Kaynana bizimle hastaneye geliyor

Yok yok sen gelme diyemiyor ne işin var diyemiyor
Profildeki yaşınız doğruysa sizden büyüğüm. Bir abla tavsiyesi olarak alın bu mesajımı. Çocuk olduğu kadar olmadığında da bir hayır vardır. Bu aileden çocuk sahibi olupta hayatınızı bağlamayın. Bugün buna dur diyemeyen eşiniz yarın hiç diyemez çoook üzülürsünüz. Kendi ellerinizle hayatınız zorlaştırmayın. Lüzumu yok inanın.

Onun ne işi var orda ya meraklı Melehat

Hala bu adamdan cocuk yapma isteginiz varsa uzerinde tekrar dusunun. Daha doktora yalniz gidemiyorsunuz cocuk dogunca o cocuk size kalacak mi saniyorsunuz? Daha ilk nefesini aldigi anda sen bakamiyorsun ver diyip alinacak kucaginizdan. Esiniz de sutten kesilmemis net bir ana kuzusu. Ne alaka kadin dogum doktoruna kaynanayla gitmek. Hele de boyle saygisiz seviyesiz cumleleri olan biriyle. Bence cumartesi esinize diyin tamam canim sen annenle git bakalim oyle cocuk olacak mi ben evde bekliyorum. Bence acele etmeyin gercekten bir daha dusunun.

Valla doğru söylüyorsun abla gerçekten yıldım sıkıldım bunaldım bu insanlardan

Doğru söylüyor bu insan ancak ömür yer

Benim ebe anlatmisti. Burda bir türk aile varmis (Almanyadayim ben). Kayinvalide tutturmus dogumhaneye giricem diye. Halbuki sadece bir kisi aliniyor (genelde eş) ve gelin de bunu istemiyormus. Hastaneyi birbirine katti kayinvalide. Sonra o yetmedi benim annemin kapisina geldi (ablam o hastanede doktor) ablam onu dogumhaneye soksun diye. Sizinkilerde de o potansiyel var.

Benim eltiler biri yeni doğurdu ama ne öyle bisey duydum ne işittim ama o kadarını yapamaz sorumluluk alan bir insan değil meraklı melehat ve herseyin en iyisini düşündüğünü sanan biri

Benim eltiler biri yeni doğurdu ama ne öyle bisey duydum ne işittim ama o kadarını yapamaz sorumluluk alan bir insan değil meraklı melehat ve herseyin en iyisini düşündüğünü sanan biri

Hadi insallah diyim, ama isteklerinize saygi duymayan biri cocuk olunca da hic dikkat etmez. O daha da dokunuyor insana

Ay noldu peki girebildi mi??

Çocuğunuzun olması için doktora gittiğinizi neden eşiniz dışında biri biliyor helede kv.bastan en büyük hatanız ona bunu söylemeniz olmuş.ben asla izin vermezdim,sonuçta doktor çok özel şeyler soruyor ne alaka yani kv nin gelmesi

bulamamak degilde insan herseyden cekiniyo esim oldugu zmn kendi arabamizla gidiyoz mesala ama o olmayinca tasitla gidiyoz ve ben ona binipde yalniz gidemem rahatsiz olurum yoksa niye bulmamayayim yaziyo sonucta koskocaman kadin dogum diye

Taşıt dediğiniz taksi mi otobüs filan mı niye bu kadar korkuyorsunuz insanlardan? Orta okul çocukları bile toplu taşımaya okula gidip geliyor tek başlarina.
Konuyla alakasız da ilginç geldi yalnız binmeye korkmak, cevap vermeyebilirsiniz.

Ben demedim zaten eşim demiş konuşmuş

Ne demek ben gelseydim olurdu da, gelmedim bak olmadı işte dibine kadar cahillik ya, oldu da istenmiyor geldi niye doktorla muayene odasına giriyor çocuk yapımının hangi aşamasında gereklide kendine hak görüyor acaba töbeler olsun ya.Bence çocuk işini biraz düşünün Rabbim gönlünüze göre versin ama çocuk oluncada eşinizle birlikte deli ederler gibi sizi,hiç dur durak nerde ne yapılır konuşulur bilmiyorlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…