Kaynana kişisi benden habersiz yazmamı almış

Ayrıca etrafa atmış dediği de kızımın yatağının üstündeydi
Misal ; cok acelem vardi ve hızlıca kulotumu ve sutyenimi değişmem gerekti.
Hizlica değişip çıktım üstümü.
"Bunlar da odasında atılmış vaziyette duruyordu" diyerek alıp kullanacak mi peki ? Siyah lotus sütyeninin üzerine yatacak mi ?
Yahut evinizde cebinizden para düşse ve fark etmeseniz ; ben buldum zaten yerdeydi,benim olsun mu diyecek ?
Yani bi anlamsız,bi saçma..
Tuhaf bir hareket sizinkinin yaptığı

Yanlış örnek verdiniz bir lotus sütyen kaç para sizin haberiniz var mı acaba. 3 al 1 öde bekliyorum lütfen, hassasım bu konuda.

gecen youtubeda armagan caglayanin programinda esra ezmeci bir kv nin gelininin begendigi ic camasirlari gecelikleri aldigini soyledigininden beri utopik gelmedi bu ornek

kaynanaya bitli, pis, kafasi yagli diyeni gormemişsiniz. ondan tuhaf gelmiş olabilir

Bulaşığa karşılık mı aldı acaba.
Alt tarafı bi yazma ya alsın boşverin. İzinsiz alması hoş değil, ama hoş görün.

Ya bu ayıp ama ya. Kimse kvnin yaptığı normal demiyor zaten kavgayla gürültüyle geri alma dedik sadece. Yorumlara göre insanların çocuklarına hırsız diyemezsiniz. Sırf kendi doğrunuzu diretmek için böyle saçma Bi varsayımda bulunamazsınız, kimsenin çocuğunu ağzınıza alamazsınız. İnsan gibi yazın yorumunuzu. Resmen aman yazmadır olay çıkarma diyenlerin çocuklarına hırsız demişsiniz. Yok artık ya.

Yaranizin merhemi bende degil.

Kv kişisiyle benzer bi yazma olayi da ben anlatayim..
Kv'nin evine giderken çantama yemeni koymuştum. Bi anda kapisi çalmiş, başini kapatmak istemiş benim cantamin agzi acikmiş icinde yemeniyi görünce almiş takmiş başina.. Başinda görünce bende ki yemeninin aynisindan almiş olabilecegi aklima geldi ama çantamdan alıp da başina takacağı gelmedi... Çikişta da bana para uzattı "bu ne icin" deyince "yemeni alirsin kendine" diyiverdi. "Ne alaka ya dedim, o yemeni bana mevlüt hediyesi, hem kendi evindeyken benim çantamda ko yemeniyi almak ne ya "dedim "alirsin iste para veriyorum" diyor.
"Ben o yemeniyi alayim, ver parayi sana da aynisindan alirim" dedim ve aynisini aldim.
Asla böyle bi samimiyetimiz yok. Ben çizgileri sinirlari olan bi kadinim ama aşmak isteyen aşabiliyor tabi daha ne yapayim bilemiyorum.
E sinir bozucu şeyler.
Had bilmek lazim!!!

Kendi kalitenizi düşürmeyin bence. O yapmış bir terbiyesizlik anladigim kadarıyla kaynananiz terbiye yoksunu. Gidin aynisindan alın başınızda görsün. Anne o yazma eskimisti zaten çok da seviyordum iyi olduğu aldığın yenisini aldım dersin sınır etmek için çünkü kayınvalidenize bu cevap yakışır

Yaranizin merhemi bende degil.
Benim yaram yok gerizekalı. Sen kimsenin çocuğuna hırsız diyemezsin. Terbiyesiz seni. Ben senin gibi çocuğuna da laf atmayacam. Sen gerizekalısın çünkü. Çocuğuna yazık sadece. Senin gibi Bi hayvanın elinde yetişecek. Pislik seni. Şimdi huzurla banlayabilirsin beni Mune
Aptala bak ya. Tülbenti küçümseyenlerin çocukları cepciymiş. Mal oğlu mal.

Hakaret etmeden iletisim kurmayi beceremeyen bir insanin cocuguma acimasi benim icin gurur vericidir.

Hakaret etmeden iletisim kurmayi beceremeyen bir insanin cocuguma acimasi benim icin gurur vericidir.
Ay salon kadını haspam. Kes sesini. Sen önce el kadar çocukları diline dolamamayı fikrini insan gibi yazmayı öğren. Sen beyinsizsin. Net.

Bu denli alınacağızı bilseydim yorumuma sizi etiketlerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…