- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.378
- 498
- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
Misal ; cok acelem vardi ve hızlıca kulotumu ve sutyenimi değişmem gerekti.Ayrıca etrafa atmış dediği de kızımın yatağının üstündeydi
Misal ; cok acelem vardi ve hızlıca kulotumu ve sutyenimi değişmem gerekti.
Hizlica değişip çıktım üstümü.
"Bunlar da odasında atılmış vaziyette duruyordu" diyerek alıp kullanacak mi peki ? Siyah lotus sütyeninin üzerine yatacak mi ?
Yahut evinizde cebinizden para düşse ve fark etmeseniz ; ben buldum zaten yerdeydi,benim olsun mu diyecek ?
Yani bi anlamsız,bi saçma..
Tuhaf bir hareket sizinkinin yaptığı
gecen youtubeda armagan caglayanin programinda esra ezmeci bir kv nin gelininin begendigi ic camasirlari gecelikleri aldigini soyledigininden beri utopik gelmedi bu ornekMisal ; cok acelem vardi ve hızlıca kulotumu ve sutyenimi değişmem gerekti.
Hizlica değişip çıktım üstümü.
"Bunlar da odasında atılmış vaziyette duruyordu" diyerek alıp kullanacak mi peki ? Siyah lotus sütyeninin üzerine yatacak mi ?
Yahut evinizde cebinizden para düşse ve fark etmeseniz ; ben buldum zaten yerdeydi,benim olsun mu diyecek ?
Yani bi anlamsız,bi saçma..
Tuhaf bir hareket sizinkinin yaptığı
kaynanaya bitli, pis, kafasi yagli diyeni gormemişsiniz. ondan tuhaf gelmiş olabilirAkışta şu yorumunuzu gördüm direkt buna yorum yapacağım konuyu okumadım henüz.
Üslubunuz ne kadar kötü. Arsız diyen mi dersiniz, çingeneler diyen mi dersiniz. Fikrinizi dile getirin elbette ama, kimseyi böyle azarlayıp, kırıcı konuşamazsınız. Çok ayıp ya gerçekten
eşinize istetmişsiniz, telefonlar arayip istemissiniz kadin vermem de vermem deyince solugu burda almissiniz. daha ne olacakti kiyamet icin. uff neyse gereksiz bi konu icin gereksiz zaman kaybediyorum burdaBen kıyamet filan koparmadım hanfendi
Bulaşığa karşılık mı aldı acaba.O gün oglumu hastaneye götürecektim aradı çocuğu dr götürecem dedim yinede geldi tezgahın üstünde biraz bulaşık vardı siz gidin ben yıkarım dedi neyse çıktık evden anahtarı da ona bıraktım o ara almış işte
Ya bu ayıp ama ya. Kimse kvnin yaptığı normal demiyor zaten kavgayla gürültüyle geri alma dedik sadece. Yorumlara göre insanların çocuklarına hırsız diyemezsiniz. Sırf kendi doğrunuzu diretmek için böyle saçma Bi varsayımda bulunamazsınız, kimsenin çocuğunu ağzınıza alamazsınız. İnsan gibi yazın yorumunuzu. Resmen aman yazmadır olay çıkarma diyenlerin çocuklarına hırsız demişsiniz. Yok artık ya.Yazma maddi degeri düşük olan bir esya olabilir. Lakin izinsiz alınması ve geri verilmemesi bana gore hirsizliktir. Birisi taktigim yazmayi begenirse hediye etmeyi teklif ederim ama çalarsa ve geri vermek istemezse "hirsiz" oldugunu yuzune vururdum. Maddi degerinin düşük olması, hirsizlik oldugu gercegini degistirmiyor.
Okullarda cocuklarin silgisini, kalemlerini cepleyen diger cocuklar bu tip kucuk hirsizliklari destekleyen, gormezden gelen ailelerin cocuklari işte. Hirsizlik, hirsizliktir maddi ölçütü olamaz.
Yaranizin merhemi bende degil.Ya bu ayıp ama ya. Kimse kvnin yaptığı normal demiyor zaten kavgayla gürültüyle geri alma dedik sadece. Yorumlara göre insanların çocuklarına hırsız diyemezsiniz. Sırf kendi doğrunuzu diretmek için böyle saçma Bi varsayımda bulunamazsınız, kimsenin çocuğunu ağzınıza alamazsınız. İnsan gibi yazın yorumunuzu. Resmen aman yazmadır olay çıkarma diyenlerin çocuklarına hırsız demişsiniz. Yok artık ya.
Ne diyorsun sen ya.Yaranizin merhemi bende degil.
Kv kişisiyle benzer bi yazma olayi da ben anlatayim..Ben evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
Bu olay çok canımı sıktı vermek istemiyorum geri istedim vermedi siz olsanız bir daha ister misiniz alt tarafı bi yazma diyeceksiniz belki ama hem benden habersiz alması cok zoruma gitti hemde ben çok seviyordum yazmamı
Ayrıca etrafa atmış dediği de kızımın yatağının üstündeydi
Ev benim evim istediğim yere koyarım ya
Benim yaram yok gerizekalı. Sen kimsenin çocuğuna hırsız diyemezsin. Terbiyesiz seni. Ben senin gibi çocuğuna da laf atmayacam. Sen gerizekalısın çünkü. Çocuğuna yazık sadece. Senin gibi Bi hayvanın elinde yetişecek. Pislik seni. Şimdi huzurla banlayabilirsin beniYaranizin merhemi bende degil.
Benim yaram yok gerizekalı. Sen kimsenin çocuğuna hırsız diyemezsin. Terbiyesiz seni. Ben senin gibi çocuğuna da laf atmayacam. Sen gerizekalısın çünkü. Çocuğuna yazık sadece. Senin gibi Bi hayvanın elinde yetişecek. Pislik seni. Şimdi huzurla banlayabilirsin beniMune
Aptala bak ya. Tülbenti küçümseyenlerin çocukları cepciymiş. Mal oğlu mal.
Ay salon kadını haspam. Kes sesini. Sen önce el kadar çocukları diline dolamamayı fikrini insan gibi yazmayı öğren. Sen beyinsizsin. Net.Hakaret etmeden iletisim kurmayi beceremeyen bir insanin cocuguma acimasi benim icin gurur vericidir.
Bu denli alınacağızı bilseydim yorumuma sizi etiketlerdim.Herkes burada insan gibi fikrini yazıyor. Kimse aynı şeyi düşünmek zorunda, aynı tavsiyeyi vermek zorunda değil. Sen kimsin ki sırf senden farklı düşünüyorlar diye milletin çocuğuna cepci diyorsun. Ruh hastası manyak.
Sen benim çocuğumun ve diğerlerinin götünü ye tamam mı. Ahlaksız.Bu denli alınacağızı bilseydim yorumuma sizi etiketlerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?