kaynana , görümce , ben ve nişanlım :(

Degismez. Daha dogrusu degisir, daha cok baglanir annesine, hele cocuktan sonra. Benim esim nisanliyken ben annemden nefret ediyorum o yuzden hic o konularda.korkmana gerek yok diyordu. Simdi annem de annem. Dusun nefretten bu noktaya geldik. Biomiyorum nisanlin nasil biri, ama bu evlilik konulari tamamen kismet, sen.simdi bunu biraktin diyelim, baska.biri oldu onunla da baska.sorunlar olabilir. Nisanlinla.vakit gecir, iyice tanimaya calis, senin gonlunu hos etmek lafta degil gercekten.onemli mi onun icin.

evlilik bir kumar ya kazancaz ka kaybetcez ama boş oturmamak lazım bu kumara önceden çözebilirsek ne mutlu gerçi o da zor gibi ama..

Iki lafınızdan biri kayınvalidenizin ve görümcenizin dışarıda yemesi içmesi gezmesi olmuş, bunu o kadar çok tekrarlamışsınız ki bunun çok içinize battığını düşündüm. Ben ucuz yerlere götürüyorum demişsiniz, siz de pahalı yerlere gidin o zaman. elinizden alan mı var? Hem madem nişanlınız elinde para tutmuyor bari beraber harcayIn, çünkü böyle boş yere kendi kendinizi dolduruyorsunuz kıskançlıkla.

Ama nişanlınız size para vermek zorunda değil, karısı olacak olabilirsiniz ama henüz değilsiniz. Gelin ata binmiş ya nasip demiş o yüzden size harçlık vermesini borcunuzu ödemesini falan beklemeyin. Evlendikten sonra elbette size bakacak ama şu anda böyle bir beklenti içine girmeniz bile abes bence.

Bu arada özel günler konusunda nişanlınız Uzlaşma yoluna gitmiş umarım böyle devam eder ileride de

tabi ki içime battı nişanlım saatlerce çalışıp o parayı gereksiz harcamalara veriyorsa enayi yerine konuluyorsa içme batar çünkü seviyorum değer veriyorum ve benm zoruma gidiyor onun yorularak çalıştığı paranın gereksiz harcamalar için kullanılması ben bana versin demiyorum versede almam zaten sadece sorsun ihtiyacn varmı bunu sormasınuı beklememde ki neden acaba evlenincede ailesnemi vercek yoksa bana al evin ihtiyacıno diye banamı vercek

Evlenince ne yapar bilmiyorum ama şu anda buna üzülseniz de bozulsanız da o parayı istediği yere harcar, isterse çöpe atar sizin karışma hakkınız henüz yok.

Ama şimdiden böyle buğuz bağlarsanız ileride Ufacık bir yardıma bile laf edeceksiniz tahminimce. Şu anda bile çok dolusunuz bir kavga anında dilinize geliverecek bunlar eğer böyle kafanıza takmaya devam ederseniz.

Nişanlıyken bende eşimde kendi ailelerimize yardım ettik ve ikimizde birbirimize karışmadık. Nişanlılık Döneminde para mevzusu böyle ortada olmamalı diye düşünüyorum

seneye düğün var ortada bişey yok bunu onlar düşünmüyor bende düşünmezsem kim düşünecek peki ?

seneye düğün var ortada bişey yok bunu onlar düşünmüyor bende düşünmezsem kim düşünecek peki ?

Düğünü erkek tarafı yapacak diye konuştuysanız onlar düşünecek elbette. üstelik şu an bunu sadece sizin düşünmeniz kendinizi boş yere germekten başka işe de yaramıyor.

Ama düğünü aileler değil siz yapacaksanız nişanlınızı çekin konuşun o zaman hakkınız var

aileler değil biz yapıcaz sorun bu ben kendimzi yapalım istiyorum herşeyi en azından ilerde biz kendimz yaptık diyebilelim bu yüzden sinrleniyorum zaten.. biz yapıcaz herşeyi onun şuan birikim yapması annesinin alınmaması biraz harcamasını kısması lazım nişanlımla konuşcam bu hafta ama diyeceği şey daha zamanımız var ya seneye kadar hayatım kredi çekerim dicek..

Nisanliniz maasini anneye veriyormus acaba anne dugun icin ordan birikim yapiyor olabilir mi?
Birde d.gununde k.valideninde sizinle disari gelmek istemesi biraz abes olmus.

Düğünü siz yapacaksanız o zaman Haklısınız, ben evlenince mümkün olduğunca borç ödemek istemiyorum biraz para biriktirelim gibi söyleyin bu arada siz de inşallah iş bulursunuz çünkü böyle biraz havada kalır siz çalışmazken. Eğer buna yanaşmazsa da tekrar düşünün çünkü bu sorumluluğu almaya hazır değilse evlenince de sorunlar olacaktır

Doğum günü için ''hayır biz baş başa çıkıcaz'' diyebilmiş. Diğer günler içinde yapabilir bence. Madem annesinin kırıldığını düşünüyor siz baş başa çıkamadığınız zaman kırıldığınızı söyleyin. Yoksa sen bunun önünü alamazsan yatağınıza aranıza bile alır anasını.

Nisanliniz maasini anneye veriyormus acaba anne dugun icin ordan birikim yapiyor olabilir mi?
Birde d.gununde k.valideninde sizinle disari gelmek istemesi biraz abes olmus.

hayır bizim içn yapmıyor birikim bikaç arkadaş sormuştu açıkldım yukard neye para harcadığını :)
bendece abes evde pata keselim gönlünü yapıp çıkalım dedik bozula bozula kabul etti gece dışarda alkollü mekanda bizimle ne işi var bilemedim :)

haklıısın canım.. tek gerekçesi dediği şu şimdi evli değiliz çıksak ikmiz onu evde bırakıp bozulur kırıılır ama evli olunca evimiz ayrı olcak çıkarız diyor.. gerçi doğum gününde diyebilen insan yılbaşında neden diyemezki .. ayrıca benmi yanlış düşünüyorum bi erkek yılbaşında annesi ve ablasıyla evde oturmaktan ne zevk alır ?

parayı onlar veriyor özel gnlerde ordasınız hımmm evlenince onlarda kalmaya kendinizi alışıtırn zira bu yaşadklarınızdan çok daha fazlasını göreceksniz....

bi imzayla değişecek mi sence nişanlın?
bu sorun senin başını çok ağrıtır güzelim.
peki hiç konuşmayı denedin mi?

aslında yukarıda cevaplamıştım soranlar öyle..
nişanlım düzeldi ama kv sıkıntım var
oğlunu kıskanıyor , özel günlerde bizle olmak istiyor..
yıllardır anne kız oğul gezmişler şimdi oğlunun baka hayatu olduğunu kabullenemiyor..

ya şimdi bende bu zamana kadar her özel günümde ailemleydim, evlendikten sonra aşırıya kaçmamak şartlıyla onlarla da geçirmek isterim. Alışkanlık gibi bir şey olmuş herhalde ama bir süre sonra azarlı gibi geliyor bana.

parayı onlar veriyor özel gnlerde ordasınız hımmm evlenince onlarda kalmaya kendinizi alışıtırn zira bu yaşadklarınızdan çok daha fazlasını göreceksniz....

evlenince ayrı evde oturcaz zaten beni oturtmat anneiyle onlrı sevmediğimi biliyor..

Olacakları söyleyim. Tüm özel gunleri kayınvalidenle geçireceksin. Hatta 2 3 güne bir onlarda olacaksın. Para meselesi de nişanlın hep yardım etcek annesine. Evlenince değisir mi çok zor. Ama şimdiden düzenini nasıl istiyosan nisanlinla konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…