bence sen kayınvalideni şimdilik görümcenin yanına yolla. doğum yapacağında gelsin. bir haftada kendini toparlarsın doğum sonrası. o zaman da gider.
reçelden kurabiyeden başka sıkıntı vermiyorsa şanslısın aslında. ben kendi annemden biliyorum da...
sırf bu yüzden ikinci doğumumda annemi çağırmak istemiyorum. doğum sonrası psikolojin daha bozuk olur. o zaman daha da batar yaptıkları.
kaydirigubbakcemile3 kaynanan reçel pasta börek yapmaya mı geldi sana yardım etmeye mi anlayamadım canımkaydirigubbakcemile3
bence gönderin siz kaynanayı yoksa bi yandan yapıp bi yandan yıkacak:lepi:
bence sen kayınvalideni şimdilik görümcenin yanına yolla. doğum yapacağında gelsin. bir haftada kendini toparlarsın doğum sonrası. o zaman da gider.
reçelden kurabiyeden başka sıkıntı vermiyorsa şanslısın aslında. ben kendi annemden biliyorum da...
sırf bu yüzden ikinci doğumumda annemi çağırmak istemiyorum. doğum sonrası psikolojin daha bozuk olur. o zaman daha da batar yaptıkları.
doğum yapalı 3 hafta oldu canım. hallettik o sorunları.. şimdi dört gözle gitmelerini bekliyorum. çok sıkıldımmbebeğimle kocamla yalnız kalmak istiyorum
çok kaldılar evet.
ona kalsa daha kalacak kışı burda geçirmeyi düşünüyodu. eşim de artık gitmesini istedi kasımda askere gidecek onu bahane edip karımla çocuumla yalnız kalmak istiyorum dedi. görümceler acayip bozuldu gönderiyoruz diye ama herkesin hayatı ayrı dimi. evimde emanet gibi yaşıyodum.
sonuç olarak gidiyolar bu akşam. 9 ay önceki hayatıma geri dönebeiliyorum. bu kez kızımda bizimle..