Kaynana, Kaynana!

üff aynısı canım yaaa...bide ben kaynanayla yaşıom onun için ağzımıda açamıom ama saolsun kaynanam para konusunda hiç tasarruflu olmadıgı için para biriktirme işimizde tekteye ugruo....off yaaaaa....
neymiş efendim..banyo için ayrı çamaşır suyu mutka için ayrı çamaşır suyu..yok yağ sökücü yok kireç sökücü ya alıoda nerde pahalı nerde marka var onu alıo bide çeşit çeşit alıo....

teyze can sıkıntısına kendini mutfağa vurmuş
alsın eline yünle şişte torununa bişiler örsün can sıkıntısını gidersin

ıyi de şekerim bu kadın bu kadar alışverişi nasıl yapıyor?
Kim ara veriyor buna?
Eşin ve sen vermediğinize göre, kredi kartını da eline tutuşturmadığınıza göre..

Herşeyi de veresiye alamaz ki yani?

Hadi şekeri aldıi herşeyi nasıl alacak?

Uleee hatuna bak be reçelle bozmuş kafayı :1shok:

Sonuçta sizin biraz daha idareli olmanız gereken zaman kadın kendi evindeki düzeni istiyor oda bi hoş.lmaz:

Şimdi siz tatlılıkla bile konuşsanız alınabilir, eşiniz konuşsun bence.

Ama illa göndericem diyorsan keki de iyi yapıyorsa bana gönder valla canım o kadar çoookk cevizli, havuçlu, tarçınlı kek istiyor ki yapıversin 2 dk.cık hayrına:kedi:

Hazır 23 kavanoz yapmışken 2-3 kavanozunuda bize gönderin sevabına. Çalışan hatunum uğraşmiyim bide reçelle filan.

teyzem coşmuş yavyasakkelime

Bende istiyorum 2-3 kavanoz, bende çalışıyorum.
Eski kadınlar böyle galiba benim annemde kayınvalidemde aynı böyleler.

sen ne yap ne et kendi anneni getir.madem bakıcı gelemiyo bu kadınla zor valla hep öyleymiş bak değişmez şimdi.kadın aşmış kendini reçelle bozmuş kafayı:bbo:.bende tatlı severim ama bu kadarı çok fazla.bakkalada söyleyin vermesin yazdırmasını engelleyin.böyle giderse incir ağacı dikilecek

Bende istiyorum 2-3 kavanoz, bende çalışıyorum.
Eski kadınlar böyle galiba benim annemde kayınvalidemde aynı böyleler.

Benim annemi bi görseniz, senede bir kalmaya gelir bana, konu komşuya yetecek kadar yapar. Bi keresinde bi yemek pişirmişti, tam 4 gün yedik bitmedi, hiç elinin ayarı yoktur, malzemeleri buzdolabına sığdırmak için tabakların üzerine kat çıkarız yani. Ama fark var tabii çünkü bana elimi cebime attırmaz. Kendisi alır, öder, pişirir, giderken de dolabı doldurup gider sağolsun.

canım doğumuna kadar sabret madem kimse yok sana bakacak bu arada da eşinle konuş ve o da annesiyle konuşsun sen konuşursan gelin olursun hemen eşinin konuşması daha ii senin dediklerin batar ama eşinin dediklerine bişey diyemez

eşi rahatsız mı acaba bu durumdan ki eşi konuşsun ?

aslında gelinlerle kaynanalar arasındaki sorunun kaynağı sanırım bu yaklaşım, gelin kızar ama söyleyemez , ne yapar eşini doldurur eşi söyler ???????? eeeee kaynana doğurup büyüttüğünü tanımaz mı, bilmez mi bu fikir kimin ???
bence açık olsa kendisi konuşsa, annecim yazık kendini yorma fazla yapmaya gerek yok , şu kadar olsa yeter filan dese olmaz mı

teyze can sıkıntısına kendini mutfağa vurmuş
alsın eline yünle şişte torununa bişiler örsün can sıkıntısını gidersin

nerdeeeeee..... torununu düşündüğü yok kadının. oğlunu da pek sevmez zaten. kuzeniyle evlenmedi diye..burda yanımızda kalıyo diye dertli zaten kadıncağız. kendi kızı ağrı da hemşire. ona gidecekmişş.. biz çağırmışız.
görümcem 2 kere düşük yapmış. şimdide çocuğu olmuyo ona da bozuk biraz..
hamileliğimi ilk öğrendiğinde acelesi neydi hemen çocuk yaptı demiş:mymeka:

butterfly ben sorunu olan arkadaşımıza cevaben yazdım o ister okur beğenir ister beğenmez lütfen karşılıklı konuşmalar olmasını istemiyorum zaten site kurallarında da yasak sadece sorunu olan arkadaşa yazalım lütfen

sal_der daha önceki mesajlarında eşinin bu durumdan reçel meselesinden çok rahatsız olduğunu yazmıştı zaten tekrar oku istersen ben eşini doldursun araya fitne soksun demedim, eşi annesine kızsın bağırsın da demedim sadece eşi annesine rahatsızlığını dile getirsin dedim

tüm giyim eşyaları renklerini koruması ve daha uzun ömürlü olması için renklerine göre deterjanla yıkanır.beyazlar için olan deterjanın içinde ağartıcı olduğu için renklilerde kullanırsanız rengini soldurur.bilinçli tüketici kayınvalidenize burada benden bir alkisalkisalkis ..

"annecim boşa gidiyor yenmiyor yapma günah olmasın" deseniz ısrarlada yapacak degildir sanırım fisfisfis pastane gibi kayınvalide valla cokacimcoook

sal-der kayınvaliden yapsa bir deeerttt yapmasa bir deertt...23 kavanoz muhabbetinde bunun makbulu nedir bilemem sanırım herkes tepki verdiğine göre epey fazla..biraz aşırıya kaçmış o belli.ama kurabiye yapıyo , pasta yapıo ,börek yapıooo..yapıyorda yapıyor valla..yardım için gelip kılını kıpırdatmayan kayınvalideler gördüm...ne güzel yapsın işte yiyin sizde:) gelen giden olur diye gelenlere ikram edilir diye ikramlıklar yapıyordur.siz söylemedikten sonra nereden bilecek sizin evinize kim gelir kim gider...bu kadar rahatsızsanız bence uyarın tatlılıkla konuşun bunu minimuma indirsin..ayrıca beğenmediğiniz damak tadınıza uymayan şeylerde uyarın ne var bunda..söyleyin onun yerine başka birşey yapar bir dahada onu yapmaya kalkmaz.ziyan olmaz.siz bu mutfak idare olayını biraz abartmışsınız gibi geldi bana.
kızıyla telefonda sizin için üzüntüsünü dile getirir bir haldeki konuşmasına bile tepki veriyorsunuz.siz söylüyorsunuz kredi kartı borçlarınız olduğunu..ondan kaynaklı alışveriş olayını kıstığınızı düşünmüş olabilir.üzülmüştür.bu arada size maddi yardımlarının olması gerek şu durumda o ayrı...

canım bende israftan hiç hoşlanmıyorum ama benim anlamadığım birşey var hem durumunuzun kötü olduğunu biliyor ve bundan dert yanıyor kızına hemde bile bile sizi neden bu kadar marafa sokuyorki acaba kasıtlı mı yapıyor.birde aklıma şu geldi kendisi evinde sürekli bu tarz şeyler yapıp yemeye alışmış olabilir 2 aydırda sizde haliyle canının istediği gibi evindeki gibi yani yapıp yemeye başlamıştır.çağırılan kadın geri yollanmaz.annemcim sen seviyorsun böyle abur cuburu sadece kendşne kadar yap de.bu arada senin de kilo alımın bu haftalardan sonra hızla artacak sakın onun yediklerine takılma canımopuyorumnanaktan

işte bende bunu merak ediyorum. CADIARZUCADIARZU

Yav dün burdaki reçel muhabbetinden mi esinlendim nedir, eve gittim mis gibi erik reçeli yaptım iyimi 5-6 kavanoz. 3 kavanozda çilek reçelim vardı, ettimi 8 kavanoz. Bende bu kaynanayı arattırmadım kanımca. kaydirigubbakcemile3

erik receli miiiii mafoldumben
datile gidicen nasılsa
onları baaa yolla
hadi be hacııı :gitme:

ilahi :roflol: :roflol: :roflol:

acaba bende senın nıckınden etkılemıs olabılırmıyım ıs yerınde bı arkadas var benden de kucuk kızcagıze habıre kuzummmmm dıyom ole sevıyom hatta abartıp kuzu sarmasııııı dıyom bende senden mı etkılendım ne :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…