Kaynana kişisi benden habersiz yazmamı almış

Söylediklerine aynen katılıyorum,bizde de böyle bir durum söz konusu olmaz . Eşimin cüzdanına bende dokunmam o da benimkine mesela habersiz. Çocuklarım da bilir kimsenin izinsiz eşyasını almamak gerektiğini. Burada koskoca kadın habersiz alıyor bu hırsızlık benim için başka bir tanımı yok yani.

Belli ki normalde de sevmediginiz biri yoksa büyütülecek bir şey yok. Durumu daha fazla abartmayın derim

Biz böyleyiz vs diye anlatınca bazıları yadırgayabiliyor, eşler arası öyle şey mi olur ne garip diye, ben sevmem telefonum cüzdanımın kurcalanmasını veya bana sormadan bir eşyamın alınmasını kullanılmasını, kendime yapılmasını istemediğim için de kimseye yapmam.

Kızımı da aynı yetiştirdim, daha bacak kadardı kişisel alana saygıyı öğrettim, kimse kimsenin odasına izinsiz girmez, kapı çalmadan dalmaz, eşyalar izinsiz kullanılmaz.

Daha geçen gün yaşadık mesela, benim tableti artık o kullansın diye kıza verdim, kullandığım tablet dondu siteye de girmem lazım, kızıma alabilir miyim diye sordum izin verince alıp kullandım benim tablet kendine gelince kızıma teşekkür edip aldığım yere koydum çünkü tableti ben vermiş olsam da o artık onun malı, aynı evde ayrı gayrı mı olur gibi düşünülebilir lakin benim için karşımızdakine saygıdır bu.

Ortadaydı aldım nedir ya sinirim bozuldu bu konuya o zaman herkes ortada gördüğü yiyecek, eşya ne varsa alsın dışarıda da ortada diye
O kadar haklısınız ki. Ya ben pek paylaşmayı sevmem zaten. O ayrı bir konu zaten ama şu paylaşımcılık da abartılıyor. Herkes her şeyi beğendi diye hediye edilecek diye bir şey yok. Ben seviyor ve kullanıyorsam niye hediye edeyim ya? Çok beğendiyse gitsin alsın, alamıyorsa da yapacak bir şey yok. Ben de bazen alamayacağım şeyleri beğeniyorum, yetişkin biri olduğum için de kabullenip devam ediyorum. Benim olan da benimdir, vermem vermem o benim bileceğim iş. Vermiyorsam da eşyamın gasp edilmesini hak etmem. Lafı oraya getirenler olmuş. 3 liralık bir bilekliğim var, çok seviyorum, gelip istese biri vermem şahsen.

Tabi ki ama yazma almış ve oğluna da söylemiş ne bilim ben olsam telrarlanmadigi sürece bir şey demezdim sanırım
Evin ortak malı olsa bir nebze oğluna söylemesi kabul edilir ama yinede almadan önce istemesi gerek. İlaç değil yiyecek değil acil durum değil. Art niyetli olmasa üzülür geri verirdi. Ben bi şekilde geri alınmış olcağı günü bekliyorum yinede

İtham etmeme sebep olan sizsiniz.
Yazma oğluna ait değil geline ait. Ne olursa olsun izin almalıydı. Hadi diyelim aldı oğluna haber verdi, konu sahibi istediğinde vermem deme gibi bir hakka sahip değil.
Sizin uyuz olmanız ve hakkımda düşündükleriniz zerre umrumda değil.
Siz bana düşündürdüğünüz şeye bakın.
Ayrıca "bana yazmayın" deme hakkına sahip değilsiniz. Ha o hakkı kendinizde görüp yazıyorsanız bile gene umrumda değil.
Sizin vereceğiniz tepki beni anca güldürür.

Çoğu kişi alt tarafı bir yazma demiş ama işte benden habersiz alması beni çıldırtıyor
Zaten esas mesele bir yazmanın yok olması değil. Kadın nasıl bir ahlak terbiyesi almışsa, pervasızca hırsızlık yapmakta bir sakınca görmüyor. Sizin evinizden, size ait bir malı rızanız olmadan alıyor. Hukukta bile bunun tam karşılığı hırsızlık.

Tepkinizde haklısınız bana göre. En azından yaptığının farkına varana kadar sürdürün. Belki bir noktada utanır.

Kisinin rizasi, haberi olmadan esyasinin alinmasi hirsizliktir. Yazmasi, kazmasi yok bunun. Aldiysa, en azindan sonradan rizasini almali, ogluna soyleyip, aldim haberi olsun demek sivamak oluyor. Eli uzun galiba kayinvalidenin.

Vayy ne çok hak buluyorsunuz kebdinizde terbiyesizlik yapmaya devam yani her neyse tüm ithamlarinizi size iade ediyorum bu ithamlar söyleyene eminim daha çok yakışırrrrrrrrrrrfr size daha fazla zamn harcayamayacagim beni anlayan anladı zaten
Haaa birdr çok gülen çok ağlarmış aklınızda bulunsun pişman olursunuz sonra (not bir dost )

Göz kırpma emojisi fena koydu ama onu yapmayaydın eyiydi

Aceba yazma calan kvdenin kizi felanmisiniz niye bu kadar atesli savundunuz kadini ya

Aceba yazma calan kvdenin kizi felanmisiniz niye bu kadar atesli savundunuz kadini ya
Evet kızıyım ceyizime koymak için annecim ne olur çal yengem kk yazsin beni de gereksiz polemiğe girsinler dedim
.
Diğer mesajlarımı okuyun ya yüzeysel okudum konuyu yazdıklarımda kendi gerekçeleriyle gayet açık daha yazmayın bacım ya pişman oldum valla yorum yaptigima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…