- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
eve zahmet etmeyin ben gönderirim yazma. yorumda kv ye de tuhaf dedim. hadi begendin gelinden izinsiz alinmaz. hadi aldin ve gelin utanmadi bi yazmaya kıyamet kopardı ben kv olarak utanırım veririm ya.. iki tarafta arsız bence. ne oyle kv isterim, ne de oyle gelin olmak isterim.Esas çingenelik elalemin eşyasını gasp etmek. Hatta sonrasında yüzsüzlüğe vurmak. Sizin dediğiniz gibi davranırsa yarın evinden başka şeyler de alınır. Hanımefendinin derdi beş kuruşluk yazma değil yazmanın çalınmış olması. Sizin için böyle şeyler çok doğalsa ev adresinizi rica edeceğim
sadece yazmanızı aldıysa sıkıntı değil kafaya takarsanız günlerinizi , büyütürseniz aylarınızı, zıtlaşırsanız yuvanızı alabilir.Ben evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
Bu olay çok canımı sıktı vermek istemiyorum geri istedim vermedi siz olsanız bir daha ister misiniz alt tarafı bi yazma diyeceksiniz belki ama hem benden habersiz alması cok zoruma gitti hemde ben çok seviyordum yazmamı
Ayrıca etrafa atmış dediği de kızımın yatağının üstündeydi
Ev benim evim istediğim yere koyarım ya
yapacak bir şey yok giden gelmez, herzaman olan olay değilse takılmayın.O gün oglumu hastaneye götürecektim aradı çocuğu dr götürecem dedim yinede geldi tezgahın üstünde biraz bulaşık vardı siz gidin ben yıkarım dedi neyse çıktık evden anahtarı da ona bıraktım o ara almış işte
Ben evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
Bu olay çok canımı sıktı vermek istemiyorum geri istedim vermedi siz olsanız bir daha ister misiniz alt tarafı bi yazma diyeceksiniz belki ama hem benden habersiz alması cok zoruma gitti hemde ben çok seviyordum yazmamı
Ayrıca etrafa atmış dediği de kızımın yatağının üstündeydi
Ev benim evim istediğim yere koyarım ya
Benzer konular. İkisi de özel alana sınırlara müdahale. Büyük ihtimal konu sahibi ters Bi şekilde isteyince o da inat etmiş vermem demiş. Komik mi komik. Ama defalarca istemek, ya da kavga çıkarmak konu sahibini de aynı komik duruma düşürür. Bunun yerine daha uygun bi şekilde rahatsız olduğunu söylese kendisi için daha hayırlı olur. Napsın şimdi Bi tülbent için kavga mı çıkarsın, zaten gerilmiş konu sahibi, gazlayalım gitsin olay çıkarsın Bi bez için.İyide bu sizin durumunuzla aynımı?
Kadın geri istediği halde vermem demiş??
Bunamı anlayış gösterilsin yani
Kadın hem hırsız hem çirkef.
Konular hiç benzemiyor bence…Benzer konular. İkisi de özel alana sınırlara müdahale. Büyük ihtimal konu sahibi ters Bi şekilde isteyince o da inat etmiş vermem demiş. Komik mi komik. Ama defalarca istemek, ya da kavga çıkarmak konu sahibini de aynı komik duruma düşürür. Bunun yerine daha uygun bi şekilde rahatsız olduğunu söylese kendisi için daha hayırlı olur. Napsın şimdi Bi tülbent için kavga mı çıkarsın, zaten gerilmiş konu sahibi, gazlayalım gitsin olay çıkarsın Bi bez için.
Herkes farklı yetişmiş olduğu için cevaplar da farklı oluyor, bana kayınvalidenin yaptığı hiç uygun gelmiyor, kimse kimsenin evinden izinsiz bir şey alamaz.Hırsızlığı masumlaştırmasak keşke
Ben kvsinden ya da kocasından korkacak en son üyelerden biriyimdir heralde.Konular hiç benzemiyor bence…
Konusahibini bilmemde ben olsam çıkarırım.
Önce pasif kocamdan başlardım ama, annesinin yaptığının hırsızlık olduğunu bile bile sanada hiç yakışmıyordu yaaaa diye çocuk kandırır gibi tepki verdiği için.
ters bi şekilde söyleyecek tabii, düzgün bir durummuki ılımlı konuşsun.
Bukadar kv lerden korkmayın ya, alttarafı etten kemikten insan oda.
Hırsızlığı masumlaştırmasak keşke
Müge anlı gibi çıldıriciğim az kaldı.Herkes farklı yetişmiş olduğu için cevaplar da farklı oluyor, bana kayınvalidenin yaptığı hiç uygun gelmiyor, kimse kimsenin evinden izinsiz bir şey alamaz.
Bazısı garipsiyor ama aile kültürümüz böyleydi bizim, ben eşimin cüzdanına bile ona sormadan el uzatmam, eşim olması onun özel eşyalarını izinsiz alma hakkı vermiyor bana.
Kızımın eşyalarına da ondan izin almadan dokunmam, benimle aynı evde yaşıyor olması, çocuğum olması eşyalarını dilediğim gibi kullanmam anlamına gelmiyor.
Annem deseniz keza evimde bir şey görse beğense alıp çantasına atmaz, eşyaya bakışından yüz ifadelerinden anlar ben teklif ederim anne beğendiysen senin olsun diye, kayınvalidemde evimden toplu iğnemi dahi habersiz alıp gitsin istemem.
Mesele alınan şeyin önemsiz olması değil, izinsiz alınmasının ne kadar önemli bir detay olduğu, o kadar beğenmişti madem herhangi bir zamanda ben şu tülbenti çok beğendim dese kadın belki gönül rızasıyla verecek, evde olmadığı anı kollayıp almak ne demek?
Kız onu çeyizinde getirdiyse peki? O zaman kesin hırsızlık olur benceMüge anlı gibi çıldıriciğim az kaldı.
Basbaya hırsız kadın. Orada iki tabak yıkadı diye ödeme olarak eşarbı yürütmüş heralde. Oğlunu araması da tamamen "parasını ovlum verdi" bilinçaltından diye düşünüyorum.
Şöyle söyleyeyim Bi komşu teyze var. Evlendiğimden beri kaç kere gelip benden tülbent patik gibi şeyler istedi, her çocuğunu everirken.,Konular hiç benzemiyor bence…
Konusahibini bilmemde ben olsam çıkarırım.
Önce pasif kocamdan başlardım ama, annesinin yaptığının hırsızlık olduğunu bile bile sanada hiç yakışmıyordu yaaaa diye çocuk kandırır gibi tepki verdiği için.
ters bi şekilde söyleyecek tabii, düzgün bir durummuki ılımlı konuşsun.
Bukadar kv lerden korkmayın ya, alttarafı etten kemikten insan oda.
O zaman bulaşık yıkama parasının karşılığı jdjdjddj. Hırsız kaynana bulur ona kılıf, bunları heeep gördük zamanında aayy ayKız onu çeyizinde getirdiyse peki? O zaman kesin hırsızlık olur bence
Karşılığı yazman olmuşO gün oglumu hastaneye götürecektim aradı çocuğu dr götürecem dedim yinede geldi tezgahın üstünde biraz bulaşık vardı siz gidin ben yıkarım dedi neyse çıktık evden anahtarı da ona bıraktım o ara almış işte
Dediğim gibi herkes farklı yetişmiş, bir tülbetten ne çıkar diye düşünülebilir ama bazılarımız için öyle değil, ben dikkat ederim böyle şeylere, annem, kayınvalidem, kardeşim fark etmez, ne kimsenin evinden izinsiz bir şey alırım, ne evimden alınmasını hoş görürüm.Müge anlı gibi çıldıriciğim az kaldı.
Basbaya hırsız kadın. Orada iki tabak yıkadı diye ödeme olarak eşarbı yürütmüş heralde. Oğlunu araması da tamamen "parasını ovlum verdi" bilinçaltından diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Beni annem minicik çocukken tembihlerdi kimsenin evinde ondan izinsiz gezilmez, hele yatak odasına hiç girilmez diye. Değil böyle insanların malına mülküne el uzatacağız.Dediğim gibi herkes farklı yetişmiş, bir tülbetten ne çıkar diye düşünülebilir ama bazılarımız için öyle değil, ben dikkat ederim böyle şeylere, annem, kayınvalidem, kardeşim fark etmez, ne kimsenin evinden izinsiz bir şey alırım, ne evimden alınmasını hoş görürüm.
Evet bence de alttan alta burası oğlumun evi, parasını da oğlum veriyor demek bu, senin tülbentin için sana söylemeye ne gerek var oğluma söyledim işte mesajı.
Ne’ymiş çocuğun beşiğine atmış zaten, kadın eşyasını isterse çöpe atar isterse yüzyıl kullanmaz dolapta bekletir.
Çocuklarımız anneanne babaanne evinden gizli saklı bir şey alsa anneliğimiz sorgulanır nasıl eğitim veriyor diye.
Kimse izinsiz bir şey alamaz.
Aynen.Kesinlikle katılıyorum. Beni annem minicik çocukken tembihlerdi kimsenin evinde ondan izinsiz gezilmez, hele yatak odasına hiç girilmez diye. Değil böyle insanların malına mülküne el uzatacağız.
Ne bileyim.
Verdiğiniz örnekler konuyla uzaktan yakından alakası yok.Şöyle söyleyeyim Bi komşu teyze var. Evlendiğimden beri kaç kere gelip benden tülbent patik gibi şeyler istedi, her çocuğunu everirken.,hiç Bi göbek bağım olmadığı halde hayır diyemedim. Her seferinde verdim. Çul çaputtur dedim gönül kırmak istemedim. Aynı şey değil o istemiş diyeceksiniz ama farketmez zaten ay ben bunu alayım dese de yok diyemezdim. Ama o zaman Bi daha vermezdim. Ben kv nin yaptığı normal demiyorum, ama Karşımızdaki saçmalayın biz de saçmalamak zorunda değiliz, kendime neyi yakıştiriyorsam o şekilde tepki veririm.
Yani mesele kvdeden korkmak ya da çekinmek değil.
Ne saçma bir bakış açısı.Beğenmiş almış ne olacak bosver bir daha yaparsa açıkça rahatsiz olduğu u söylersin ayrıca esine de söylemiş belki sana söylese hayır diyecektin belli ki kadın çok beğenmiş ki kullandığın bir şeymiş azcık da o kullansın gelip bulaşık vs yikadigina göre zor zamanda sana el de atıp yardım de ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?