Esimle tanıştırdı tanışmaz evlenme kararıı aldık birbirimizin beklentilerine cevap verdiğimizi düşünerek evlenmeye karar verdik ben ve ailem istanbulda onun ailesi Ankara'da yaşıyordu uzaklık yüzünden kız isteme nişan bi arada olsun dedik eşimin ailesi de benim ailem de kabul etti.kv ile orada tanıştım beni çok sevdiğini oğlunun çok güzel bi seçim yaptığını vb ne iltifatlar ne iltifatlar.hatta elbisemin yakası açılıyordu yakasından broş çıkarıp verdi giderken de verdim almadı ben sana daha iyilerini alacam falan desi.gittiler 2 gün geçti Kv eşimi aradı telefonda yanındayım "o kız ne öyle yanına yakışıyor mu ayrılacaksın hemen ağzı ağız değil gözü göz değil teni ten değil nasıl koynuna alacaksın ya o ya ben bırakacaksın"sonra ben de dedim ben uğraşmamam sana mutluluklar bi yandan da o kadar üzülüyorum ki eşim de ben de Hüngür hüngür ağlıyoruz tekrar aradı tektaşı aldın mı tepsileri aldın mı broşumu da al unutma
Konu yarım mı kaldı?
Eşim dediğinize göre devamı olmalı.
Sonra eşim nasıl ikna ettiyse etmiş beni aradı yalandan özürler falan barıştık.bu arada benim anneciğime rektum kanseri tanısı kondu düğünden sonra ameliyat olacak Kv önce annen iyileşsin sonra düğün yaparız kışın düğün olmaz yazın yaparız Haziran'da olmaz okullar tatil olunca yaparız bu arada da düğüne 1 ay kala dükkan aldırdı eşimin biriktirdiği paralarla neymiş düğün zamanı çar çur olurmuş.gelinlik kuaför gelin arabası artık ne varsa parasını ben verdim köpek gibi çalıştım onlar ne bi yeni eşya ne bi hazırlık zor bela bi ucuzundan düğün o da altınsız gümüşse.açgözlük etmeyeyim dedim.kv hanımın eski eşyalarının üstüne gelin olduk zaten hemen 1 hafta sonra annem ameliyat oldu gittim.bu arada kendi ailem istanbulda eşimin ailesi Ankara'da biz izmirde.ama kadın sürekli taciz sürekli telefon.bi keresinde seçim olacak 52 gün var seçime tv larda ekranın kenarında yazıyor son52 diye bana dediği gelicemama gelmişken biraz kalırım diyorum oyumu kullanayım da öyle geleyim.
Bir yandan annemin yanında olamamam bir yandan bu kadının saçmalarıyla uğraşmak hergün aramazsan beni hiç aramıyor oluyorum yok sana çamaşır yıkamasını öğreticem yok şu yok bu bi sürü teferruat.
70 yaşında ama bi görseydiniz nasıl sağlam taş gibi bana ikide bir benim 70 olduğuma kimse inanmıyor saçımda beyaz bile yok sürekli kendine iltifat hatta genç görünmek için giyim konusunda da saçmalıyordu dore taytlar şortlar bacaklar buruş buruş ayağında kırmızı oje parmak arası terlik vs
O zamanlar çalışmıyorum para da istiyemiyorum eşimden utanıyorum babamdan istiyorum sürekli kışlık kıyafetlerin istanbulda eşime desini bana bi mont alalım yok mu istanbulda dedi dedim annem uğraşmamaz göndermeye bi tane alalım sen üstüne başına almak için mi evlendin dedi bana.annesi tembihleri sanırım birşey alma diye.allah belanı versin dedim.
Bu arada eşimi doktora gönderdim evlenmeli 1 sene geçmiş çoluk yok çocuk yok o 34 ben 29 yaşındayım Kv hanım hemen daha gençsiniz erken vs önerilerini yaptı eşim de bana diyoki benim için çocuk önemli değil olsa da olur olmasa da.bu arada eşimin 1 ablası var boşanmış,1 abisi var boşanmış, Kv KPSS den boşanmış ama aynı evde yaşıyor teyze hala kim varsa boşanmış çoluk çocuk yok kimsede bi acayip aile.doktor üst yapmış yumurtalıkta bi kitle var apar topar ameliyat oldu kanser çıktı ama çok başlangıç kemoterapi radyoterapi falan almadı sadece sende 1 kez kontrole gidiyor.
Derken ben hamile kaldım Kv yalandan bi sevindi bi sevindi bu sefer başladı ben büyütücem daha 8 haftalık hamileyim hormonlar tavan yapmış.ben de annemde aklım diyorumki gideyim anacığımın yanında doğum yapayım bebeği de görse bi yoksa rahatsız gelemez aklı da bende kalır.
Kv bana Sezer'in yapamazsın istanbulda doğum yapamazsın ben bakıcım ben gelirim saçını başını yollarım bi ton tehdit yok oğlumun parasını yiyemezsin.bu arada benim de atamam oldu çalışmaya başladım.iş itici içinden çıkılmaz hal aldı hergün oğluyla saatlerce konuşmalar eşimi duyuyorum tamam anne istanbulda doğum yapmayacak anne bilmem ne
Sonra bi aile terapisi psikologa gittim durumu anlattım.dediki yakanı kurtar arkana bile bakmadan kaç.düzelecek bi durum olsa düzeltmeye çalışırım ama düzelmez istersen bi eşinle gel ama bu arada Kv ile konuşma arama.dedim kızıyo kızsın almıştır tavrını koy dedi eşinle de konuşma bu konuları sadece ağzını yorarsın yaptıkları mantıklı birşeymiş gibi karşına alıp konuşma dedi
Eşimi de aldım gittim psikologa ona bi güzel neyin ne olması gerektiğini annesine sınır çizilmesi gerektiğini evliliğimizin biteceğini böyle davranırsa 10 kere evlense de mutlu olamayacağını vsvs
Hiç fayda etmedi tabi doğum yaklaşıyor kadın gelecek diye stresten ölüyorum eşime dediki nolar bak gelsin ama 1 ay kalıp gitsin olmaz ben birşey diyemem torun hasreti ne zaman geçerse o zaman gider git mi diyeyim napim dedi.
Neyse doğuma giderken haber verme bari dedim doğumu yaptım eşinle küsüm tabi hamilelik boyunca hergün ağlamıştım 1 kere neyin var dememiş benim hasta anneme babama tavır almış herkese daha doğrusu.
Kaynananın ayağı şişmiş bi doktora gideyim öyle gelirim dedi tabi bu arada çocuk oldu ya tebrik etti barıştık güya neyse 20 gün sonra geldi.
keşke kaynanayı dinleyip annen ameliyat olup iyileştikten sonra evlenseydiniz daha mantıklı olurmuştu.hem aklın annende kalmaz hem bazı şeyler yoluna girmiş olurdu iş v.s.
Çok enteresan yani kendini belli edecek insan o akşam ederdi neden iltifatlar etsin broşu da siz verince alırdı hemen. Hem zaten yanlış yapmışsınız farklı şehirlerde olup hemen tanışır tanışmaz evlenmeye karar vermek büyük cesaret sonuçta isteme nişan oldu şimdi kaynana istemiyor ailenize çevrenize ne diyeceksiniz. İleride eşinizle de sorun yaşayabilirdiniz biraz zaman vermeliydiniz kendinize. Aileler önce resmiyete dökülmeden bir tanışmalıydı kaynananız sizi bir görmeliydi en başta nişan olmadan uzakta olsa ne aceleniz var birkaç ay sonra da nişan olurdu daha ilk gördüğü anda nişan olmaz oturulur konuşulur. Yani bana garip geldi hem sonuçta nişana geliniyor madem beğenmedi takmazdı nişanı, nişan takıldıktan sonra mı söylenir o kadar iltifattan sonra hem de ne alaka çok mantıksız. Ailenizden uzakta olacaksınız böyle sorunlar olacaksa bir de eş adayınız buna ses çıkarmıyorsa olmaz bu iş.
Rabbim ikisinede rahmet eylesin, yaşadıkların zormuş inşallah onarabilirsin ama merak ettim sonu çok ilginç diyordun o son nerde
Allah rahmet eylesin, kayınvalideden çok çektim aniden ölünce şaşırdım mı demek istiyorsunuz? hayat doluydu nasıl böyle öldü diye mi şaşırdınız? parça parça yazmışsınız bütünlük mü kuramadım şimdi derdiniz ne anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?