Allah acil şifalar versın canımçok gecmıs olsun.. haklısın fizik tedavi vs gecici ama ameliyat kesin sonuc verıyor insallah saglıgına tekrar kavusursun..
bak bu konuda haklısın gorumcemi bildim bileli illaki bana bi hastalık takıp takıstırır..yok bende kesın şeker varmıs yok kolestrolum tavan yapmıs..yok yumurtalıklarımda kist varmıs yok rahım kanseriymişim cocum hiç olmucakmıs vsvs... en sonunda cenesınden kurtulmak için birazda kendım kuruntularımdan kurtulmak için cheup yaptırttım her biyanıma baktırttım :)hiç bişeyim çıkmadı çok sukurrr bidha bişey diyecegı zaman diyorumki porfdan onaylı saglık belgem var sen once kendine bak dıyorum :))) bana o saydıklarının bazıları kendısınde mevcut ama sır gibi saklarlar ''bana acık vermıcekler yaa güyaaa'' çokta bitarafımaa bee.. buyuzen nötr olmayı sevıyorum
önemli diil canımyardımcı olabıldıysem ne mutlu bana
sevgi6853 canım sende kusura bakma olurmu ,konunu azıcık katletlik sanırım
Maşallah sana herşeyin başı sağlık tabi.Çatlasın börülceler
Sevgiyi göremedim bende 2 gündür girmiyor galiba.:44:
Bennn geldiiimmm duydumkii kk arkadaslarim beni özlemis
nasilsiniz canlarimmm:=)
3 gündür bir firsat bulup giremedim ya özledim sizi nasilsiniz kayinvalidelerinizle görüsdünüzmü bakalim
Hoşgeldiiiinben 2 gün sonra göreceğim ama süt liman buara anlatmıştım ya :52
sen nerelerdesin bakalım 3 gündür?:44:
kayınvalidem çok pis bir kadın.banyodaki baskülü aldı mutfağın tezgahına koydu üstünde bi şey tarttı.ıyyy.hiç dikkat etmiyor.yemek yaparken yemek karıştırdıgı kaşıkları tezgaha koyuyor her yere deyiyor onlar bir kaşıklık alamadı gitti.mutfak dolaplarından paket hediye mutfak eşyaları çıkıyo çok dağınık.çok meraklı haddini aşan şeyleri merak ediyor.paraya çok düşkün.kim ne almış ne satmış onun derdinde.kendi evindeki eski eşyalara bakmadan..bir de emekli sınıf öğretmeni ama arkadaş çevresinde çok sevilen biri değil.cahilin bilgilisi.eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var mı onu merak ediyormuş düşünüyomuş ya öyleyse çocuk için zor olur diye ben hamile bile değilim.bende evlilik işlemleri sırasında olmadığını söylediler diyorum sen daha bilgili bi doktora git diyo.çok cahil görgüsüz..içim daraldı kızlar
Kendi annemle konuşamadığım bir çok konuyu sabah kahvesi ile beraber konuştuğumuz bir birimize destek olduğumuz.. Bir eksiğimi hissettiğimde bende var sıkıntı etme diyen.. Bizi bizden çok düşünen.. Gezmeyi tozmayı seven.. Arkadaş gibi olurken ama kendisininde bir anne kayın valide olduğunu unutturmayan biri...
Severim kendini :))) Sadece paylaşımlar çok farklı ... Kendi çektiklerini asla yaşatmak istemiyor bir başkasına hatta bunları bize anlatıp sahip olduğumuz şanslarımızı gözümüzün önüne getiriyor..Allah yokluğunu başımızdan eksik etmesin ne kendi annemin ne de onun... ikiside canım çünkü...
Nekadar guzel allahim nazarlardan saklasin ama gercekden imrenmedim desem yalan olur nekadar sanslisin böyle bir anneye sahip oldugun icin gercekden hersey karsilikli ya demekki sende ona ayni sekilde iyisin.. Ben ilk zamanlar hepp iyi davraniyordum ilgi gösteriyordum ama hiic karsiligini alamadim bende artik pes ettim araya mesafe koydum bu seferde sikayet etmeye basladi ee basda hep gelip gidiyordumda ne oluyordu keske bizde sizin gibi olabilsek...
ama yok varsa yoksa onun icin büyük gelini o varken birden bire degisiyor bana karsi olan davranislari anlyiamiyorum ya eltimin yaninda birden pencelerini cikariyor cok garip ya
eltimde var .. Her şey tabiki karşılıklı kayınvalidemi gören korkar tam devlet gibi kadın :))) eltimle paylaşımları çok farklı benimle çok farklı... Eşim annesine çok düşkündür... Kayınvalidemde aynı şekilde ama düşkünlüğü sırasında bizimde bir evimiz bir yuvamız olduğunu asla unutmaz... saygı sevgi hürmet karşılıklıdır ilişkimizde ... Konuşabilmek çok önemlidir...
Birde şu var kendi tarafımdaki aile ilişkilerine bakıyorum :))) annemde kayınvalide bende görümceyim.. Gelinlerimizle hiç bir şey paylaşmıyoruz uzağız birbirimize ..Ama asla onların hayatlarına müdahale etmemi gerektirmiyor bu.. Görümcelik yapamıyorum :))) Annemle gelinleri arasında o kadar çok uçurum var ki isterdim ki benim yaşadığım yakınlaşmayı onlarda yakalasın .. Ama gönülden gelmiyor demekki ..Bu demek değil ki birbirlerinin hayatlarına müdahale edip zindan etsinler.. Her iki tarafta görevlerini kendilerince yerine getiriyorlar. Ama uzaklar buda farklı bir bakış açısı ... Yargılamıyorum hayatta en önemli şey konuşabilmektir.. Konuşup anlaşabilmek tüm sorunları çözecektir..
Cok zoruma gidiyor gercekden okadar doldumki aksam aksam paylasmak istedim kk arkadaslarimla.. gercekden insanlari anliyamiyorum ne gerek var o senin oglunun karisiysa bende diger oglunun nisanlisiyim ki eltimin onlara yaptiklarini bilmesem neyse ama yinede ondan degerlisi yok tamam sevsinler birbirlerini aman gözüm yok o büyük geliniyle ilgilensin beni rahat biraksinlar ama eltim yokken bana iyi davranip sonra o gelince birden bana bagrip cagrmasi zoruma gidiyor onun yaninda kadina birseyler oluyor kendine asiri bir güven geliyor bana takiyor kafayi sonrada gelmis diyorki sevgi evlenince dahada gelmez simdi bile ayda iki kere geliyor ee sen böyle yaparsan ben niye gelimki morelimi bozmak icinmi gelim ?
Senin kayinvaliden daha anlayisli heralde canim anladigim kadariyla benimkine kalsa kimse kendi evinde yemesin icmesin temizlik yapmasin sadece onun evinde yapilsin onun evinden cikmasin istiyor anlamiyor herkesin bir düzeni oldugunu kabullenemiyor ama bu böyle devam etmezki böyle yaptikca dahada cok sogutuyor kendisinden
Tamamen ön yargı ..Kayın validem hem kendi annesinden hemde kayınvalidesinden çektiği için az çok görmüş geçirmiş kadın.. Öncelik derki kendi eviniz kendi evinizin düzeni .. Sonra benimkisi ...Kendi erkek kardeşinin hanımına bile demiş önce kendi evinin düzeni sonra annemin ki ..
Kayınvaliden süre gelen zincirleme etkisi üzerine canım devam ettiriyor muhtemelen .. Ayrıca ne kadar günaha girdiklerinide bilmiyor ki öğreten olmamış .. Biri birbiri ardına konuşmaların siz aile olacaksınız ne eltini sana ne eltin kayınvallideni sana ne de canım sen her ikisi hakkında yargılama yapmamalısın.. Üzülüyorsun biliyorum.. Belkide görmen gerekenler var .. Ve yuvanı kuracağın zaman sınırlarını belirle... Bunlar hep senin elinde..
oğlunu benden kıskanan ve beni bi türlü beğenemeyen alttan alttan laf sokannn .... bide kaynanam aklıma gelince nefes almayıı bile unutuyoruum.boğuluyorum yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?