Kaynana gelin eş hikayesi ve beklenmeyen son:&

Kelimeleri yazmaya başlayınca bilgisayar otomatik olarak başka kelime yazıyor bazen farkedemiyorum imla hatalarım o yüzden.kelime seçimim normal hayatta da bazen başıma bela olabiliyor.anlatmak istediğimi anlatabildiğiniz için teşekkürler

Mesela buradaki gibi anlatmak istediğimi anlatabildiğiniz için yazmak istemiştim

benim sizi yadırgamak ya da yargılamak haddim değil zaten yazınız imlanız vb konularda. herkes kendince kendini ifade etmeye çalışıyor, dil ve anlatım sınavında değiliz haliyle arada yanlışlıklar olsa da önemli olan konunun içeriği bence. bir de dokunmatik klavye ile yazmak çok zor bilemiyorum sizinki öyle mi çok yanlışlar oluyor yazarken tablette.

sanırım wordde yazmışsınız konuyu ordan kopyalamışsınız. otomatik düzeltmeyi kapatırsanız daha rahat edersiniz, sevgiler...

Evet tablette yazıyorum ama word de yazıp kopyalamadım tablette word yok zaten öyle yazdım ama başıma iş açtım :))

Ölmüş kişinin arkasından kötüleyici konu açmasaydınız keşke. Mutlaka çok daralmışsınızdır ama ne bileyim işte....

Bence baskalarin ne dedini bos verin .Hikayeniz sizin aciniz ,sizin gerçeginiz . Bu hikayeyi okuyan herkez bence bir ders alacaktir iyi veyahut kötü.
Umarim bundan sonra mutlu olursunuz

anlamiyorum neden olmus bi insanin arkasindan konusmak iyi degilmis .bence herkes arkasinca ne konusulacagini hesap ederek yasamali .kotunun arkasindan kotu iyinin arkasindan iyi derler.asla kabul edemiyorum .burda mahvolmus bi insan hayati soz konusuyken neden olmus birini korumaya calisiyoruz.olmus olmasi yaptigi hatalari siliyor mu?anlatmaniz bence cok dogal dokun icininizi hatta keske yuzune soyleseydiniz de oyle olseydi sevgili kv

İyinin arkasından iyi kötünün arkasından kötü konuşulur neresi yanlış anlamadım
Arkamızdan ne konuşulacağını düşünerek yaşasak bunlar olmazdı zaten
Keşke vefat eden bayan da iyi bir kayınvalide olsaydı da arkadaş arkasından güzel konuşsaydı

yalnis anladiniz. iyi olmussa iyi kotu olmussa kotu derler. bu nrml yani demek istedim .sonucat kv kotu. bunu anlatamsinin neresi yalnis soylemek istedigim buydu

Konu sahibine neden bu kadar yüklenilmiş anlamadım. Kadın içini dökmek istemiş anlatmış. Bir insan öldü diye bütün çektirdiği sıkıntılar unutulup gidiliyor mu, hani ilginç son nerede diyenler olmuş. Konu sahibi böyle bir ölüm haberi beklemediği için kendisi şaşırmış olabilir. Ben seni anladım canım çok sıkılmışsın kötü günler geçirmişsin bu yaşadıklarına bir sınavdı geçti gözüyle bak ve geçmişe takılıp kendini eşini üzme. inşallah bundan sonra mutlu olursun

Aynen katılıyorum.
Sırf öldü diye insanların yaptıkları kötülükler yok sayılamaz.
Yok böyle bir dünya!!!

Paylaşmak istedim hani insanın çok bunaldılar yerde Allahım bi kapı açıyor.şimdi eşinle yıkılanları onarmaya çalışıyoruz.

Yani bütün hikayeden senin aldigin bu mu? Bunaldiginda kaninca bunalimina sebeb olan kisi ölür?

Kusura bakmayan fakat ne kv'denin, ne esinin suçu var. Balik bastan kokar. Siz kv'denin karakterini biliyordunuz ve dügünden önce esin bütün birikmis para ile dukkan aliyor. Yani orda bile esinin anneci oldugunu bilmeniz gerekiyordu. Simdi esiniz ile iyisiniz anladigim kadariyla, ne aci ki bunun için bir annenin ölmesi gerekiyordu. Vallahi ben öyle bir esi birak bosanmayi, asla evlenmezdim bile.

sonuna kadar size katılıyorum en çok kendime kızıyorum zaten.neden kendilerini belli ettikleri an vazgeçmedim diye.niye bu kadar alttan aldım onlardan korktum çekindim diye.demekki yaşamam gerekiyormuşdiyorum geçiyorum.o yüzden belirtiyorum ya ailevi bir sorun varsa evlilik olmadan kaçın kendinizi kurtarın diye.

Ben bu tür olaylarda herzaman hayret ediyorum kadinlar niye bosanmiyor diye. Senin isin vardi, maasin vardi, niye esinden bosanmak yerine birde üstüne bebek yapiyorsun? Yani daha önce kizmis olabilirim fakat bunu cidden merak ediyorum. Bu konuya benzer birçok konu var kk'de ve her zaman aynisi, kadinlar bosanmiyor.

Niye bu çileyi çekiyorlar? Niye bebek yapiyorlar? Ve üstelik bosansaydin bide annene daha rahat bakabilirdin.

ben de bilmiyorumki hem ailemin ekonomik durumu da iyiydi bi süre bebek olmadı hatta.Allah fırsat da tanıdı boşanayım diye:) ama insanın bi yerde şaşırıyor kalakalıyor bazen.bi deneyeyim diyorsun bir sürü şey diyorsun işte.ben de bilmiyorum hangi akla hizmet ettiğimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…