- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
Aynı evde yaşayan iki kardeş bile eşyaları almak isteyince izin aliyorBende merak ediyorum alt tarafı bir bez parçası olabilir ama benden habersiz alınması içine dert oldu
Ablam la konuştuk boşver bi kere istedin vermedi bi daha isteme dedi ama benim içime dert oldu
Hayıraynısından almaz misin
Iste tamda söylediğiniz gibiAynı evde yaşayan iki kardeş bile eşyaları almak isteyince izin aliyor
Çocuk bir şey alacaksa dolaptan anne şunu alabilirmiyim diyor
Yada baba
Gel eve al git ohh ne alâ memleket
Bide dalga geçiliyor bez parçası diye
Bez yada değil kişiye özel kişinin malı
Ne demek izinsiz almak
Kıymetli olup olmaması mesel değil Bibi ya. İzinsiz alınması sıkıntıYazma dediğiniz şu eşarp değil mi yoksa başka birşey mi bu kadar kıymetli
Biz iki kız kardeş bazen kıyafet giyecek olurdukYetişme tarziyla alakali. Başka buna benzer bir konuda da yazmistim sanirim ben bu konularda çok katı yetiştirildim. Başkasinin bir tozunu bile alip evimize sokmayacaksin denirdi hep. Ben annemin çantasina, babamin cebine elimi sokmuş değilim hayatimda. Bizde kimse kimsenin bir şeyini kurcalamaz, almaz.
Benim için kabul edilebilir değil illa maddi degeri olmak zorunda değil.
Ha tutup kavgayla geri almaya uğraşmazdim o ayri. Önlemimi alirdim o saatten sonra.
Çok teşekkür ederimEsas çingenelik elalemin eşyasını gasp etmek. Hatta sonrasında yüzsüzlüğe vurmak. Sizin dediğiniz gibi davranırsa yarın evinden başka şeyler de alınır. Hanımefendinin derdi beş kuruşluk yazma değil yazmanın çalınmış olması. Sizin için böyle şeyler çok doğalsa ev adresinizi rica edeceğim
Aynen öyleBoyle yazanlari anlamiyorum yazma kucuk olabilir de yaptigi hareket ters
Evinize girip bir cantanizi alim bakalim tepkiniz
Aman nolacak alt tarafi bir canta olacakmi
Ya öylede konu açıp inada bindirecek kadar bilemedim yaniKıymetli olup olmaması mesel değil Bibi ya. İzinsiz alınması sıkıntı
yılanın başını küçükken ezmeye çalışıyor olabilirYa öylede konu açıp inada bindirecek kadar bilemedim yani
Tepki olması için demek ki bileziğimi aldı demek gerekiyorBoyle yazanlari anlamiyorum yazma kucuk olabilir de yaptigi hareket ters
Evinize girip bir cantanizi alim bakalim tepkiniz
Aman nolacak alt tarafi bir canta olacakmi
Kocanıza üzüldüm valla ana desen arsız karı desen arsız napsin adam yazik yaa
Ben kıyamet filan koparmadım hanfendieve zahmet etmeyin ben gönderirim yazma. yorumda kv ye de tuhaf dedim. hadi begendin gelinden izinsiz alinmaz. hadi aldin ve gelin utanmadi bi yazmaya kıyamet kopardı ben kv olarak utanırım veririm ya.. iki tarafta arsız bence. ne oyle kv isterim, ne de oyle gelin olmak isterim.
Ay geçmiş olsun kaynananızın eli mi kırık?El koymak için daha önce de geldi yazmamı yikadedi yıkadım başına takması icin yazma verdim kalkınca da yazmayı vermem dedi onu da aldı gitti hiç birşey demedim diye tekrarladı galiba
Jajajjaja valla oyle paremTepki olması için demek ki bileziğimi aldı demek gerekiyor
Maddi değer arttıkça tepki ona göre artıcak demek ki
Yazma olunca hafife kaçtımagnicim
Bence de samimiyet çok başka bir şey, anneyiz kayınvalideyiz diye samimiyet yakınlık adı altında kimsenin eşyasını gasp edemeyiz.Katılıyorum.
Tek kızım evde, annem daha bir gün odama girip de kafasına göre bir eşyamı almış değildir. Gelir ister, öyle alır yani. Bir çorap bir toka da olsa izinsiz almaz. Ve birinin bir toplu iğnesi dahi olsa izinsiz almamamız gerektiğini öğretti.
Öyle samimiyet ayağına birinin eşarbını yazmasını izinsiz alamazsınız. Samimiyet öyle bir şey değil. Ayrı gayrı olmamak ne demek ya? Öz annemden daha yakınım yoktur herhalde? Kayınvalide ile hele hele hiç olacak iş değil.
Sizin evinizden biri eşyanızı habersiz alsa (ki bu almak değildir) onu geri isterseniz arsız mı oluyorsunuz?
Akışta şu yorumunuzu gördüm direkt buna yorum yapacağım konuyu okumadım henüz.kaynananız ayrı tuhaf, siz ayrı tuhafsınız, yırtar alırdım diyenler de ayrı tuhaf. bi yazmanın peşine bu kadar düşülür mü ya insan lafını etmeye utanır. 'keşke bana deseydin ben sana verirdim' der kapatırsınız. hiç yoktan kavga eden programlardaki çingeneler gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?