Kaynana kaayinpeder görümce

Canim peki bisi sorcam. oglan tarafi sizi istemeye filan gelmesi olayli mi olmustu zamaninda yani. nişan olaylari filan..

Kac kere istedim vermiyolar ne laflar ne olaylar cikardim kiz almis koca vermis giden gitti hesabi yapiyolar alamiyosun elinden

Seni kimse sallamiyor yani. Bu durum hic zoruna gitmiyormu ya esin niye yapti ki boyle bir seyi. Ben seni fazla ve gereksiz pasif buldum. Hic olmadi gorumceye hirsiz deyip cingar cikar ne alaka ya.

Canim peki bisi sorcam. oglan tarafi sizi istemeye filan gelmesi olayli mi olmustu zamaninda yani. nişan olaylari filan..
Yok canim dugun gunune kadar normaldi yani vardi bir kac sikinti ama bu denli olabilecegini dusunememistim. Olan ufak tekseyleride cok yakmamistim zamaninda hani dort dortluk elbette olmaz dye. Zamanla iyice coştular

Seni kimse sallamiyor yani. Bu durum hic zoruna gitmiyormu ya esin niye yapti ki boyle bir seyi. Ben seni fazla ve gereksiz pasif buldum. Hic olmadi gorumceye hirsiz deyip cingar cikar ne alaka ya.
O dedigin cingari kac kere cikardim aslinda cokta pasif degilimdir cevabi pat dye veririm. Zorumada gtmez olur mu. Siz dolandiricisiniz falan dedim kavga cikti ama vermiyolar yine telefonu

O dedigin cingari kac kere cikardim aslinda cokta pasif degilimdir cevabi pat dye veririm. Zorumada gtmez olur mu. Siz dolandiricisiniz falan dedim kavga cikti ama vermiyolar yine telefonu
Ama su konuda haklisin bunlara karsi pasif kaldigim dogrudur simdi niye kaldim dye yiyorum kendimi. Ama cok farkli bi aile yapilari var. Her turlu cikarcilik haktir bunlara gore yaparlar ve aile icindede boyleler. Birbirlerinden heo yalanla para alirlar. Birse bes derler fazla fazla alirlar.yani bes kardesler ama her birinin mutfakta ayri bolumleri var kimse kimsenin bir cikolatasini alamaz alsa olay cikar ama para koparmaya gelince kardeslikleri tutuyo. Ya yeni gelin geldi bi akrabaya kiz bi ay sonra gidiyodu yani o derece

Yok canim dugun gunune kadar normaldi yani vardi bir kac sikinti ama bu denli olabilecegini dusunememistim. Olan ufak tekseyleride cok yakmamistim zamaninda hani dort dortluk elbette olmaz dye. Zamanla iyice coştular

Cok yuz verme canim.yuz verdikce devami gelir. aslinda bastan tavrini koysaydin daha iyi olurdu

Eşiniz bostan korkuluğu mu?
Neden eşiniz almıyor?

Ay Allahım bana gene bir şeyler oluyor

Sizden habersiz kredi çekip borç veren, parayla ilgili arkanızdan iş çeviren, sizi hayat arkadaşı gibi görmeyen, size saygı duymayan çünkü sizi SEVMEYEN bir adamla evli kalmak için sebebiniz nedir çok merak ediyorum.

Bir de düşük yaptım diyorsunuz
Of Allahımmm offffff

Hicbir sebebim yok kalmak icin neden kaldigimida bilmiyorum aslinda kalamiyorumda gidemiyorumda

Telefonu iste vermezlerse aldığın gibi vur duvara annenin emek emek aldığı mal sana yar olmuyorsa başkasına hiç olmasın at gitsin pencereden vur yerden yere parça pinçik et bunu da mı ben söyleyeyim Yokyaa

Telefonu bana annem dogum gunumde almisti hemde annem asgari ucretle calisan biri ne zorlukla almisti onu
Yok artık !

Ne diye şikayet etmiyorsun bu hırsızları? Hiç alınma ,bunun adı düpedüz hırsızlık ..eşinle konuş ,telefonunu bugün vermezse şikayet et ..o kadarını yapamam dersen söyle annen istesin ..kimin malını kime vermiyorlar? Ay kusucam şimdi ....

Ben hergun içime içime kusuyorum biliyomusun:) oyle zehir biriktirdim ki icimde yakinda yeni bir baslik acacagim heralde yaktim yiktim kurtuldum dye. Cok az kaldi bu evi yakip arkama bakmadan gitmeme. Ama bacim gel bi gor bunlari inanamazsin. Bi ben degil yani soyle dyim kucuk yerde yasiyorum suan ben antalyadan gelin geldim buraya burdaki mobilyaci bile esya vermiyi bunlara soyadini duyunca. Adamlar bikmis heo aliyolar ama odemiyolar. Bu tel olayida bunlara cok dogal geldigi icin takmiyolar. Suan basimin gozumun sadakasi olsun diyorum. Taki bana o telin aynisi alinincaya kadr alinmazsa ve bu olaylar devam ederse evliligimin bitisi yakindir !

Telefondan sadaka olur mu ki?

Bence çocuk düşünüyor
zira bir düşük yapmış
Çok geçmez dolar kucağı
Yanarım yanarım da o bebeğe yanarım
Sözünün eri bir babası olmayacak neticede

Kocanı seviyor musun ? O seni seviyor mu (sanmiyorum)? Evliliğinde mutlu musun ? Bu soruların cevapları tereddütsüz ,amasiz evet değilse boşan ..yakma kendini ..o telefonu da al ..annenin emeğini kimseye yedirme ..hergün iste. .birgün verecekler yüzsüz değillerse. .

Sirf meraktan soruyorum
Neye dayanarak bu evliliği devam ettiriyorsun
Varsayki çocuğun oldu
Senden bir parça olan bebeğine böyle bir baba mi layık görüyorsun
Sadece merak...

Sirf meraktan soruyorum
Neye dayanarak bu evliliği devam ettiriyorsun
Varsayki çocuğun oldu
Senden bir parça olan bebeğine böyle bir baba mi layık görüyorsun
Sadece merak...
Zaten cocuk dusunmedigim icin korunuyorum yukaridada yazdim bunu

Evet diyemiyorum. Son cirpinislari yasiyo bu evlilik bir yildir hergun diyorum ama yok orali degiller geldi yada yenisi alindi yada olmadi ve dger sorunlarda devam etti bitecek yani bu sekilde devam etmesi cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…