Kaynana kaayinpeder görümce

Yok esimin ustune bi sekilde kredi cektiriyolar ben anlamiyorum yapma cekme diyorum sen onu bilmiyosun ne yapar ne eder cektirir dyor krediyi bu nasil bisey anlamis degilim

Inanirmisin dugun gunune kadar beni kapilarda karsiliyorlardi el ustundeydim dugun gunu geldiklerinde hersey degismisti

Ben suan kucuk bi sehire gelin geldim ve burada uygun bi is bi yildir inan bulamadim calisacam ama birazda ven calissam bunlar kicamin maasini tamamen alir bu sefer evi bana birakirlar dye dusunup inadina calismadim. Bana bakmak zorundasin dusuncesini ona vermeye calistim ama olmadi. Cocuk konusuda cahilligime geldi suan korunuyorum

korunmana çok sevindim. yazık sana da çocuğa da. anne olmak çok farklı bir duygu. hele ilk zamanlar aşırı fedakar eş istiyor insan. aman dikkat et.
küçük yer olsun. çocuk bakabilirsiniz mesela. sekreterlik yapabilirsiniz. yani ben bunları vasıf gerektirmeyen işler olarak sıraladım. siz kendinize göre en uygunu bulursunuz zaten. kendin için çalış. kocan düzelmezse bas git. bir ömür bunla mı uğraşacaksın

Zaten suan beni yipratan tek sey bir gunumu ele aliyorum ve her gunumun boyle gectigini dusunuyorum cildiracak gibi oluyorum. Ben babasina dedim ki yuvami yikacaksin artik yeter dedim adam ne dedi biliyomusun. Ben bi evin bi ogluyum ben yikacam annem ve oglum toplayacak mecburlar dedi ya boyle bisey varmi

dıttttt yanlış kişiye demişsin. sen kocanla muhatap olacaksın. yuva dediğin ikinizin. ikiniz sahip çıktınız çıktınız. yoksa yuva falan olmaz ortada

dıttttt yanlış kişiye demişsin. sen kocanla muhatap olacaksın. yuva dediğin ikinizin. ikiniz sahip çıktınız çıktınız. yoksa yuva falan olmaz ortada
Canim benim konusmaktan dilimde tuy bitti ama tam bi borc bitiyo hop ikincisi o bitiyo hadi bi daha. Bundan rahatsiz oldugumu aileside biliyor artik lafimi cekmiyorum eskisi gibi. Ama kv cocuklar ailesine bakmK zorunda diyor baska bisey demiyor. Ya ben pazara gtmiyorum onlara kilo kilo etler aliniyor. Bn 30 tl lik ayakkabi giyiyorum onlara 200 300 luk ayakkabi aliniyor. Kuafore kas aldirmak ne kadardir y 10 lira bisey iki uc aydr onu yapamiyorum bu derece yani hersey onlara bize yok

Yahu ne hakla aliyorlar telefonunu? O evde hic mi agirligin yok? Hadi daha iyisini alip size vermis olsa neyse de hangi gerekceyle yapti bunu?

Benim bu konudan cikardigim sonuc kaynanayi gorumceyi gec esin sana deger vermiyor. Bunu da boyle bil...

Yahu ne hakla aliyorlar telefonunu? O evde hic mi agirligin yok? Hadi daha iyisini alip size vermis olsa neyse de hangi gerekceyle yapti bunu?

Benim bu konudan cikardigim sonuc kaynanayi gorumceyi gec esin sana deger vermiyor. Bunu da boyle bil...
Evey bir yil sonunda bu olanlara bakarsam elimde kalan tek sonuç bu ne yazikki

ve sen telefonunu geri almıyorsun öyle mi ?
O telefonu varya inat için yine alırım bu ne terbiyesizlik ve sen buna nasıl müsaade ediyorsun
Hayatim bi sene oldu aldi yok vermiyolar tek yolu ona zarar vererek almak bunuda ben yapamam ne olaylar cikardim ama yok yani

Hayatim bi sene oldu aldi yok vermiyolar tek yolu ona zarar vererek almak bunuda ben yapamam ne olaylar cikardim ama yok yani
Cidden şu an çok garip geliyor bana yazdıkların bir sene ne demek ya ay sen alamıyorsan
annen filan gelip istesin ben hediye aldım geri istiyorum kendim kullancam filan diye
bu nasıl bir saçmalık ve eşinin yaptığı ne kadar büyük ayıp resmen sen hiçkimsesin diyor

Anneme demedim desem kiyamet kopar onunda kendince sikintilari var soyleyip canini sikmak istemedim

Anneme demedim desem kiyamet kopar onunda kendince sikintilari var soyleyip canini sikmak istemedim
Ne diyeyim ki bu kadar değer görmediğin bir ortamda hala neyin çabasını veriyorsun ki
annem üzülmesin babam darılmasın diye diye bi bakmışsın ömür bitmiş yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…