kendime cok kiziyorum neden bir yil kendimj kullandrdim ezdirdim buna niye goz yumdum.....
Ben nisanliykende bi kinu acmistim cok iyiyiz ama bi kac sikintim var demistim genel olarak bu fragman sen daha neler goreceksin demislerdi. O kde haklilarmiski bn uzun oldum dye bi cok seyi yazmadim. Cok haklilarmisMesafe koyman iyi olmuş canım bende benzer şeyler yaşadım sen görme duyma etme ben ailemi sorduklarında bile iyi deyip geçiyorum muhabbetimiz iki dakika sürüyor benimde dilim bağlandı onlara karşı kaynanam bir laf ettiğinde dönüp eşime bakıyorum üzülmesin diye susuyorum
Evet malesef bazı şeyler çıkınca daha beterleri oluyor herkes benzer şeyler yaşadı emin ol eşinin tavrından dolayıdır belki karışmaları benim eşimin ikimiz için çizdiği sınırı kimse geçmeye cesaret edemiyorBen nisanliykende bi kinu acmistim cok iyiyiz ama bi kac sikintim var demistim genel olarak bu fragman sen daha neler goreceksin demislerdi. O kde haklilarmiski bn uzun oldum dye bi cok seyi yazmadim. Cok haklilarmis
Ben nisanliykende bi kinu acmistim cok iyiyiz ama bi kac sikintim var demistim genel olarak bu fragman sen daha neler goreceksin demislerdi. O kde haklilarmiski bn uzun oldum dye bi cok seyi yazmadim. Cok haklilarmis
Telefonu bana annem dogum gunumde almisti hemde annem asgari ucretle calisan biri ne zorlukla almisti onuEn çok telefon mevzusuna takıldım .telefonu sana esin mi almıştı ? Öyle bile olsa senin iznin olmadan alıp kardeşine veremez .. ben olsam elinden çeker alırdım. .
Bu aileyle işin zor gibi ..umarım çocuk dusununmuyorsundur ..birkaç ay daha bekleyip , olumlu bir gelişme olmazsa çocuk olmadan ,tasını, tarağını toplayıp baba evine dönmeni öneririm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?