Kaynana gelin eş hikayesi ve beklenmeyen son:&

Ölmüş bir insanın arkasından hala nefretle mi bahsediyorsunuz ve " çok dua ettim ve kurtuldum " diye mi düşünüyorsunuz yoksa ben mi yanlış anladım ? Başınız sağolsun hem anneniz hem kayınvalideniz için

Yok öyle değil tabi bu şekilde anlatımımdan o şekilde anlayacak insanlar olacaktır.ölmesi için dua etmedim Allahım bana kapı aç dedim.ben çekip gidecektim zaten kendim için dua ettim
Ayrıca çok canım yandı yıkılan 4 aile var sayesinde Allah'a havale ettim ben ne nefret ne birşey kendime kızıyorum bu işlerin olacağı nişan akşamından belliydi daha ne durdun neden bu aşamaya getirdin diyorum kendime.keşke bir ölüm olduğunu hep hatırlasak da ona göre kendimize çeki düzen versek.
Yaşadıklarımı anlattım sadece.kimseye nefret duymuyorum asıl bana bunları yaşatan eşime bile.

Zor günler yaşamışsınız ama her ne olursa olsun ben gelip burada bu konuyu dillendirmenizi doğru bulmadım.
Kadın iyisiyle kötüsüyle fani hayatını yaşamış ve ölmüş, o zaten yaptığı kötülüklerin, günahların hesabını veriyor bence daha fazla bu konu üzerine konuşmayın.
Allah hem anneciğinize hemde kayınvalidenize rahmet ve mağfiret eylesin.

Canım öyle parça parça yazmışsın ki ilk başta açtığın konuyla sonrasının alakası yok. Zannediliyor ki daha evlenmediniz kaynananızla sorun oldu yani keşke kısaca yazıp sona bağlasaydınız ölmüş gitmiş kadın yani zaten arkasından konuşup onu yaptı bunu yaptı demenin şimdi ne alemi var anlamadım sonunda enteresan olan nedir ölmesi mi zaten hastaymış kadın şaşırtıcı olan nedir anlayamadım yani hala arada yazmadıklarım var diyorsunuz ya yazsanız ne olacak artık sorun çıkaracak bir şey kalmamış yani ortada kadın vefat etmiş ne yaptıysa yaptı sizde kalmak istemiş olabilir, oğlunun evinde rahat etmiş olabilir, kurtulayım diye dua etmişsiniz hoş bir şey mi. Kadın da kendini nazlandırmamış yani son ana kadar yok birşeyim demiş. Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:
Aslında konu Kv ile ilgili sorunları okuyunca aklıma geldi.eğer eşte sıkıntı varsa düzelmiyor asıl anlatmak istediğim bu.çok canım yandı aklıma geldi ama son dediğim gibi eğer eş ailesi ile ilgili duruma sınır koymazsa o evlilik ayakta durmuyor asıl demek istediğim sönün böyle olması zaten beklenen birşey değildi ben de boşanacaktım diğer aile üyeleri gibi.hesabı Allahla zaten en doğrusunu bilen o.

Bir de ailesinde herkes boşandıysa kadının suçu ne ki 4 aileyi yıkmış diyorsunuz o kişilerin kendi aklı mantığı yok muydu evinde huzuru olan bir kişinin yuvasını kim yıkabilir neden yıksın sizinkini de yıkmak için uğramamış ki ne yaptı kadın size farklı şehirlerde yaşıyormuşsunuz eşinizin cimriliğini bile kaynananıza maletmişsiniz o almasını istememiştir diye. Yani hala burada yazma amacınızı anlamadım şikayet ettiğiniz kadın artık hayatta bile değil hiçbir zararı dokunamaz burada uzun uzun uzun onu yaptı bunu yaptı demenin ölmüş birinin arkasından konuşmanın hele hele kapı aç diye yalvardım sonunda böyle oldu demenin hiçbir mantığı yok. Şimdi burada yazdınız bunları da derdiniz ne peki kaynanazın ölümüne üzülmemişsin kurtuldum diyorsunuz yoksa evi terkedecektim diyorsunuz hastalık bahanesi oldu diyorsunuz ölmüş kadının arkasından konuşuyorsun günaha giriyorsunuz.

Son düzenleme:

Yanlış anlaşılmasın ben asla asla ölsün demedim Kv şunu yaptı bunu yaptı sorunlarını anlatıyor ya herkes ben de bunları yaşadım dedim.ayrıca hasta da değildi sapasağlamdı hatta.kapıları dış kapı dahil söküp banyoya sokup yıkardı.bizde kalmak istiyorsa evde başka bir insan olduğunu da kabul edecek.ben kendi anneme göstermediğim ilgi bakım tatlı dil ne varsa gösterdim konuşmadığım halde doktorunu ambulansını ayarladım ne gerekiyorsa elimde küçücük bebekle hastanelerde dolaştım.kendi kızı diyor oh öldü de kurtuldum çenesinden diye.dediğim gibi mesele onun ölmesi değil.

Peki sizin dediğiniz gibi olsun.Allah rahmet eylesin.ne diyeyim.anlatamıyorum asıl anlatmak istediğimi.bana da biri anlatsaydı bu şekilde aynı tepkiyi verirdim.

Peki sizin dediğiniz gibi olsun.Allah rahmet eylesin.ne diyeyim.anlatamıyorum asıl anlatmak istediğimi.bana da biri anlatsaydı bu şekilde aynı tepkiyi verirdim.

Bence siz bu konuyu kapattırın ve üzerine konuşmayın.
Belli ki başka bir şey anlatmak istemişsiniz ama yanlış cümleler kullanmışsınız ve hassas bir konu var ortada.
Böyle bir durumda en güzeli sessiz kalmak.

Son düzenleme:
Arkadaşlar insanın birşeyleri anlaması için yaşaması lazım.o yüzden bu yazdıklarım ölünün arkasından konuşmak olarak anlaşılıyor.yaşananlar yürekte yara bırakıyor.isterimki kimse yaşamasın.ben yaşadıklarımı paylaşmak istedim sadece yaşadıklarım bir yara olarak bende kalacak.isterimki herkes iyiliklerle beraber olsun keşke hiç başıma gelmeseydi keşke bu kısımlar hayatımdan silinebilseydi.hastalıkların en çaresizi annemdeydi günlerce kemoterapiden çıkıp aç yatmış bize söylememiş.anne acısını da yaşadım eşim de yaşadı.o yüzden ölünün arkasından önünden ne şekilde konuşulacağını hesaplarım.sadece ve sadece yaşadığım aslında Kv ile değil eşimle yaşadığım ama ailesi yüzünden yaşadığım sıkıntılarımı paylaştım.sonu böyle olmasaydı da keşke benim eşim evine eşine çocuğuna sahip çıksaydı ben de ailesine kendine ve kendime olan saygımı yitirmeseydim.
Ailevi sorunlar yaşanıyor ve düzelmiyor onu anlatmaya çalışıyorum ölenler öldü zaten.

Anlatabildiğime sevindim:)evet rica ettim şimdi kapanması için o kadar çekerken birşey yazmadım da şimdi anlamsız oldu:)

Ve eşim şimdi dünya iyisi ne cimriliğinden eser kaldı ne huysuzluğundan

Ben yorumlarda yazan birçok şeye katılmıyorum. Evet ben sizdeki en büyük hatanın evliliğe çok acele karar vermek olduğunu düşünüyorum. Aileyi nişanda tanımak büyük risk değil mi? Yine de herşeyden önce kopuk kopuk da olsa anladığım kadarıyla kızcağızın evliliğinin cicim ayları da evliliğe giden süreci de kursağında kalmış, cidden yaşanmadan bilinmez ama benim bile içim sıkıldı. Tamam burda tek taraflı dinliyoruz, bi olay tek taraflı dinlenince objektif olunamayabilir ama konu sahibinin yaşadıkları kolay değil. Belki yanlış yere gidebilicek ifadeler kullanılmış olabilir ama konu sahibinin içini dökmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ben. Allah rahmet eylesin, Allah günahlarını affetsin (konudan bağımsız genel olarak söylüyorum bunu). Anneniz için de sabır diliyorum ayrıca, kaç yaşında olursan ol annenin varlığını bilmek yeter insana. Sonuç olarak eşinizle şuanda iyiyseniz arkanıza dönüp bakmayın derim. Ben anlıyorum evlilik, hamilelik bi çok şeyi gönlünüzce yaşayamadınız muhtemelen, kalbiniz kırıktır ama Allah bağışlasın çocuğunuz var eşinizle iyiymişsiniz, önünüze bakın derim ben!

Evet tam sizin anlattığınız gibi ben zaten kendimi suçluyorum hatalar yapmasaydım çekmezdim.ama oldu bi kere.o zaman eşinle iyi anlaşırsan herşey düzelir diyordum kayınvalidem kızım dedi ya bana ben onu başımın üstünde taşırım diyordum.dediğim gibi olan oldu şimdi konuyu kapatmalarını rica ettim zaten yanlış anlaşılmaya mahal veriyor diye ifadelerinde yanlışlık olabilir.anlatırken yaşıyor gibi oluyorum bazen.benim cicim ayım olmadı hiç.eve patates alsak eşim arayıp söylerdi.ölenlere Allah yardım etsin ne diyeyim daha

Canım dediğin gibi eksikliğini hissettiğin şeyler olmuştur ama kimin herşeyi tam ki ? Bir de kontrolün dışında hayatını zorlaştıran şeylere takılı kalıp, kontrol altında tutup düzeltebileceğin şeyleri de mahvetme. Yani bunlara üzülürken bebeğinin en sevimli anlarına gölge düşürme. Eşinle düzelmişken bunun tadını bozma. Geçmiş olsun diyeyim olan herşey için ve önündeki günlerin ve bebiğin için şans yanında olsun

O kadar üzüntü bölüm bölüm anlatıyorum ama sonu çok şaşırtıcı
sonu çok mu şaşırtıcı..

türk filmi mi heyecanlı bir aşk kitabı mı

neden bilmiyorum ama konunuza ve size karşı bende bir antipati oluştu.

sanki bu olay gerçek değil gibi.. konu bir kere açılır bir kerede anlatılır.
devamı az sonra gibi davranıyorsunuz.

donukçuğum banada öyle geldi arkası yarın hikayesi bu galiba zaten anlatma tarzıda çok itici kelimeler yarım cümleler yarım ilk konu yarım kalmış arkası diğer yerlerde bana fake gibi geldi:2::2:

Gelen ilk yorumlar olumsuz ise diğer bayanlar da bundan çok kolay ekileniyor ve konu içerisinde konu sahibine bir linç etme politikası uygulanıyor.

Konu sahibinin asıl amacı çektiklerini anlatıp rahatlamanın yanısıra, yaşadıklarının evlenmemiş veya evlilik arifesinde olan genç kızlarımıza örnek olmasıdır.

Bazılarınızın idda ettiği gibi şöyle çirkin bir düşünceye sahip olan insan : '' oh dua ettim, öldü de kurtuldum '' ,küçücük çocuğu ile hastanelerde kayınvalide peşinde koşturmazdı.

Sonu benim için beklenmedik bir sondu ben çok şaşırdım gerçek dışı birşey kurgulasam bu daha detaylı ve ilgi çekici olurdu.parça parça yazdım yazdıklarım ilk yazdığımda bilgisayardan silindi.inanmak ya da yargılamak konusu size ait tabiaki birşey diyemiyorum dediğim gibi yaşadıklarımı anlatmak istedim tabi antipatik düşündüğünüze üzüldüm ama olayın içinde olunca bu kadar objektif olamıyorsunuz.benim de yanlışlarım oldu tabiki de.konuyu kapatmalarını rica ettim zaten.

Valla bende anlayamadm olumsuz yorum yapan arkadaşları,konu sahibesinin yazdıklarının tamamını okudum ve işte kötü kayınvalıdenın sonu böyle olur anlamı çıkarmadım..ayrıca bı arkadaş yazmıskı kadının sucu ne ki 4 evliliğin bıtımınde kendı akılları yok muydu..kadınlar kulübünde veya cevremızde kv ve kp yüzünden boşanan sayısız ınsan duyuyoruz bunların aklı yok mu yanı..tabıkı cok onemlı egerkı eş anne sözünden çıkmayan bırıyse evınde dengeyı kuramıorsa bi kv bıle boşanmaya sebep olabılır..anladığım kadarıyla dıgre çocuklarının evlılıklerıne de müdahale edıp huzur bırakmamış..evlatlarım hep benı sevsın benle olsun mantığı varmış rahmetlı de.ayrıca ölüm insanı aklayıp paklamıo..ALLAH tabıkı affetsın ama kotu bırıymış ve sıze cektırmış baya..neyse sız affedın hakkınız da varsa helal edın ne de olsa eşınızın annesi

bu aralar kknın geneliyle ters fikirlerdeyim ama bu konuda anormal bi durum göremedim. cümleler devrik, arada yanlış kelimeler kullanılmış, imlaya hiç girmiyorum fakat konunun özü açık naparsan yap ölüm geliyor seni buluyor. ölmeyecek gibi yaşamamak, kimsenin huzurunu bozmamak lazım. yaptığı eziyetler yanına kar mı kaldı şimdi kayınvalidenin? ölüp gideceğiz, bu dünyaya insan olarak geldik insanca yaşamak lazım.

evladının huzurunu bozarak mutsuzluklardan nemalanıp mutlu olmak... allah düşmanımın başına vermesin ne diyeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…