Kaynana kişisi benden habersiz yazmamı almış

Ah eşim de diyo zaten sana yakışmıyordu o yazma dedim kavga da olsa alacam
Oha ben şok oldum şuan . Acaba annesini mi korumaya çalışıyor diycem ama sende karısısın benim kv izinsiz ne yatak odama girer , ne eşyalara bakar . Asla ve asla görmedim. Hatta eltimin sandığı yıllardır onun evindedir bir kere bile kapağını açıp bakmamıştır. Bence kv ile uğraşma harbiden yüzsüz. Uğraşsanda anlamayacak diye diyorum. Bir dahakine o gelince odalarının kapılarını kilitle hatta tuvaleti bile elbet o tuvalete gidecek bir saat sonra niye kilitli derse yapıştır cevabı " eee malum annecim ortalık hırsız dolu " dersin . Keske diyebilsen

Ben bu zamana kadar burada kimseye böyle hakaret etmedim. Ama senin gibi gerizekalı mal tam da bu sözleri hakediyor.

Sen benim çocuğumun ve diğerlerinin götünü ye tamam mı. Ahlaksız.

uyudum uyandım neler olmuş abooovv

salon kadını diye geçinen üyelerin ne kadar acizce hakaretler edebileceğini görünce şaşırdım. Çok yazık. derdinizi gayet düzgün anlatabilen, kendini güzel ifade eden biri olarak şu yorumları hiç yakıştıramadım. hakaret etmek acizliktir

Yaptığı hareket evet hiç hoş değil.
Eşinize söylemiş olmayı yeterli buluyor sanırım,
Dolayısıyla yaptığının hırsızlık olduğunu düşünmüyordur.

Kendisine hırsız imasinda bulunursanız
Ne diyorsun seeeeeen diyerek üste de çıkacak, sizi suçlu bulacak potansiyeldedir , herhalde.
Çünkü kendince haber verdi.
Eşinize söyledi.

Mal sahibine söylemek gerekir falan gibi incelikleri bilecek bir insan olsa zaten almazdi.
O yüzden çok da şey beklememek lazım

Çok fazla gündem yapıp yazmayı değerli kılmayın bence. Saklama ihtimaline karşı Basitleştirin.
Bir gittiğiniz zaman sizde alıp eve dönersiniz.

Söylemenize de gerek yok. Kendi maliniz neticede. Örttüğünüz zaman görür.

Arkadaş ben bu kadar hakaret etsem ne olur merak ediyorum atılırmıyım acaba hiç hakaret etmedigim halde günlerce banlanıyorum
Bunu bende merak ediyorum.
Ne küfür ederim ne hakaret ama yeri geliyor 3-4 gün banlanıyorum.
Bukadar şeye süresiz banlanması gerekir.

Çok hassas bir nokta ile ilgili yorum yapmış belli ki. Üyenin sinirlendiğini görünce vermiş odunu vermiş odunu.
Sonra yandı zaten ortalık

Daha birkaç yorum önce nekadar ponçik biri olduğunu anlatıyordu halbuki.
Şahsına yazılan birşeyde yokken bukadar yükselmesi normal değil.

Daha birkaç yorum önce nekadar ponçik biri olduğunu anlatıyordu halbuki.
Şahsına yazılan birşeyde yokken bukadar yükselmesi normal değil.

Kaldı ki kadın şahsa özel demedi. Hani anlattık ya aile terbiyesiyle alakalı diye onu işaret etti aslında.
Bilemiyorum altan.

Evinize girmemesini sağlayın bence bugün yazma yarın neler gidebilir evden bi düşünün.
Eşinize durumu izah edip eve girmesini engelleyin

Kısas yapın
Sizde onunkini alın, eşinize söyleyin annesine sizin yazmayı aldığınızı söylesin.
Ama bunu hemen yapmayın

alsa ne olacak ki yazmayı kadın kullanmıştır başkasının kullaandığı bir şeyi kullanmak bana mantıklı gelmiyor

Sizde onun evine gidip bişey alın.

Yazma dediğiniz bıldıgımız tülbent mı?Gerı mı ıstedınız bıde?Valla benım kvdem de ortulu,keske gelip goturse yer acılsa.Yapmıslar deli gibi ceyizde heryer tülbent.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…