- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.002
- 83
- 39
- Konu Sahibi civilenginar
-
Kesinlikle kabul etmesin.Ev üstüne ev olmaz.Hem kadın yalnız kalmayacak kızı var.merhabalar hanımlar, bu konuyu arkadaşım için açıyorum.
arkadaşım 23 yaşında çalışan biri. 1 yıl önce girdiği işyerinden iş arkadaşı ile 4 aydır güzel giden bir birliktelikleri var. ikisinin de mesleği aynı. sevgilisi 27 yaşında.
bu beyfendi ergenlik döneminde babasını kaybetmiş. annesi ve kız kardeşine kendisi bakmış.
aslında konu burada başlıyor. son bir aydır annesi ile yakın (belki de aynı evde) yaşamanın yolunu yapmaya çalışıyor gibi. önce annesinin bu zamana kadar rahat etmediğinden, artık rahat etmesini istediğinden dem vurmuş. önce aynı evde yaşama teklifi sunmuş arkadaşım kesinlikle kabul etmediği için şimdi de altlı üstlü yaşamayı teklif ediyormuş. ama mevcutta iki katlı bir ev yok. yani kiraya çıkmayalım bu ev yerine iki katlısını yaparız tarzında konuşmuş. arkadaşım aynı ev olmayacağını, kendi düzeni olması gerektiğini söylemiş ama bu şekilde konuşunca da ben annemi rahat ettirmeden onu kaybedersem kendimi bir ömür affetmem ona yakın olmamız gerekir hem ikimiz de çalışacağız eve geldiğimizde temiz bir ev buluruz çocuğumuzu anneme emanet ederim demiş. başlarda biz aynı mahalle gibi yakın olur diye düşünüyorduk. arkadaşım da altlı üstlü teklife ikna olmuş gibi. ama ailesinden de çekiniyor. böyle bir şeye izin vermeyeceğini, kızacağını düşünüyor.
tecrübeli hanımlardan, bu özel sorunu düşünerek akıl almak istiyor. yorumlarınızı okutacağım..
Gelin çalışacak. İşten gelince de evi çekip çevirecek. Annesi de rahat edecek. Kendisi de hem bedava seks ,hem anası yanında hem kardeşi yanında, yemeği önünde hayatını yaşayacakİyi de evlenince mi annesini rahat ettirebiliyormuş.
Şimdi niye ettiremiyor onu anlamadım.
Ne kadar saçma sapan bu erkekler ya.
Çok haklısınız. Böyle tipler ayrı ev olsa bile hayatın içinde olur. Zaten annesi birlik olsun diyordur. Erkekler zeki değil. kendi kendine düşünemez. Bilinçaltina annesi yavaş yavaş yerleştirmiştir. Ben gün yüzü görmedim. Ben şöyle ben böyle. Sen evlenince ne olacak. Tek kalicaz. Başımızda erkek olmayacak. .... tonla bu tür cümle. Sonra gelin boşanır çocuğuyla tek erkeksiz o yaşar ama. Böylesi kendi gibi gelini de tabiri caizse "dul" kalana kadar uğraşır.Arkadasinin yerinde olsam ayri evi de kabul etmez direkt ayrilirdim.
Annemi rahat ettirecegim minneti bir ömür sürer bitmez yani annesi var olduğu sürece bitmez, ayri ev bile olsa annem de annem diye tutturacak her konuda.
Burada konular bol okutun kendisine.
Karisiyla bas basa yemeğe, tatile ciksa annem evde diye vicdan yapip zehir edenler hatta sirf bu yuzden annesini birakip eşiyle tatil vs yapmayan tipler.
Daha neler neler okudum.
Bu bağlanma şekli saglikli değil gorunmuyor.
Çünkü 27 sene anne çocuklarına baktı gün yüzü görmedi.Annesini 27 yaşına kadar niye rahat ettirmemiste evlenince ettiriyor?
Böyle anneciğinin memesinden düşmemiş oğlan çocuklarından "koca" olmaz.merhabalar hanımlar, bu konuyu arkadaşım için açıyorum.
arkadaşım 23 yaşında çalışan biri. 1 yıl önce girdiği işyerinden iş arkadaşı ile 4 aydır güzel giden bir birliktelikleri var. ikisinin de mesleği aynı. sevgilisi 27 yaşında.
bu beyfendi ergenlik döneminde babasını kaybetmiş. annesi ve kız kardeşine kendisi bakmış.
aslında konu burada başlıyor. son bir aydır annesi ile yakın (belki de aynı evde) yaşamanın yolunu yapmaya çalışıyor gibi. önce annesinin bu zamana kadar rahat etmediğinden, artık rahat etmesini istediğinden dem vurmuş. önce aynı evde yaşama teklifi sunmuş arkadaşım kesinlikle kabul etmediği için şimdi de altlı üstlü yaşamayı teklif ediyormuş. ama mevcutta iki katlı bir ev yok. yani kiraya çıkmayalım bu ev yerine iki katlısını yaparız tarzında konuşmuş. arkadaşım aynı ev olmayacağını, kendi düzeni olması gerektiğini söylemiş ama bu şekilde konuşunca da ben annemi rahat ettirmeden onu kaybedersem kendimi bir ömür affetmem ona yakın olmamız gerekir hem ikimiz de çalışacağız eve geldiğimizde temiz bir ev buluruz çocuğumuzu anneme emanet ederim demiş. başlarda biz aynı mahalle gibi yakın olur diye düşünüyorduk. arkadaşım da altlı üstlü teklife ikna olmuş gibi. ama ailesinden de çekiniyor. böyle bir şeye izin vermeyeceğini, kızacağını düşünüyor.
tecrübeli hanımlardan, bu özel sorunu düşünerek akıl almak istiyor. yorumlarınızı okutacağım..
Annesine hizmetci alacak ya. Valide sultan da rahat edecek tabi Missssİyi de evlenince mi annesini rahat ettirebiliyormuş.
Şimdi niye ettiremiyor onu anlamadım.
Ne kadar saçma sapan bu erkekler ya.
Arkadaşın aklını peynir ekmekle mi yedi? Daha 23 yaşında 4 aylık adamın totosuna tekmeyi basıp sevgili annesinin yanına göndersin acilen. Bu yaşta evlilik düşünmesin. Bu adamla hiç düşünmesin.merhabalar hanımlar, bu konuyu arkadaşım için açıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?