kaynana ile aynı ev

Aynı evde oturmaktan daha ciddi bir red flag var konuda. Arkadaşınızın sevgilisi “annesini bu saatten sonra rahat ettirmek” istiyor. Adam ben hayatımı anneme göre yaşayacağım, sen de buna uyacaksın diye baştan söylüyor. Bunu maddi manevi her alanda kabul ediyorsa evlensin arkadaşınız.

Hala ciddi konuşmayı mı düşünüyor
Arkadaşınız çok toy.
Umarım bir an önce aklı başına gelir.

Türkiye’de bütün erkek çocuklarının anası çilekeştir garibandır da. Bu adam ileri boyut. Biz normalleriyle mücadele edemiyoruz. Ruh hastasıyla uğraşsın dursun.

Bu benim kaynım ya
Adam 1 ayın içinde arkadaşları vasıtasıyla tanıştırılan asla tarzı olmayan dediğiniz gibi maaşı var aynı apartmanda otururuz aileme de hizmet eder mantığıyla evlendi.
Bayramdan bayrama katlanamadğımın kadınla eltim aynı apartmanda oturuyor.
Ama bir dediği iki olmadı onunda azıcık katlanacak mecburen.

Arkadaşınız çok mu zor durumda da böyle bir dayatmayı kabul ediyor? Kız ciddi konuşmasının kaale alınacağına nasıl emin ki? adam demiş ki benim için kapandı konu. Arkadaşınız hayatının mahvolmasını bekliyor resmen

Ebeveyn kaybı yaşamış olan kişilerin diğer kişiler üzerinde bunun acitasyonunu yaptığını düşünüyorum ben ya. Çünkü babayı kaybettim diye kurduğun hayatı anneninkinin üstüne kuramazsin. Bir şeye ihtiyacı var mı yok mu iyi ki sürekli kontrol etme ihtiyacı duyuyor insan en azından ben öyleyim. Babamı kaybettigim için anneme daha düşkünüm bence, çok seviyorum hep iyi olsun yalnız hissetmesin istiyorum ama eşime annem bizimle yaşayacak demiyorum. Evine kamera koydum telefonu duymayınca kameradan bakıp sesleniyorum, market alışverişini internetten gönderiyorum. Bir şey isteyince internette hallediyorum, ne var ne yoksa başka bir ülkeden koşup yetiştisiyorum. Sık sık kameradan arıyorum, uyumadan yüzümü kremlerken iki dk yokluyorum.

Bence kaçsın kurtarsın kendini arkadaşınız . O eşinin kocası olmak değil annesinin kocası olmak bununla övgü almak istiyor ve bellki ki aklı absinda bir annesi yok, o da bunu engellemiyoe

Bence kabul etsin
Bu konuyu bile acaba etsem mi diye düşünen biri kabul etmeli ki adam bundan ayrılıp başka kişilerin başını yakmasın

Konunun üzerinden çok geçmiş ama ben yine de yazayım, altlı üstlü demek aslında aynı evde yaşamak demek. Şanslıysa yatak odasına çelik kapı ve koridor geçerek girecek, kv onun evde yaşamayı ve uyumaya diğer kata geçmeyi tercih de edebilir. Arkadaşın o nikahı kıydığı anda kv kontrolünde bir hayatı olacak, adı 'evi ayrı' olacak. Kendi bilir. Bilerek Ateşe yürüyene dur denmez. Yaşasın görsün

Değil sevgili kocam olsa boşarım. Ne demek kapandı. Bu tavır bile ayrılmak için yeterli, beyimiz kendini padişah ilan etmiş. Arkadaşınız bu saatten sonra bu adamla evlenirse hiç ağlamasın, kendi düşen ağlamaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…