- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
Kaynanan dan niye istiyorsun senin olanı git alBen evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
Bu olay çok canımı sıktı vermek istemiyorum geri istedim vermedi siz olsanız bir daha ister misiniz alt tarafı bi yazma diyeceksiniz belki ama hem benden habersiz alması cok zoruma gitti hemde ben çok seviyordum yazmamı
Ayrıca etrafa atmış dediği de kızımın yatağının üstündeydi
Ev benim evim istediğim yere koyarım ya
Katılıyorum.Herkes farklı yetişmiş olduğu için cevaplar da farklı oluyor, bana kayınvalidenin yaptığı hiç uygun gelmiyor, kimse kimsenin evinden izinsiz bir şey alamaz.
Bazısı garipsiyor ama aile kültürümüz böyleydi bizim, ben eşimin cüzdanına bile ona sormadan el uzatmam, eşim olması onun özel eşyalarını izinsiz alma hakkı vermiyor bana.
Kızımın eşyalarına da ondan izin almadan dokunmam, benimle aynı evde yaşıyor olması, çocuğum olması eşyalarını dilediğim gibi kullanmam anlamına gelmiyor.
Annem deseniz keza evimde bir şey görse beğense alıp çantasına atmaz, eşyaya bakışından yüz ifadelerinden anlar ben teklif ederim anne beğendiysen senin olsun diye, kayınvalidemde evimden toplu iğnemi dahi habersiz alıp gitsin istemem.
Mesele alınan şeyin önemsiz olması değil, izinsiz alınmasının ne kadar önemli bir detay olduğu, o kadar beğenmişti madem herhangi bir zamanda ben şu tülbenti çok beğendim dese kadın belki gönül rızasıyla verecek, evde olmadığı anı kollayıp almak ne demek?
Allah başka dert vermesin. Samimi söylüyorum. Evinizin huzurunu mutluluğunu çalacağına bir deste yazma çalsın daha iyiBen evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
Bu olay çok canımı sıktı vermek istemiyorum geri istedim vermedi siz olsanız bir daha ister misiniz alt tarafı bi yazma diyeceksiniz belki ama hem benden habersiz alması cok zoruma gitti hemde ben çok seviyordum yazmamı
Tamam ben kvdemden çok korkuyorum.Verdiğiniz örnekler konuyla uzaktan yakından alakası yok.
Kendinizi anlatıyorsunuz ancak.
Kimse komşu teyze verdiğiniz patikleri merak etmiyor aslında ama olsun.
Siz tepki vermessiniz, o sizin tercihiniz.
Ben veririm, oda benim tercihim.
Evine girip hırslık yapan kv ye tepki vermeyende gayet çekinir.
Salon kadını çizgimden çıkmıyorum olayı değildir.
Uzak dur bence belli ki senle uğraşmak hoşuna gidiyor..Ben evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
El koymak için daha önce de geldi yazmamı yikadedi yıkadım başına takması icin yazma verdim kalkınca da yazmayı vermem dedi onu da aldı gitti hiç birşey demedim diye tekrarladı galibaAltı üstü bir yazma ama izinsiz almış olması sinir bozucu. Bir de neden almış, geri verecek mi yoksa el koymak için mi?
Bende merak ediyorum alt tarafı bir bez parçası olabilir ama benden habersiz alınması içine dert olduAlt tarafı yazma diyenler de
Ne bileyim
Sizinde evinizden bir şey alınsa habersiz tepkiniz ne olur acaba
Ama karşı kişi yüzsüz ve gamsız olunca ne yapsan da boşAy ben umursamazdım . Bi yazma için ona dil döküp şahane bişey yaptığını belli etmez gider aynı yazmadan geri alırdım
Bazen görmezden gelmek en büyük ceza
Yooo o sana nasılsa sende ona öyle olcan kural basitAma karşı kişi yüzsüz ve gamsız olunca ne yapsan da boş
Ya o an kavga dedim de kavga yapmam ya zaten çok sessiz sakin biriyim oda bindan yüz buluyor zatenKavga etmeyin
Eşinize daha daha güzelini aldırtın, takın gidin
Kaynananıza da kocam dayanamadı daha güzelini hediye etti diyin
Alt tarafı yazma diyenler de
Ne bileyim
Sizinde evinizden bir şey alınsa habersiz tepkiniz ne olur acaba
Aslında öyle huyları yok ilk defa böyle birseyini gördüm oda benden yüz bulduğu içinAy şaka mı bu ahshahahha çok garip bir kadın o zaman ne diyebilirim bilemedim hem yüzsüz hem hırsız. Çocuklarımı onun yanına bırakmazdım ben huy kaparlar mazallah...
O an kavga dedim ama öyle kavga edecek bir insan değilim sessiz sakin biriyimYetişme tarziyla alakali. Başka buna benzer bir konuda da yazmistim sanirim ben bu konularda çok katı yetiştirildim. Başkasinin bir tozunu bile alip evimize sokmayacaksin denirdi hep. Ben annemin çantasina, babamin cebine elimi sokmuş değilim hayatimda. Bizde kimse kimsenin bir şeyini kurcalamaz, almaz.
Benim için kabul edilebilir değil illa maddi degeri olmak zorunda değil.
Ha tutup kavgayla geri almaya uğraşmazdim o ayri. Önlemimi alirdim o saatten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?