Kaynana kaayinpeder görümce

Yokyaa

Acı yok raki
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
269
93
98
32
Merhaba kizlar uzun zamandir yazmiyordum yeniden sıkıntilarimi paylasayim istedi. Bir senelik evliyim ama evlenmez olaydim ahhh anamin dizinin dibinde oturaydim:) biraz uzun olacak sikarsam affola. Simdi dugun gunu esim ve ailesi bnm yasadigim sehire geldi dugun icin ama bi havalar gormeniz lazim sanki paristen geldiler. Bnimle kufore gelmediler ve dugune giderken kirmizi kusak baglanir vedalasilir falan onada gelmediler ( adetlerimize saygi bile duymadilar) o sirada bi baska kuafordelerdi ( kuafor parasini bana odetmek icin ayri gttiler) dugundede kapida seker bile tutup misafirlerimi selamlamadilar annem tek basina bekledi. Neyse dugun bitti bunlarin yasadigi sehre geldik annem bi is icin merkeze inecekti ve kp birakacakti onu kv sakin o kdn arabanin onune binmeyecek demis guya kp den annemi kiskanmis. Bu nasil igrenclik anlamiyorum. Neyse evlendik guc bela bi ogreniyorum ki bunlar herseyi borcla almis borcu biz odicez dugun parasini bile takilandan alip vermisler sonradan duydum. Banada babamin destegi olmadigi halde maddi durumumda cok kotuydu biz herseyi aldik borcsuz evlenicez dye dye bana herseyi zorla pesin aldirdi esim. Simdide kayin pederim bize uc kredi bi telefon taksidi birakti. O butun parayi gece alemine verir eve vermez. Esimde onlara verir parayi bide borclar bana gelince para yok. Aylik 5o tl anca elime geciyor o da kurus kurus biriktirerek. Bide bu annem on koltuga binmicek mevzusunu bn esime dedim diye dugun gunu odami basip benle kavga ettiler. Daha neler neler anlatsam toplanip bni burdan alirsiniz yeter dye:)guluyorum artik arsizlastim yeminle. 3 gorumce var Gorumcelerin kiskancliklari bni hep toplum icinde ezmeleri o bu... bidr esim bnm telimi alip gorumceme verdi ve bna telimi vermiyorlar. Resmen gasp yani bu. cok darda ve bunalimdayim cocuj dusurdum bu kere aradilar o kdr 3 icinde. Ne yapayim ne edeyim akil verin bana nolur.simdi asil derdim bn bunlari nasil gormezden geldim dilim mi baglandi simdi her an kendimi yiyorum. Hep kafamda onlarla kavga ediyorum. Destek olun banaartik bas kaldiriyirum ama kendime cok kiziyorum neden bir yil kendimj kullandrdim ezdirdim buna niye goz yumdum. Iyi niyetle yaklastim cunku. Ama sraya cidfi mesafe koydum bayramda bile yarim saar durdum geldim meraba meraba olduk yadi. Ama yinede ugrasiyolar yardim kizlar....

Mesafe koyman iyi olmuş canım bende benzer şeyler yaşadım sen görme duyma etme ben ailemi sorduklarında bile iyi deyip geçiyorum muhabbetimiz iki dakika sürüyor benimde dilim bağlandı onlara karşı kaynanam bir laf ettiğinde dönüp eşime bakıyorum üzülmesin diye susuyorum

Ben nisanliykende bi kinu acmistim cok iyiyiz ama bi kac sikintim var demistim genel olarak bu fragman sen daha neler goreceksin demislerdi. O kde haklilarmiski bn uzun oldum dye bi cok seyi yazmadim. Cok haklilarmis

Ben nisanliykende bi kinu acmistim cok iyiyiz ama bi kac sikintim var demistim genel olarak bu fragman sen daha neler goreceksin demislerdi. O kde haklilarmiski bn uzun oldum dye bi cok seyi yazmadim. Cok haklilarmis
Evet malesef bazı şeyler çıkınca daha beterleri oluyor herkes benzer şeyler yaşadı emin ol eşinin tavrından dolayıdır belki karışmaları benim eşimin ikimiz için çizdiği sınırı kimse geçmeye cesaret edemiyor

Eski eskide kalmis.Yaralarin tecrube olsun sana simdi kendini ezdirme.Yeri geldi mi tavrini ve lafini hic cekinmede söyle.
Ayriyen kv anneni kiskanmasida cok ilginc.Kim bilir ne cektirmistir kp derine .Buldumcuk kv

En çok telefon mevzusuna takıldım .telefonu sana esin mi almıştı ? Öyle bile olsa senin iznin olmadan alıp kardeşine veremez .. ben olsam elinden çeker alırdım. .

Bu aileyle işin zor gibi ..umarım çocuk dusununmuyorsundur ..birkaç ay daha bekleyip , olumlu bir gelişme olmazsa çocuk olmadan ,tasını, tarağını toplayıp baba evine dönmeni öneririm ..

Ailesinin uzak duracağını sanıyorsan aldanırsın maalesef aile ile de evleniliyor, daima canını sıkacak bir durum yaratırlar yani..
Taa düğün günü belliymiş her şey o gün bırakıp kaçsan yeriymiş..
Borç konusunda yapabileceğin tek şey borç kp üstüneyse üstlenme ne yaparlarsa yapsınlar ama illa eşin ödeyeceğim diyorsa borcun içinde bırak canını kurtar..Çocukta düşünme..

Evlenmeden önce belli değil miydi böyle bir aşle oldukları? Madem düğün gününden beri problemlerin var neden korunmuyorsun? Hamile kalmışsın düşürmüşsün? Düşmeseydi de doğursaydın ne yapacaktın? Hala ne yapayım ye soruyorsun bir de.

Ah bu gençler, söz, nişan döneminde gelecek yaşamlarının fragmanını görürken neden illa fragman yetmez 100 bölümlük dizi çekelim diye diretirler acaba?
Bse07,
hayatınızla ilgili sağlıklı bir karar alana kadar bebek düşünmeyin lütfen.

senin başlığın kocam! olmalıydı.
senin telefonunu alıp nasıl verir?? aylık 50 lira harçlık çocuğa verilmez. kaldı ki sen neden çalışmıyorsun?? (eşim izin vermiyorculardan mısın yoksa?)
ve bu berbat evliliğe neden illa çocuk eklemek istiyorsun??

Telefonunu al bı once,sonra koy mesefani al kullanmayacaksan da at çöpe gözünün önünde yar etme ona,önce sana saygı duyacak sonra telefonunu kullanmayı hak edecek!

Telefonu bana annem dogum gunumde almisti hemde annem asgari ucretle calisan biri ne zorlukla almisti onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…