- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.014
- 63
- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
Oha ben şok oldum şuan . Acaba annesini mi korumaya çalışıyor diycem ama sende karısısınAh eşim de diyo zaten sana yakışmıyordu o yazma dedim kavga da olsa alacam
Bence o herif almaz ki yazmaAlsın
Kocasına bir daha aldırır
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın der, kaynana pes edene kadar böyle giderdim
Ben bu zamana kadar burada kimseye böyle hakaret etmedim. Ama senin gibi gerizekalı mal tam da bu sözleri hakediyor.
Sen benim çocuğumun ve diğerlerinin götünü ye tamam mı. Ahlaksız.
Bunu bende merak ediyorum.Arkadaş ben bu kadar hakaret etsem ne olur merak ediyorum atılırmıyım acabahiç hakaret etmedigim halde günlerce banlanıyorum
uyudum uyandım neler olmuş abooovv
salon kadını diye geçinen üyelerin ne kadar acizce hakaretler edebileceğini görünce şaşırdım. Çok yazık. derdinizi gayet düzgün anlatabilen, kendini güzel ifade eden biri olarak şu yorumları hiç yakıştıramadım. hakaret etmek acizliktir
Daha birkaç yorum önce nekadar ponçik biri olduğunu anlatıyordu halbuki.uyudum uyandım neler olmuş abooovv
salon kadını diye geçinen üyelerin ne kadar acizce hakaretler edebileceğini görünce şaşırdım. Çok yazık. derdinizi gayet düzgün anlatabilen, kendini güzel ifade eden biri olarak şu yorumları hiç yakıştıramadım. hakaret etmek acizliktir
İşte o yüzden şaşırdım ya. Verdiği imajın tam tersi davranması hoş olmadı.Daha birkaç yorum önce nekadar ponçik biri olduğunu anlatıyordu halbuki.
Şahsına yazılan birşeyde yokken bukadar yükselmesi normal değil.
Daha birkaç yorum önce nekadar ponçik biri olduğunu anlatıyordu halbuki.
Şahsına yazılan birşeyde yokken bukadar yükselmesi normal değil.
Evinize girmemesini sağlayın bence bugün yazma yarın neler gidebilir evden bi düşünün.Ben evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
Bu olay çok canımı sıktı vermek istemiyorum geri istedim vermedi siz olsanız bir daha ister misiniz alt tarafı bi yazma diyeceksiniz belki ama hem benden habersiz alması cok zoruma gitti hemde ben çok seviyordum yazmamı
Ayrıca etrafa atmış dediği de kızımın yatağının üstündeydi
Ev benim evim istediğim yere koyarım ya
Gereksiz yükselmiş gerçektenKaldı ki kadın şahsa özel demedi. Hani anlattık ya aile terbiyesiyle alakalı diye onu işaret etti aslında.
Bilemiyorum altan.
alsa ne olacak ki yazmayı kadın kullanmıştır başkasının kullaandığı bir şeyi kullanmak bana mantıklı gelmiyorKaynana büyük ihtimalle kendi kaynanasıyla birlikte oturmuş biridir, ayrı gayrı olmamıştır, kafa yapısı farklı kadının. Altın para falan çalmakla aynı şey değil, kadın önemsememiş bu kadar oğluna söylemiş almış. Konu sahibi de gidip onun evinden böyle basit Bi parça alsa yadırgamaz kadın. Doğru Bi düşünce şekli mi tabi ki hayır. Ama herkes aynı görgüde bilgide fikirde falan değil işte. Ben de rahatsız olurdum gelinin yerinde olsam ama bu kadar peşine düşmezdim, kavga etmeyi ya da zorla almayı falan. Dediğin gibi uygun bi şekilde rahatsız olduğunu belli edersin.
Benim kv ilk evlendiğim zaman misafir çağırmıştı bana sormadan evime. Bi daha evime çağıracağın zaman bana sorar mısın çünkü müsait olmayabilirim dedim. O son oldu. Çünkü kadın kv oturmuş ona çok normal geliyor kendi evi gibi görüyor oğlunu. Tabi zamanla anladı öyle olmadığınıama herşeyi de abartmaya, köprüleri yıkmaya gerek yok. Üslubunca söylenir, set çekilir, tekrarlanmasına izin vermezsin.
Sizde onun evine gidip bişey alın.Ben evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
Bu olay çok canımı sıktı vermek istemiyorum geri istedim vermedi siz olsanız bir daha ister misiniz alt tarafı bi yazma diyeceksiniz belki ama hem benden habersiz alması cok zoruma gitti hemde ben çok seviyordum yazmamı
Seninkiler almadığı için empati kuramıyorsunAman nolacak alsın hatta daha fazlasını veririm alt tarafı bir yazma kendi annen alsa böyle mi düşünürdün benim hoşuma giderdi , bir şey beğendi aldı diye ..ama iki annemde almaz benim utangaclar
Rabbim öyle şeyler nasip etmesin inşallahSizde onun evine gidip bişey alın.
Yazma dediğiniz bıldıgımız tülbent mı?Gerı mı ıstedınız bıde?Valla benım kvdem de ortulu,keske gelip goturse yer acılsa.Yapmıslar deli gibi ceyizde heryer tülbent.Ben evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
Senin ellerinle işlediğin en ağır modelli yazmanı KV alsa ne yapardın Amanitaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?