- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
Söylediklerine aynen katılıyorum,bizde de böyle bir durum söz konusu olmaz . Eşimin cüzdanına bende dokunmam o da benimkine mesela habersiz. Çocuklarım da bilir kimsenin izinsiz eşyasını almamak gerektiğini. Burada koskoca kadın habersiz alıyor bu hırsızlık benim için başka bir tanımı yok yani.Herkes farklı yetişmiş olduğu için cevaplar da farklı oluyor, bana kayınvalidenin yaptığı hiç uygun gelmiyor, kimse kimsenin evinden izinsiz bir şey alamaz.
Bazısı garipsiyor ama aile kültürümüz böyleydi bizim, ben eşimin cüzdanına bile ona sormadan el uzatmam, eşim olması onun özel eşyalarını izinsiz alma hakkı vermiyor bana.
Kızımın eşyalarına da ondan izin almadan dokunmam, benimle aynı evde yaşıyor olması, çocuğum olması eşyalarını dilediğim gibi kullanmam anlamına gelmiyor.
Annem deseniz keza evimde bir şey görse beğense alıp çantasına atmaz, eşyaya bakışından yüz ifadelerinden anlar ben teklif ederim anne beğendiysen senin olsun diye, kayınvalidemde evimden toplu iğnemi dahi habersiz alıp gitsin istemem.
Mesele alınan şeyin önemsiz olması değil, izinsiz alınmasının ne kadar önemli bir detay olduğu, o kadar beğenmişti madem herhangi bir zamanda ben şu tülbenti çok beğendim dese kadın belki gönül rızasıyla verecek, evde olmadığı anı kollayıp almak ne demek?
Belli ki normalde de sevmediginiz biri yoksa büyütülecek bir şey yok. Durumu daha fazla abartmayın derimBen evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
Bu olay çok canımı sıktı vermek istemiyorum geri istedim vermedi siz olsanız bir daha ister misiniz alt tarafı bi yazma diyeceksiniz belki ama hem benden habersiz alması cok zoruma gitti hemde ben çok seviyordum yazmamı
Ayrıca etrafa atmış dediği de kızımın yatağının üstündeydi
Ev benim evim istediğim yere koyarım ya
Kocanıza üzüldüm valla ana desen arsız karı desen arsız napsin adam yazik yaa
Biz böyleyiz vs diye anlatınca bazıları yadırgayabiliyor, eşler arası öyle şey mi olur ne garip diye, ben sevmem telefonum cüzdanımın kurcalanmasını veya bana sormadan bir eşyamın alınmasını kullanılmasını, kendime yapılmasını istemediğim için de kimseye yapmam.Söylediklerine aynen katılıyorum,bizde de böyle bir durum söz konusu olmaz . Eşimin cüzdanına bende dokunmam o da benimkine mesela habersiz. Çocuklarım da bilir kimsenin izinsiz eşyasını almamak gerektiğini. Burada koskoca kadın habersiz alıyor bu hırsızlık benim için başka bir tanımı yok yani.
O kadar haklısınız ki. Ya ben pek paylaşmayı sevmem zaten. O ayrı bir konu zaten ama şu paylaşımcılık da abartılıyor. Herkes her şeyi beğendi diye hediye edilecek diye bir şey yok. Ben seviyor ve kullanıyorsam niye hediye edeyim ya? Çok beğendiyse gitsin alsın, alamıyorsa da yapacak bir şey yok. Ben de bazen alamayacağım şeyleri beğeniyorum, yetişkin biri olduğum için de kabullenip devam ediyorum.Ortadaydı aldım nedir ya sinirim bozuldu bu konuyao zaman herkes ortada gördüğü yiyecek, eşya ne varsa alsın dışarıda da ortada diye
Evin ortak malı olsa bir nebze oğluna söylemesi kabul edilir ama yinede almadan önce istemesi gerek. İlaç değil yiyecek değil acil durum değil. Art niyetli olmasa üzülür geri verirdi. Ben bi şekilde geri alınmış olcağı günü bekliyorum yinedeTabi ki ama yazma almış ve oğluna da söylemiş ne bilim ben olsam telrarlanmadigi sürece bir şey demezdim sanırım
İtham etmeme sebep olan sizsiniz.Asıl siz beni neyle itham ettiğinize dikkat edin söylediğiniz şey çok ayıp ayrıca hırsızlık olduğunu düşünmüyorum sonuçta oğluna söylemiş gizli saklı almamış
Ayrıca ben kimsenin bir şeyini almam ama benden bur yazma isterse bunu da problem etmem.
Size aşırı uyuz oldum saygısız ve terbiyesiz bir insansınız insanları neyel itham ettiğinize dikkat edin bir daha da yazmayın bana tepkiden hoslanmayacaksizniz cunku
Çoğu kişi alt tarafı bir yazma demiş ama işte benden habersiz alması beni çıldırtıyorÇaldıktan sonra oğluna söylemesi hırsızlığını aklamıyor maalesef.
Hayır bizimOturduğunuz ev onların mı?
Mor yazma olduğunu nerden biliyorsunKv her geldiğinde bu şarkıyıda armağan edinn
Zaten esas mesele bir yazmanın yok olması değil. Kadın nasıl bir ahlak terbiyesi almışsa, pervasızca hırsızlık yapmakta bir sakınca görmüyor. Sizin evinizden, size ait bir malı rızanız olmadan alıyor. Hukukta bile bunun tam karşılığı hırsızlık.Çoğu kişi alt tarafı bir yazma demiş ama işte benden habersiz alması beni çıldırtıyor
Vayy ne çok hak buluyorsunuz kebdinizde terbiyesizlik yapmaya devam yani her neyse tüm ithamlarinizi size iade ediyorum bu ithamlar söyleyene eminim daha çok yakışırrrrrrrrrrrfr size daha fazla zamn harcayamayacagim beni anlayan anladı zatenİtham etmeme sebep olan sizsiniz.
Yazma oğluna ait değil geline ait. Ne olursa olsun izin almalıydı. Hadi diyelim aldı oğluna haber verdi, konu sahibi istediğinde vermem deme gibi bir hakka sahip değil.
Sizin uyuz olmanız ve hakkımda düşündükleriniz zerre umrumda değil.
Siz bana düşündürdüğünüz şeye bakın.
Ayrıca "bana yazmayın" deme hakkına sahip değilsiniz. Ha o hakkı kendinizde görüp yazıyorsanız bile gene umrumda değil.
Sizin vereceğiniz tepki beni anca güldürür.
Tamam git gırtlağına çök al yazmanı. Yoksa biz burda kavga ediyoz.Çoğu kişi alt tarafı bir yazma demiş ama işte benden habersiz alması beni çıldırtıyor
Göz kırpma emojisi fena koydu amaVayy ne çok hak buluyorsunuz kebdinizde terbiyesizlik yapmaya devam yani her neyse tüm ithamlarinizi size iade ediyorum bu ithamlar söyleyene eminim daha çok yakışırrrrrrrrrrrfr size daha fazla zamn harcayamayacagim beni anlayan anladı zaten
Haaa birdr çok gülen çok ağlarmış aklınızda bulunsun pişman olursunuz sonra (not bir dost)
İyiymişGöz kırpma emojisi fena koydu amaonu yapmayaydın eyiydi
Aceba yazma calan kvdenin kizi felanmisiniz niye bu kadar atesli savundunuz kadini yaAsıl siz beni neyle itham ettiğinize dikkat edin söylediğiniz şey çok ayıp ayrıca hırsızlık olduğunu düşünmüyorum sonuçta oğluna söylemiş gizli saklı almamış
Ayrıca ben kimsenin bir şeyini almam ama benden bur yazma isterse bunu da problem etmem.
Size aşırı uyuz oldum saygısız ve terbiyesiz bir insansınız insanları neyel itham ettiğinize dikkat edin bir daha da yazmayın bana tepkiden hoslanmayacaksizniz cunku
Evet kızıyım ceyizime koymak için annecim ne olur çal yengem kk yazsin beni de gereksiz polemiğe girsinler dedimAceba yazma calan kvdenin kizi felanmisiniz niye bu kadar atesli savundunuz kadini ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?