Kaynana kişisi benden habersiz yazmamı almış

Oda bir şey mi Ablamın evlenirken aldığı Karaca markalı pahalı bir düdüklüm vardı emniyet yeri bozulmuş kaynanamgil Ankarada yaşıyor büyük şehirde yapılır diye götürdüm götürmez olaydım Benden habersiz gidip nana düdüklü alıyorlar bir büyük bir küçük iyi hoş teşekkür ettim sevindim şaşırdım ama bu düdüklü bizi boşanmaya kadar itti. 12 ay taksitle almışlar aylık 170 civari bir şey eski düdüklümü elimden zorla aldılar satacaklar ve bir taksitini ödeyeceklermiş eşime dedim eşim tabi aşırı aileci olduğu için beni nankör ilan etti ve demediğini bırakmadı sonra pişman oldu kibarca istedi düdüklüyü verin yazın domates sos reçel falan yapılıyor büyük lazım oluyor dedi ama ailesi yine vermedi ve sonuç eşim karşı çıkabilir mi asla benim rizami helallik almadan elimden zorla aldılar parasını boşver ablamin hatirasiydi Allaha havale ediyorum eşim ne kadar kizsa da kimseye zarar gelmesin ama o duduklunun hayrini goremesinler istiyorum

Kaynananızla aranız iyi olsaydı eminim bu kadar takmazdınız. Tabi yine de izinsiz alması hoş olmamış bu konulara o kadar uzağım ki hislerinizi anlayamıyorum.

Habersiz alması ne alaka,o an ihtiyaç duymuş alsa bile geri verse sonradan.ama sizin sonradan istemeniz saçma olmuş.bos verin peşine dusmeyin

İsterse eşya değil de çöp olsun, kimse kimsenin evinden izinsiz çöp bile alamaz. Ben tahammül edemem böyle insanlara, asla da tevazu göstermem. Bildiğiniz hırsızlık. Ben gelinimin evine girdiğimde odasına izninle diyerek giriyorum, müsait mi odan diyorum, kaldı ki bir eşyasını ona sormadan alacağım?

Ona gelene kadar aynı evde yaşayan bireyler bile birbirlerinin eşyalarını izinsiz kullanmamalı. Sınırları olan biriyim, izinsiz kullanma işini bekarken kardeşim yapardı, odamı kilitleyerek tepki koydum. O da yapmamayı öğrendi. Kimse izinsiz eşyalarımı alamaz.

Ben sizi genç sanıyordum ya evli oğlunuz olduğuna çok şaşırdım.

Ben sizi genç sanıyordum ya evli oğlunuz olduğuna çok şaşırdım.
Gelinim derken gelinimiz demek istedim. Küçük kardeşimin eşi, kendi 20 yaşında, ben 28 oldum

Fark etmez kendi oğlumun eşi de olsa sınırlarımı bilirim. Kaynanamda anahtarım olur girer çıkar evime ben yokken; ama eşyalarıma hiç dokunmaz. Ben eşyalarımı nasıl koyduğumu hatırlayan biriyim, kurcalanınca anlıyorum.

Ya çok tatlısınız gelinim dediği erkek kardeşinin eşi. Swanım gelinim diye sever onu. Genç ve çocuğu yok zaten

Tamamdır şimdi oldu çünkü birkaç yorum okumuştum gayet genç bi kadının atacağı mesajdı şaşırmam ondan. Sevgiler ikinize de.

En kizdigim sey baskasinin esyasini almak bana gore terbiye almamis insanlar boyle yasinin onemi
Yok, saygidan bahsetmesin boyleleri..

Cocuklarim birbirlerinin bisikletini bile almasina musade etmiyorum sormadan etmeden, koskoca kadina bak. Olay yazma esarp olayi degil.. bu kadar sacma birseyi çalan(!) insan altin filanda alir baska seyleride alir, cunku sakinca gormuyor.

Hadi aldin geri istemis
Sahibi, niye vermiyorsun.. bu kadar gurursuz olunmaz

Oups, dün gece uykuluydum şu an idrak ettim.

Cidden inanılmaz çirkin bu. Kimsenin çocuğuna laf edemez diye sinirlendiğinizi ve buna rağmen ben senin evladına laf etmeyeceğim diyip, şunları yazıyorsunuz.

Şimdi laf etmemiş mi oluyorsunuz yani? Şaşkınım. Gerçekten çok büyük tepkileriniz var.

Ben utandım kusura bakmayın ama.

Ben sizi sakin , sevimli, sessiz bir üye olarak görüyordum. Gerçekten şaşkınım.

Sinirlendiğinde insan aklında olanı dışarı vurur derler, bir de önemli olan kriz anlarında sabırlı olup, süreci yönetebilmek zaten. Bana hayatımda duymadığım küfürler edildi bu sitede. Dilimi ısırdım, resmen sabrımı son damlasına kadar kullanıp sakin kaldım. Eğer aynını yapsaydım farkım kalır mıydı?

Kusura bakmayın ama ben küfürü hiçbir şekilde meşrulaştıramıyorum. Hak etti diye bir şey yok.

Şimdi size karşılık olarak o hanımefendi de küfretse ve dese ki o başlattı küfürleri, hak etti napalım dese, o zaman onu haklı bulmanız lazım değil mi? Ama işte öyle olmuyor. Ne diyeyim çok şaşkınım

Mesele bir çöp dahi olsa izinsiz alması. Bir de hadi aldı, eşyanın sahibine değil, oğluna haber vermesi. Yetmeyip veremem bana ne demesi. Ha bir de izinsiz şekilde insanların evine girmesi.

Bence burada niyet ve davranış şekli önemli. Zaten iyi niyet sezmediğimiz için eleştiriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…