- 11 Aralık 2019
- 221
- 143
- 53
- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
O zaman siz kendi rızanızla verin en azından sizden habersiz almamışolurYazma dediğiniz bıldıgımız tülbent mı?Gerı mı ıstedınız bıde?Valla benım kvdem de ortulu,keske gelip goturse yer acılsa.Yapmıslar deli gibi ceyizde heryer tülbent.
penti de şuan var 3 al 2 ödeYanlış örnek verdiniz bir lotus sütyen kaç para sizin haberiniz var mı acaba. 3 al 1 öde bekliyorum lütfen, hassasım bu konuda.
sitenin sizee ait oldugunu bilmiyodum. arsız derken fazla dedim mi diye düşünüyodum ama iyi ki demişim diyorum. arsızsınız gerçektenO zaman defol
Güle güle kullan derdim ay nolcak görümceme de yaptim bi tane sana da yapicam gönlüm zengin naparsinSenin ellerinle işlediğin en ağır modelli yazmanı KV alsa ne yapardın Amanitaa
Site bana ait değil post bana aitsitenin sizee ait oldugunu bilmiyodum. arsız derken fazla dedim mi diye düşünüyodum ama iyi ki demişim diyorum. arsızsınız gerçekten
Genel olarak demiştiKaldı ki kadın şahsa özel demedi. Hani anlattık ya aile terbiyesiyle alakalı diye onu işaret etti aslında.
Bilemiyorum altan.
Bu ara hep sana patlıyorlar. Çok mu bam tellerine basıyorsunGenel olarak demişti
Bende yazdım aile içinde bile izin alınır diye
Vay efendim benim çocuğuma nasıl cepci dersin dedi ne varsa verdi veriştirdi
Diğer arkadaş onun çocuğu olduğunu biliyor mu bakalım
Sizce şu olucak şey mi Allah askinaKısas yapın
Sizde onunkini alın, eşinize söyleyin annesine sizin yazmayı aldığınızı söylesin.
Ama bunu hemen yapmayın
Yok bana bu konuda kimse patlamadı kiBu ara hep sana patlıyorlar. Çok mu bam tellerine basıyorsun
Ben cevap vermek istiyorum ya . Arayıp yazmamı verr demezdim. Yakın zamanda gider geri alırdım .Senin ellerinle işlediğin en ağır modelli yazmanı KV alsa ne yapardın Amanitaa
İzinsiz alınan her mal hırsızlıktır. Çocuğunuz var ise yada olacaksa bunu göz önünde bulundurun. Zira biz ikram edilmeden önümüzde duran bisküvi ve krakerden bile almayız. Öyle yetiştirildik.doğrusı da bu zatenYok artık kadını nitelikli hırsız ilan ettiniz, yarın başka bir şeyinizi alırmış
Aynen öyle. İşte panda öyle değil böyle anlatınca sandı ki çocuğuna laf söyledi. E bu mantığa bakarsak, biz de bu hırsızlığı "ay aman nolacak" diye masumlaştıranların ebeveynlerine mi sallamış oluyoruz?Genel olarak demişti
Bende yazdım aile içinde bile izin alınır diye
Vay efendim benim çocuğuma nasıl cepci dersin dedi ne varsa verdi veriştirdi
Diğer arkadaş onun çocuğu olduğunu biliyor mu bakalım
Olabilir ama ne bileyim ya yaşlı insanlara kıyamıyorum ölümlü dünya..bu yıl çok yakınımi kaybettim bu yüzden bu tür şeylere değer veremiyorumSenimkiler
Seninkiler almadığı için empati kuramıyorsun
Amaann ne olacak alsın at tarafı bir yazma (!)Sırf konu sahibine hak vermemek için hırsızlık da normalleştirildi ya şu forumda, hayretler içerisindeyim.
Şaka gibi ama bariz hırsızlığı savunuyorlar. Ne demek benim evimden bana ait bir eşyayı benden habersiz almak. Değil yazma, toplu iğne bile alınamaz. Kayınvalidem değil annem de yapamaz. Hırsızlığı savunanın da fıtratı bellidir yaniAmaann ne olacak alsın at tarafı bir yazma (!)
Aynı evin içindeki bireyler bile eşyalarını birbirinden izinsiz alması bile doğru değil ki bu doğru olsunŞaka gibi ama bariz hırsızlığı savunuyorlar. Ne demek benim evimden bana ait bir eşyayı benden habersiz almak. Değil yazma, toplu iğne bile alınamaz. Kayınvalidem değil annem de yapamaz. Hırsızlığı savunanın da fıtratı bellidir yani
Benim bilezigimi almisti gercektenTepki olması için demek ki bileziğimi aldı demek gerekiyor
Maddi değer arttıkça tepki ona göre artıcak demek ki
Yazma olunca hafife kaçtımagnicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?