kaynana , görümce , ben ve nişanlım :(

E="mlsmls00, post: 42504853, member: 702598"]merhaba arkadaşlar benim bir derdim var
şuan nişanlıyım benim sorunum nişanlımın annesine olan düşkünlüğü şuan kafam çok karıışık aynı sorunu yaşayan varmı ? nişanlım özel günlerde hep annesi ve ablaıyla olmak istiyor onların evinde adetmiş.. ben çok rahatızım bu durumdan ! dile getiriyorum aldığım cevap evlenene kadar böyle evlenince ikmizin bi evi hayatı olck tabiki özel günlerde başbaşa olcaz diyor. yani annesinin anlayıslı olup basbasa olun demesi gerekmezmi nişnlm sırf annesnin kalbi kırılmasın diye özel günleri onunla geçirmek istiyor.. mesela şuan nişanlım çalışıyor ve aldığı bütün maaşı annesine veriyor çünkü annesi istiyor nişnlmda kıramadığı için veriyor evlnince böyle olmıck diyor. aslnda anneyle aram iyi bi kötülüğnü görmedm ama görümcem çok dolduruyor annesni ve annesnin nişanlmn maaşını almsı özel günlerde birlkte olmazsak bozulması benim aklmı karıoştırıyor. mesela nişnlımn doğm gününde başbaşa çıkcaz dedk annesi bende geliyim dedi (tövbe tövbeeeee) nişnlmda hayr biz başvbbaşa çıkcaz dedi konu kapandı ama yılbaşnda çıkmyz şimdye kadr hep annemle oldum kırılır diyo yani sormk isteiğim nişanlılık sevgililk dönemnde bunları yaşayıp evlenince eşi düzelen oldmu yada benmi abartyrm normlmi bunlar ? ama bi erkeğin maaşını annesne vermedn önce benm nişnlm şuan işssiz ihtiyacı vardır ona biraz yardım edeyim vs die düşünmesi gerekmezmi ?
[/QUOTE]
Evlenince de böle olursa senin acından kötü olmuş alışkanlıklar değişmez sen konu aç konuşalım gibisine rahatsız olduğun bakalım ne diyor eğer anneciyse ileerdede öle kalır zorluk çekersin siz evlenseniz bile para ister.

Borçlarını ödemek için istemiyorki insan sormasını bekler sonuçta çalışmadığını biliyorsa arada sıkışık olduğunuda biliyorsa harçlık olarak para vermesinde sorun görmüyorum

Neden maaşı annesine veriyormuş ki, evliliğe kalkışıyorsa kendi hesabını kendi yapabilecek olgunluğa da ulaşmış demektir.
Koskoca adam olmuş.
Bence bu olaya hemen müdahale et arkadaşım, alışkanlık yapar ilerde çok çekersin.

haklısın herkesin annesi var ben nişanlım kadar düşkününü görmedim 5 dakikada bir gidip gidip öpüyor bana gösteriş gibi annesi yaptırıyor galiba herkesin annesi değerli ama bu abartı annesinin demesi lazım siz gençsiniz çıkın gezin diye benm ailem öyle

Borçlarını ödemek için istemiyorki insan sormasını bekler sonuçta çalışmadığını biliyorsa arada sıkışık olduğunuda biliyorsa harçlık olarak para vermesinde sorun görmüyorum

aynen öyle ben versin demiyorum şunuda al ihtiyacın var desin benn almaya tenezzül etmem ama sorsun bi düşünsün beni düşündüğünü bileyim

bu olaya el atcam biraz konuşmuştum senin ihtiyaçların olur annen neden alıyo gibisinden o da rahatsız bu durumdan sanırım annesnden çekiniyor yada kırılsın istemiyor annesini alıştırmış parayı vermeye

evet hayır diyebildi ama enteresan bi gelenek bu yılbaşında herkes evde otururmuş ya senin oğlun evlencek bi ailesi olcak plan yapamazmı onamı danışcam izin verirsen dışarı çıkcaz diye

Evlenince de böle olursa senin acından kötü olmuş alışkanlıklar değişmez sen konu aç konuşalım gibisine rahatsız olduğun bakalım ne diyor eğer anneciyse ileerdede öle kalır zorluk çekersin siz evlenseniz bile para ister.[/QUOTE]

evlenenen kadar çözüme ulaştırmaya çalışıyorum yoksa evlilik olmaz yürümez ..

Kayınvalidem yok. Ama evlilik yıldönümümüz hariç hepsini hep birlikte geçirdik şimdiye kadar. Eşimin ailesi ve benim ailem ya bir evde toplanırız ya dışarıda buluşuruz ama hep birlikte oluruz. O yüzden cevabım, evet ben isterim, istiyorum.

Ve hikaye böyle sürer giderrrr. Ne demek annesine veriyor????? Parayi tutmayi bilmiyorsa evlenmesin kardesim. Annesi kuyruğu mu??? Ben böyle insanlarin evlenme taraftari degilim . !

Merhaba bende aileme cok düskunum ve bizde eşimle kendi özel günlerimiz dışinda ailelerimizle kutlariz cokta keyifli gecer.bizde gelenekseldir her bayram sabah kahvaltisi birlikte yapilir ve ne eşim ne de ailesi ilk neden bize gelinmiyor demezler sagolsunlar.nisanlinizin ailesiyle arasi kotu olsa daha zor olmazmi ve de belki nisanliniz para biriktiremiyor yrrine annedi biriktiriyordur.

tabiki bayramda beraber olunur bu bir gelenektir fakat ilk doğum günü ilk yılbaşı bunlar özeldir biz 10 yıllık evli değiliz haklı değilmiyim ilk özel günlerimiz basbaasa olsun istemekle.. para konusunu açıkladım nişanlım annesinin ve ablaının dışarda en pahalı yemekleri yiyip kozmatik vs alışveriş yaptıkları kart borcunu ödüyor.. nişanlım çalışıyor anne ve ablaı devmlı dışarda en pahalı yemekleri yiyor bu hak mı?

Annelerin hakki odenmez o ayri ama dügün için para biriktirip biseyler almıyacaksa sizde calisin ve ailenizle parayi catir catir yeyin.onlar sefa sürerken siz ceyiz alisverisi yapmayi düşunmuyorsunuz herhalde.

Annelerin hakki odenmez o ayri ama dügün için para biriktirip biseyler almıyacaksa sizde calisin ve ailenizle parayi catir catir yeyin.onlar sefa sürerken siz ceyiz alisverisi yapmayi düşunmuyorsunuz herhalde.

ben çeyiz esya için acil iş bakıyordum ama nişanlım annesninin sosyal aktivite parasını öderken ben salak gibi düğün için çalışmayı düşünüyordum şimdi işe girip o parayı bende ailemle yicem.. sağlık için verse annesine ağzımı açmam ama tamamen gereksiz harcamalara gidiyor o para ben dışarı çııkınca en ucuz yere gitmeye çalışıyorum parası dursun die ailesi hiç acımıyor o paraya

Parayı alıp olduğu gibi annesine veren erkeğe erkek demem ben. Nişanlında madem özel günlerde annesinin dibinden ayrılmıyo annesiyle evlensin

Parayı alıp olduğu gibi annesine veren erkeğe erkek demem ben. Nişanlında madem özel günlerde annesinin dibinden ayrılmıyo annesiyle evlensin

:) :) :) haklısın canım :)
eskiden öyleydi o sorunu çözdüm ama şimdide aldığı parayı annesine veriyor annesnin kart borcu gelmiş borçta ne biliyomusun annesi ve ablaı o çalışırken dışarda yiyor en pahalı yerde alışveriş yapıyor onun borcunu ödüyor.. anne olarak oğlum nişanlısın siz çıkın cebinde paran olsun diye düşünmek yok

Oğlumun doğum günü benimde doğurma günüm. Yani ikimizin ortak eylemi.Birlikte kutlamak istemem normal. Şükürler olsun kayınvalideniz değilim. Sizinde önemli günleriniz olacak. Tanışma, söz,nişan, düğün hepsini başbaşa kutlayın olsun bitsin. Mutluluklar dilerim.

tam konuya hakim değilsiniz sanırım tabiki kayınvalideyle pasta kesilir gençler dışarı çıkıp basbasa kutlar iki tarafında gönlü olur normalı budur.. anlayışlı insan böyle yapar ama anlayıssız olup pastayla yetinmeden gece bizle çıkmak istemesi normalmi ve ilk doğum güünü kutlaması

Siz zaten doğruyu biliyormuşsunuz, fazla söze gerek yok.Ama gelin kayınvalideye benzer derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…