Kaynana kişisi benden habersiz yazmamı almış

Bende merak ediyorum alt tarafı bir bez parçası olabilir ama benden habersiz alınması içine dert oldu
Ablam la konuştuk boşver bi kere istedin vermedi bi daha isteme dedi ama benim içime dert oldu
Aynı evde yaşayan iki kardeş bile eşyaları almak isteyince izin aliyor
Çocuk bir şey alacaksa dolaptan anne şunu alabilirmiyim diyor
Yada baba

Gel eve al git ohh ne alâ memleket
Bide dalga geçiliyor bez parçası diye
Bez yada değil kişiye özel kişinin malı
Ne demek izinsiz almak

Iste tamda söylediğiniz gibi

Biz iki kız kardeş bazen kıyafet giyecek olurduk
Izinsiz dolabından almazdım oda almazdı
Daha babamın cebinden git al kızım dediği halde almam ceketini getiririm kendi verir
Bazı şeyler olmaz
Yırtık pirtik dahi olsa o onun eşyası beni zerre ilgilendirmez
Ister atar ister saklar ister değeri vardır ister yoktur
Ama nasılsa eskiydi nasılsa atılacaktı bende aldım
Yok Böyle bir şey

Çok teşekkür ederim
Tabiki konu yazma değil benden habersiz alması beni çıldırtıyor

Boyle yazanlari anlamiyorum yazma kucuk olabilir de yaptigi hareket ters
Evinize girip bir cantanizi alim bakalim tepkiniz
Aman nolacak alt tarafi bir canta olacakmi
Tepki olması için demek ki bileziğimi aldı demek gerekiyor
Maddi değer arttıkça tepki ona göre artıcak demek ki
Yazma olunca hafife kaçtı magnicim

evinizde istediğiniz şeyi istediğiniz yere koyabilirsiniz dingonun ahırı gibi gelip izinsiz eşyanızı alıp yüzsüzce e ortada duruyordu ben aldım diyemez kılıf uyduruyor yaptığı şeye.

ben olsam tenezzül edip istemem ama evimin anahtarınını değiştiririm sizin anahtarınızın onda ne işi var ne münasebet öyle giriyor falan... birdaha birşey alırsa arayıp isteyin ve birdaha evimden eşya almadan önce sorarsanız iyi olur dersiniz demeniz lazım. öğrensin.evinizden çöpünüzü bile alamaz. ne olursa olsun

Ben kıyamet filan koparmadım hanfendi

El koymak için daha önce de geldi yazmamı yikadedi yıkadım başına takması icin yazma verdim kalkınca da yazmayı vermem dedi onu da aldı gitti hiç birşey demedim diye tekrarladı galiba
Ay geçmiş olsun kaynananızın eli mi kırık?

Bence de samimiyet çok başka bir şey, anneyiz kayınvalideyiz diye samimiyet yakınlık adı altında kimsenin eşyasını gasp edemeyiz.

Akışta şu yorumunuzu gördüm direkt buna yorum yapacağım konuyu okumadım henüz.

Üslubunuz ne kadar kötü. Arsız diyen mi dersiniz, çingeneler diyen mi dersiniz. Fikrinizi dile getirin elbette ama, kimseyi böyle azarlayıp, kırıcı konuşamazsınız. Çok ayıp ya gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…