tüm giyim eşyaları renklerini koruması ve daha uzun ömürlü olması için renklerine göre deterjanla yıkanır.beyazlar için olan deterjanın içinde ağartıcı olduğu için renklilerde kullanırsanız rengini soldurur.bilinçli tüketici kayınvalidenize burada benden bir alkisalkisalkis ..
sal-der kayınvaliden yapsa bir deeerttt yapmasa bir deertt...23 kavanoz muhabbetinde bunun makbulu nedir bilemem sanırım herkes tepki verdiğine göre epey fazla..biraz aşırıya kaçmış o belli.ama kurabiye yapıyo , pasta yapıo ,börek yapıooo..yapıyorda yapıyor valla..yardım için gelip kılını kıpırdatmayan kayınvalideler gördüm...ne güzel yapsın işte yiyin sizde:) gelen giden olur diye gelenlere ikram edilir diye ikramlıklar yapıyordur.siz söylemedikten sonra nereden bilecek sizin evinize kim gelir kim gider...bu kadar rahatsızsanız bence uyarın tatlılıkla konuşun bunu minimuma indirsin..ayrıca beğenmediğiniz damak tadınıza uymayan şeylerde uyarın ne var bunda..söyleyin onun yerine başka birşey yapar bir dahada onu yapmaya kalkmaz.ziyan olmaz.siz bu mutfak idare olayını biraz abartmışsınız gibi geldi bana.
kızıyla telefonda sizin için üzüntüsünü dile getirir bir haldeki konuşmasına bile tepki veriyorsunuz.siz söylüyorsunuz kredi kartı borçlarınız olduğunu..ondan kaynaklı alışveriş olayını kıstığınızı düşünmüş olabilir.üzülmüştür.bu arada size maddi yardımlarının olması gerek şu durumda o ayrı...
1.si elaleme yaptığı reçelin parasınıda siz veriyorsunuz değilmi??? bana göre eşimin teyzesi dayısı bilmemnesi elalem..benimkilerde öyle..reçel konusunda tabiki..onlar kendi reçellerini yapamıyormuymuş ta bende 23 kavanoz reçel yapıyor..insaf yaaa
en nefret ettiğim şeylerden biridir israf..evimde hiç atmam bişeyi çöpe..sokakta yicek ekmek bulamayan insanlar varken ben elimdekini de çöpe atarsam evimin bereketi gider..
güzellikle söyleyin yalnız..sizde çok geç kalmışsınız söylememkle..benim kayınvalidem öyle yapacak ben söylerim..anne yemiyoruz neden yapıyorsun çöpe atılıyor diye..
2 haftada 2 lt den fazla yağın gitmesine hele çok şaştım..biz bide sağlıklı beslenmeye çalıştığımız için az yağlı yaparız..5 lt yağ 3 ayda gidiyor..
yollayın onu evine yollayın..sinir hastası olur insan yaa
göndersek doğuma az kaldı sezeryan olacak büyük ihtimalle. yardıma ihtiyacım olacak birilerinin yanımda olması lazım. kendi annem gelemez off ne sinir bi durum..
az önce de eşimin maaşını ne zaman alacağını sordu. napcan dedim evin eksiği var dedi (halbuki dolap dolu zarruri ihtiyaçlar her ay başında bolca alınır)
neymiş eksikler dedim şeker dedi 23 kavonoz reçel var evde çaya onları koyar içeriz dedim
burda kimseyi tanımadığımız için misafirimiz gelmiyo oda bunu çok iyi biliyo. yapmasın istemiyoruz benim sevmediğimi biliyo o tarz şeyleri oğlunu da o yetiştirmiş sonuçta oda biliyo sevmediğini.
bizim için üzülmüyo bunu yedi sülale biliyo.alışverişten kısmıyoruz gereklileri tabi alıyoruz ama lüzumsuz şeyleri de mi almak şart.. fazladan alıp yapıp atılıp kırılmasına ne gerek var
durumu fazla kavramadığınızı düşünüyorum. malum bekarsınız daha şimdilik bu tür konular size abartı yada gereksizmiş gibi gelebilir. teşekkürler
poffffffff...
23 kavanoz...teyzeye dayıya halaya...
Allah yardım etsin...ve bence gönderin...dinlensin...hep mutfakta hep mutfakta yoruldu kadınceezz...
23 kavanozluk reçeli yaparken ben görseydim engel olurdum .
geceleri uyumaz o . bi gün öncesinden baktım gece çilek yıkıyo mutfakta. anlamadım gittim yattım.
ertesi gün doktor kontrolüm vardı hazır merkeze inmişken gezelim dedik eşimle.
akşam eve bi gittik
sıra sıra dizmiş hepsini:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?