- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.044
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
En son metres olan birine metres yazdim diye 20 gün banlandımBunu bende merak ediyorum.
Ne küfür ederim ne hakaret ama yeri geliyor 3-4 gün banlanıyorum.
Bukadar şeye süresiz banlanması gerekir.
Ben de bir kere o kelime yüzünden 15 gün banlandımEn son metres olan birine metres yazdim diye 20 gün banlandım
Enişte diyelim o zaman napalım.Ben de bir kere o kelime yüzünden 15 gün banlandım
Enişte deme lazım olurEnişte diyelim o zaman napalım.
Oda bir şey miBen evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
Bu olay çok canımı sıktı vermek istemiyorum geri istedim vermedi siz olsanız bir daha ister misiniz alt tarafı bi yazma diyeceksiniz belki ama hem benden habersiz alması cok zoruma gitti hemde ben çok seviyordum yazmamı
Ayrıca etrafa atmış dediği de kızımın yatağının üstündeydi
Ev benim evim istediğim yere koyarım ya
Habersiz alması ne alaka,o an ihtiyaç duymuş alsa bile geri verse sonradan.ama sizin sonradan istemeniz saçma olmuş.bos verin peşine dusmeyinBen evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
Bu olay çok canımı sıktı vermek istemiyorum geri istedim vermedi siz olsanız bir daha ister misiniz alt tarafı bi yazma diyeceksiniz belki ama hem benden habersiz alması cok zoruma gitti hemde ben çok seviyordum yazmamı
Ayrıca etrafa atmış dediği de kızımın yatağının üstündeydi
Ev benim evim istediğim yere koyarım ya
Hakaretten sen de nasiplenebilirdinvay anasini vay vay vay vay tosuno neler olmus iyiki tozolmusum arada yanan ben olabilirdim
hakarete hic dayanamam kopek yuzumu cikariveririm diger yuzumde pek ipek sayilmaz zatenHakaretten sen de nasiplenebilirdin
İsterse eşya değil de çöp olsun, kimse kimsenin evinden izinsiz çöp bile alamaz. Ben tahammül edemem böyle insanlara, asla da tevazu göstermem. Bildiğiniz hırsızlık. Ben gelinimin evine girdiğimde odasına izninle diyerek giriyorum, müsait mi odan diyorum, kaldı ki bir eşyasını ona sormadan alacağım?
Ona gelene kadar aynı evde yaşayan bireyler bile birbirlerinin eşyalarını izinsiz kullanmamalı. Sınırları olan biriyim, izinsiz kullanma işini bekarken kardeşim yapardı, odamı kilitleyerek tepki koydum. O da yapmamayı öğrendi. Kimse izinsiz eşyalarımı alamaz.
Ya çok tatlısınızBen sizi genç sanıyordum ya evli oğlunuz olduğuna çok şaşırdım.
Gelinim derken gelinimiz demek istedim. Küçük kardeşimin eşi, kendi 20 yaşında, ben 28 oldumBen sizi genç sanıyordum ya evli oğlunuz olduğuna çok şaşırdım.
Ya çok tatlısınızgelinim dediği erkek kardeşinin eşi. Swanım gelinim diye sever onu. Genç ve çocuğu yok zaten
Gelinim derken gelinimiz demek istedim. Küçük kardeşimin eşi, kendi 20 yaşında, ben 28 oldum
Fark etmez kendi oğlumun eşi de olsa sınırlarımı bilirim. Kaynanamda anahtarım olur girer çıkar evime ben yokken; ama eşyalarıma hiç dokunmaz. Ben eşyalarımı nasıl koyduğumu hatırlayan biriyim, kurcalanınca anlıyorum.
Oups, dün gece uykuluydum şu an idrak ettim.Benim yaram yok gerizekalı. Sen kimsenin çocuğuna hırsız diyemezsin. Terbiyesiz seni. Ben senin gibi çocuğuna da laf atmayacam. Sen gerizekalısın çünkü. Çocuğuna yazık sadece. Senin gibi Bi hayvanın elinde yetişecek. Pislik seni.
Mesele bir çöp dahi olsa izinsiz alması. Bir de hadi aldı, eşyanın sahibine değil, oğluna haber vermesi. Yetmeyip veremem bana ne demesi. Ha bir de izinsiz şekilde insanların evine girmesi.Benim kayınvalidem 1 değil isterse 100 yazma alsın, hiç sorun etmem . Çünki eli çok boldur bana karşı . Olmasa bile takılmam kullanılmış bi yazma yani sonuç olarak hoşuna gitmiş almış ne var bunda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?