Kaynana kaayinpeder görümce

Ayyyynen öyle kardeşim. Alamıyorsan da biriktir. 3 lira deme 5 lira deme bozuklukları, ufak paraları hep biriktir. Öyle büyük para oluyor ki o . Kimseye ezilmeyecen bu devirde.

Bi antalyada bide esimin yasadigi yerde dugun oldu gelemeyen akrabalarim icin antalyada hem kina hem dugun oldu

Haklisim valla 100 verdikce 1000 umuyolar nankorler

Rabbim hepimize yardim etsin suan o kafada kurma hasta gibi kendi kendimi yeme evresindeyim. Ama artik yok canimda kiymetlimi en fazla kafayi yemis derler desinler umrumda degil bana dert olacagina onlara dert olsun. Suan firsat kolluyorum uygun andan icimi dokucem. Zaten diyemedim niye sustum dye yiyorum kendimi. Artik varsin kotu gelin olayim umrumda bile degil

Benm o olmadi allahtan altinlarimi aldim istemediler cok sukur. Ne guzel gelin olurduk halbuki kendileri kaybetti. Ne vardi aile olsak uc gunluk dunyada kuru ekmegide paylassak ama sevgiyle yasasaydik. Ne gecti ellerine. Ne kotu biseydir bi insanin nefretini kazanmak. Tek kazanclari kul hakki. Ne emekle kurduk yuvamizi ne hayaller kurduk. Canimizi namusumuzu teslim ettik emek verdik. Yemedik icmedik aman evimiz dye ceyizimizi yaptik. Bunun icin miydi uc bes kopegin agiz kokusunu cekmek icinmiydi. Yazik hem onlara hem emeklerimize. Ama sirat koprusunden gecmeyede esek lazim derdi ananem sirtlarina binip gecicez sirattan...

Paragraf kullanmayı denemelisin çok faydalı bir şey

Ustunkoru okuyabilen çok karışık

Başı belliymis zaten sonunda böyle

Evlenmissin artik ya bu evliliği gudeceksin yada gideceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…