakaladı ve bana neden karşı çıkmadığımı sordu. Bende boşver önemli olan senin beni tanıyor olman dedim. O saatten sonra sanırım beni korumayı kendi üstlendi ve saygısızlık yapmayacağımı anladı. Halada kin tutmam çünkü eşimin güvenini kazandım o beni bilsin yeter derim. Ama ne olursa olsun cevap versem bile kaynananın ettiği o terbiyesiz lafa karşılık vermezim. Çünkü herkes kendine yakışanı yapar.

Hanımlar merhaba. Size bi akıl danışmam lazım. Allah aşkına bi akıl verin. ben 2 aylık evliyim. Eşimin ailesiyle ciddi sorunlarımız var aslında çok ciddi sorunlar değil ama onların kıskançlıkları ile olay büyüdü. Evlerine gittiğimde doğru dürüst konuşmazlar. Yüzüme bakmazlar bende buna rağmen eşimin hatrı için güler yüzlü olmaya çalışırdım.ama dün akşam bende onlar gibi davranınca ipler koptu eşim çıkarken dedi bi iyi akşamlar desen hal hatır sorsan diye. Onlar dedim bana öyle mi davranıyor. Sonra ailesine gitti derdinz ne diye. Onun ailesi benim ailem konuşurken hep bizi haksız çıkardılar görümcem çok kendini beğenmiş biri. Kaynanalık yapmaya kalkar bana bendeb yaşı küçük. Dedim o bana kaynanalık yapamaz. Çok çok afedersnz sen kızımın bknu ye dedi bende o benimkini yesin dedim çok özür dileyerwk yazıyorm. Sonra oğluna ya bu kız ya biz dedi annesi. O sırada benim ailemin yanındayız. Kalk dedi bize gdiyoruz o burda kalacak. Eşime dedim o kapıdan çıkar o eve gidersen biter. Babamda dedi ya babanın evi ya kendi evin dedi neyse eşim evime gidecem karımı da alacam dedi. Annesi yol boyu bırak bunu ben seni evlendirirm dedi. Sonra anneside babasıda bu kızı bi daha bize getirme gelirse kovarız sen gel dediler ki zaten çağırsalar gitmem. Ama eşim de kafa bi milyon evde tat yok. Ben ne yapmalıyım eşime karşı soğumuşta hissediyorm ama ayrılmaktanda korkuyorm.[/QUOTE
geçmişten gelen b kin var gibi.yoksa çok yenisinin.bende sizin gibi yeni evliyim.. bu kadar problem olması ilginç geldi.soru ları sakin kafayla bi kayinvalidenle konuş derim
z

Valla kendi ailenin yanında böyle muhatap olmak çok yanlış doğrusu.Çirkefle çirkef olucan ama ailen ve büyüklerin yanında olmamış bence.kayınvalidene cevap vererek hata yapmışsın o benim .... yesin diyerek,ağzınıza böyle şeyler almayın lütfen karşıdaki terbiyesiz olabilir sen onla yarışma.O ahlaksız diye sen de mi öyle anılacaksın ki?

Back
X