Doğru söylüyor bu insan ancak ömür yerBlack Wine güzel özetlemis
Profildeki yaşınız doğruysa sizden büyüğüm. Bir abla tavsiyesi olarak alın bu mesajımı. Çocuk olduğu kadar olmadığında da bir hayır vardır. Bu aileden çocuk sahibi olupta hayatınızı bağlamayın. Bugün buna dur diyemeyen eşiniz yarın hiç diyemez çoook üzülürsünüz. Kendi ellerinizle hayatınız zorlaştırmayın. Lüzumu yok inanın.Yok yok sen gelme diyemiyor ne işin var diyemiyor
Onun ne işi var orda ya meraklı MelehatBizim çocuğumuz olmuyor tedavi görüyorum ilk bir devlet hastanesine gidecektim kaynanam illede benimle git dedi bende yok ben eşimle gitmeyi tercih ediyorum dedim belki ondanda bireyler isterler dedim sonra gelmedi biz doktora gittik ama çocuk olmadı bu sefer ben sana demedimmi benimle gel diye gelmedim bak işte çocuk olmadı dedi bende zaten isteyende olmaz anne dedim 1 sene beklemek zorundayım dedim ayrıca senle gelsem sanki hemen oluverecekmiydide dedim alakası yok dedim bir kadın doğum doktoru var erkek benim ablam şifayı onda buldu bende esime dedim buna gidelim belki bizde çare olur diye sonra bunu annesine söylemiş yok efendim kadinlar onun önünde bacak açmaya çok merakliymis ne anliyorlarmis bende dedim ki şifa buluyorlar gidiyorlar dedim meraklı olduklarından değil dedim hastalıklarına derman olduğu için dedim üstelik kaynanam kayinbabamin yanında konusuyor çok utandım ama cevabinida verdim sonra akademide bir doktor vardi ona gidecektik kayınvalidem gene ben götüreyim beraber gidelim dedi sonra neyse kırmayın dedim gidince nolacak bakalım dedim sonra gittik doktor özel konusuyor haliyle eşimle alakalı seyler sordu utandım eşimde sen annemle git dedi niye dedim bende sen gelemiyorsun dedim ve doktorun konuştuklarını anlattım annemin yanındaki böyle dedi diyor ben tabi dedim ben boşuna sen gel demiyorum dedim ve belki diyeceksiniz niye gelsin bisey olmaz diye ama benim korkularım var hadi dedi doktor sizin çocuğunuz olmicak diye benim yüzüme vuracağı ne malum belki bana diyecek benim oğlumda kusur yok kusur sende diye gerçi dese cevabını alır ama ben çok üzülür ve kendimi yiprattigimla kalırım kaynana degilmi herseyde bir dert olmasalar olmaz
Sen neden anneni cagırmiyorsun cağırsana mademDedim gelmem dedim yok niye gemiyormusum annesi canavarmiymisda beni yiyecekmis ne olacak tecrübeli biri halbuki bisey yaptığı yok sadece dinliyor öylece bakıyor
Valla doğru söylüyorsun abla gerçekten yıldım sıkıldım bunaldım bu insanlardanProfildeki yaşınız doğruysa sizden büyüğüm. Bir abla tavsiyesi olarak alın bu mesajımı. Çocuk olduğu kadar olmadığında da bir hayır vardır. Bu aileden çocuk sahibi olupta hayatınızı bağlamayın. Bugün buna dur diyemeyen eşiniz yarın hiç diyemez çoook üzülürsünüz. Kendi ellerinizle hayatınız zorlaştırmayın. Lüzumu yok inanın.
Doğru söylüyor bu insan ancak ömür yer
Çağırsam bile gelmezdi benim annemde edep var utanma var sıkılma varSen neden anneni cagırmiyorsun cağırsana madem
Bence annene de söyle o da gelsin esin anlar belki ne hissettigini sanmam amaÇağırsam bile gelmezdi benim annemde edep var utanma var sıkılma var
Benim eltiler biri yeni doğurdu ama ne öyle bisey duydum ne işittim ama o kadarını yapamaz sorumluluk alan bir insan değil meraklı melehat ve herseyin en iyisini düşündüğünü sanan biriBenim ebe anlatmisti. Burda bir türk aile varmis (Almanyadayim ben). Kayinvalide tutturmus dogumhaneye giricem diye. Halbuki sadece bir kisi aliniyor (genelde eş) ve gelin de bunu istemiyormus. Hastaneyi birbirine katti kayinvalide. Sonra o yetmedi benim annemin kapisina geldi (ablam o hastanede doktor) ablam onu dogumhaneye soksun diye. Sizinkilerde de o potansiyel var.
Ne anlayacak kiz kazık kafalıBence annene de söyle o da gelsin esin anlar belki ne hissettigini sanmam ama
Benim eltiler biri yeni doğurdu ama ne öyle bisey duydum ne işittim ama o kadarını yapamaz sorumluluk alan bir insan değil meraklı melehat ve herseyin en iyisini düşündüğünü sanan biri
Öyle vallaHadi insallah diyim, ama isteklerinize saygi duymayan biri cocuk olunca da hic dikkat etmez. O daha da dokunuyor
Ay noldu peki girebildi mi??Benim ebe anlatmisti. Burda bir türk aile varmis (Almanyadayim ben). Kayinvalide tutturmus dogumhaneye giricem diye. Halbuki sadece bir kisi aliniyor (genelde eş) ve gelin de bunu istemiyormus. Hastaneyi birbirine katti kayinvalide. Sonra o yetmedi benim annemin kapisina geldi (ablam o hastanede doktor) ablam onu dogumhaneye soksun diye. Sizinkilerde de o potansiyel var.
Öyle yapicam zaten böyle olmuyacakHay analarına da kendilerine de...
Götürme yalnız git doktor eşini çağırınca da onla git.
bulamamak degilde insan herseyden cekiniyo esim oldugu zmn kendi arabamizla gidiyoz mesala ama o olmayinca tasitla gidiyoz ve ben ona binipde yalniz gidemem rahatsiz olurum yoksa niye bulmamayayim yaziyo sonucta koskocaman kadin dogum diye
Ben demedim zaten eşim demiş konuşmuşÇocuğunuzun olması için doktora gittiğinizi neden eşiniz dışında biri biliyor helede kv.bastan en büyük hatanız ona bunu söylemeniz olmuş.ben asla izin vermezdim,sonuçta doktor çok özel şeyler soruyor ne alaka yani kv nin gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?