kaynana ile aynı ev

Annesini rahat ettirmek için el kızına mı mahkummuş? Arkadaşın sorsun bakalım sevgilisine bu zamana kadar evde yemeği, temizliği kim yapmış? Market pazar kim koşmuş? Garip anam hepsini yaptı derse bu zamana kadar niye rahat ettirmek için çaba sarfetmediğini de sorsun? Yok öyle el kızını alıp maaşıyla, fiziksel gücüyle kendi etliye sütlüye bulaşmadan annesine sefa sürdürmek. Bir kızım bir oğlum var büyük konuşmak istemiyorum tövbe Allahım

Bu konuda buraya konu açmama gerek var mı?
Bir kişi bile ne olacak otursun altlı üstlü, kv yi rahat ettirsin demeyecektir.
Arkadaşında akıldan bir noksanlık yoksa kabul etmesin. Olacaklar şimdiden belli. Bir ömür kv ve görümce mi kayınbirader mi neyse onun hizmetçisi olacak.

Evli bir adamla evlenmek gibi birşey bu. Kendi ailesinde baba rolü üstlenmiş, arkadaşınızla ayrı bir yuva kurması çok zor. Kayınvalide çok iyi bir insandır, altlı üstlü oturulur, birbirlerine destek olunur vs ama ya anlaşamazlarsa. Ya kadın herşeye karışan, sürekli laf sokan, oğlunu kıskanan bir kadin çıkarsa. Zaten daha 4 aydır görüşüyorlarmis, arkadaşınız acele karar vermesin.

Kaşe imza diyorum öyle bir yorum yapmışsınız

İyi de evin temizliğini, yemeğini yaptırıp, çocuğuna baktırınca annesi rahat etmiş mi olacak? Yalan söylediği buradan belli. Arkadaşınızı bu şekilde ikna etmeye çalışıyor, kanmasın sakın. Ev ev üstüne olmaz. Birde bekar görümce var evde hiç olmaz. Daha 4 ay olmuş zaten, büyük bir bağlılık aşk falanda yoktur aralarında, arkadaşın yol yakınken ayrılsın hemen

Olur tabi neden olmasın yapan çok insan var da olmasa daha iyi olur tabi.
Açıkçası benim de hayalim annemle altlı üstlü oturmak. İmkan varsa iki ev alınabiliyorsa herkes sınırını bildiği sürece bence olur.
Ya şimdi baba vefat etmiş anne evlenmemiş tekrar. Bekar kız yakında büyür evlenir anne tek kalır yine sizin başınıza bela olur.
Yol yakınken en azından ayrı evi olmasi daha mantıklı yoksa kısa süre sonra değil altlı üstlü aynı evde yaşarken bulursunuz kendinizi. Üstelik o vakitte "çocuğum var bosanamiyorum" diyen birine dönüşürsünüz

Annesinin artık rahat etmesi gerektiği için mi evleniyor arkadaşınızla?
Hayatını annesine adayan biri koca olmaz. Yazık etmesin kendine arkadaşınız. İlla birinin rahatı için adayacaksa hayatını kendi annesine ailesine adasın o zaman. Elin oglunun anasına değil.

Evlenince nasıl rahat ettirecek anlamadım şimdi ettirsin neyi bekliyor ?
Arkadaşınıza söyleyin koşarak uzaklaşsın o aileden de o çocuktan da hayır gelmez

Yıl 2023 olmuş, lütfen artık KV ile birlikte yaşanırmı yaşasammk başlıklı konular olmasın

Erkekler 4 ayda evlilik planı yapmaz. Yapıyorsa bu evlilik değil kalkınma planıdır. Kendine aşk evliliği yapabileceği bir eş değil, hem maaşından yararlanabileceği hem de kendisi ve annesine baktırabileceği bir kadın arıyor hepsi bu. Ben annenle yaşamak istemiyorum laflarını bırakıp derhal yolları ayırsın.Ayrılmszsa saf saf gider evlenir ve o eş o kayınvalideyi evine paşa paşa yerleştirir sonunda.

Başım döndü

şimdi bu konuda net bişi diyemeyeceğim çünkü ailemden biri aynı böyle oturuyor atlı üstlü. kaynanası asla evine inmez hatta kendi evinden çıkmaz evinde yemeğini yapar insaları davet eder evine. yani bi nevi kumar. iyi de çıkabilir kötü de. ama ilişki zaten yeniymiş evlenmek için acele etmeyin derim ben

Çocuğun niyeti o yöndeyse ve ısrarcıysa evlenmeden yolları ayırsın arkadaşınız. O çocuk seneleece baba rolü üstlendiği için kayınvalidede ciddi bir kıskançlık da olacak geline karşı.
Oooo kaynana kıskanç olur bebek olur ev çekilmez olur falan bence yol yakınken bu işi bitirsin aşk sevgi bunlar biter 2 güne geriye pişmanlık ve mutsuzluk kalır 3. Günlük dünyada bu kadar sıkıntıya girme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…