walla benimki de öyle..bi keresinde beyazlar için ayrı renkliler için ayrı deterjan aldı. neyse bu sorun değil. sonra geri döndü ne oldu anne dedim koyu renkliler için ayrı deterjan almadık dedi. sinirlerim hoplamışkafamçokkarıştı merak etme arap sabunuyla ben yıkarım dedim
Hazır 23 kavanoz yapmışken 2-3 kavanozunuda bize gönderin sevabına. Çalışan hatunum uğraşmiyim bide reçelle filan.
teyzem coşmuş yavyasakkelime
Bende istiyorum 2-3 kavanoz, bende çalışıyorum.
Eski kadınlar böyle galiba benim annemde kayınvalidemde aynı böyleler.
canım doğumuna kadar sabret madem kimse yok sana bakacak bu arada da eşinle konuş ve o da annesiyle konuşsun sen konuşursan gelin olursun hemen eşinin konuşması daha ii senin dediklerin batar ama eşinin dediklerine bişey diyemez
teyze can sıkıntısına kendini mutfağa vurmuş
alsın eline yünle şişte torununa bişiler örsün can sıkıntısını gidersin
eşi rahatsız mı acaba bu durumdan ki eşi konuşsun ?
aslında gelinlerle kaynanalar arasındaki sorunun kaynağı sanırım bu yaklaşım, gelin kızar ama söyleyemez , ne yapar eşini doldurur eşi söyler ???????? eeeee kaynana doğurup büyüttüğünü tanımaz mı, bilmez mi bu fikir kimin ???
bence açık olsa kendisi konuşsa, annecim yazık kendini yorma fazla yapmaya gerek yok , şu kadar olsa yeter filan dese olmaz mı
walla benimki de öyle..bi keresinde beyazlar için ayrı renkliler için ayrı deterjan aldı. neyse bu sorun değil. sonra geri döndü ne oldu anne dedim koyu renkliler için ayrı deterjan almadık dedi. sinirlerim hoplamışkafamçokkarıştı merak etme arap sabunuyla ben yıkarım dedim
İyi de şekerim bu kadın bu kadar alışverişi nasıl yapıyor?
Kim ara veriyor buna?
Eşin ve sen vermediğinize göre, kredi kartını da eline tutuşturmadığınıza göre..
Herşeyi de veresiye alamaz ki yani?
Hadi şekeri aldıi herşeyi nasıl alacak?
erik receli miiiii mafoldumbenYav dün burdaki reçel muhabbetinden mi esinlendim nedir, eve gittim mis gibi erik reçeli yaptım iyimi 5-6 kavanoz. 3 kavanozda çilek reçelim vardı, ettimi 8 kavanoz. Bende bu kaynanayı arattırmadım kanımca. kaydirigubbakcemile3
erik receli miiiii mafoldumben
datile gidicen nasılsa
onları baaa yolla
hadi be hacııı :gitme:
Yav dün burdaki reçel muhabbetinden mi esinlendim nedir, eve gittim mis gibi erik reçeli yaptım iyimi 5-6 kavanoz. 3 kavanozda çilek reçelim vardı, ettimi 8 kavanoz. Bende bu kaynanayı arattırmadım kanımca. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?