- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
Siz hayırdır ya?Tabi bu kadar insanın olduğu yerde arada böyle gerizekalılar çıkacak. Ülke ruh hastası dolu niye şaşırıyorsam.
Burada herkes fikrini yazıyor. Kaç sayfa yazıldı. Kimse kendisinden farklı fikirde diye başkasının çocuğuna böyle düşünenlerin çocuğu cepçi diyemez. Ayıp ama bu söylediğin diye insanca uyardığı da da yaran var diyemez. Derse bu lafları hakeder.aaaa hanımlar cidden çok korkunç sözler sarf ediliyor, yapmayın lütfen. kocaman kadınlarız yakışıyor mu hiç?? hem konu sahibine ve diğer yorumculara da ayıp oluyor yapmayın Allah aşkına.
Haklisiniz sizlere her yeni yorumda bildirim geldigini bir anlik unuttum. Maruz kaldiginiz cirkin diyalogtan ötürü sizden ve diger arkadaslardan ozur dilerimaaaa hanımlar cidden çok korkunç sözler sarf ediliyor, yapmayın lütfen. kocaman kadınlarız yakışıyor mu hiç?? hem konu sahibine ve diğer yorumculara da ayıp oluyor yapmayın Allah aşkına.
Bu ne demek? Bunu mu savunuyorsunuz?Yazma maddi degeri düşük olan bir esya olabilir. Lakin izinsiz alınması ve geri verilmemesi bana gore hirsizliktir. Birisi taktigim yazmayi begenirse hediye etmeyi teklif ederim ama çalarsa ve geri vermek istemezse "hirsiz" oldugunu yuzune vururdum. Maddi degerinin düşük olması, hirsizlik oldugu gercegini degistirmiyor.
Okullarda cocuklarin silgisini, kalemlerini cepleyen diger cocuklar bu tip kucuk hirsizliklari destekleyen, gormezden gelen ailelerin cocuklari işte. Hirsizlik, hirsizliktir maddi ölçütü olamaz.
Siz hayırdır ya?
Ya daha bikaç saat önce nekadar minoş, iyilik sever komşu dostu olduğunuzdan bahsediyordunuz.Burada herkes fikrini yazıyor. Kaç sayfa yazıldı. Kimse kendisinden farklı fikirde diye başkasının çocuğuna böyle düşünenlerin çocuğu cepçi diyemez. Ayıp ama bu söylediğin diye insanca uyardığı da da yaran var diyemez. Derse bu lafları hakeder.
tamam hoşunuza gitmeyen yorumlar olabilir ama , bu kadar fazla hakaret etmek doğru mu? hem de bayağı ağır hakaretler. usülünce uyarır geçersiniz.Burada herkes fikrini yazıyor. Kaç sayfa yazıldı. Kimse kendisinden farklı fikirde diye başkasının çocuğuna böyle düşünenlerin çocuğu cepçi diyemez. Ayıp ama bu söylediğin diye insanca uyardığı da da yaran var diyemez. Derse bu lafları hakeder.
Ahlaksız diyip yazdığı yoruma bak. Allahım sana geliyorum…Sen benim çocuğumun ve diğerlerinin götünü ye tamam mı. Ahlaksız.
Ben bu zamana kadar burada kimseye böyle hakaret etmedim. Ama senin gibi gerizekalı mal tam da bu sözleri hakediyor.
Amanııın yorumlara bak. Ahlakım bozulduSen benim çocuğumun ve diğerlerinin götünü ye tamam mı. Ahlaksız.
Yorum ve nick uyumuAmanııın yorumlara bak. Ahlakım bozuldu
Kimse şahsınıza bir şey de söylememiş. Biraz gereksiz gerilmişsiniz
Resmen hırsızlık bu beğenmiş bahane etmiş ve çalmış .O gün oglumu hastaneye götürecektim aradı çocuğu dr götürecem dedim yinede geldi tezgahın üstünde biraz bulaşık vardı siz gidin ben yıkarım dedi neyse çıktık evden anahtarı da ona bıraktım o ara almış işte
Yok artık kadını nitelikli hırsız ilan ettiniz, yarın başka bir şeyinizi alırmışMesele aslında yazma değil. Sizden istese verirdiniz. Evinizden izinsiz malınızı alması. Yarın başka Bi şeyinizi alır öbürgün başka. Evde yalnız kalacağı zaman kapıları kilitleyin. Onurlu ise anlar
Ay inanamıyorum normal bir insan yorumukaynananız ayrı tuhaf, siz ayrı tuhafsınız, yırtar alırdım diyenler de ayrı tuhaf. bi yazmanın peşine bu kadar düşülür mü ya insan lafını etmeye utanır. 'keşke bana deseydin ben sana verirdim' der kapatırsınız. hiç yoktan kavga eden programlardaki çingeneler gibi..
Vay anasınıBenim yaram yok gerizekalı. Sen kimsenin çocuğuna hırsız diyemezsin. Terbiyesiz seni. Ben senin gibi çocuğuna da laf atmayacam. Sen gerizekalısın çünkü. Çocuğuna yazık sadece. Senin gibi Bi hayvanın elinde yetişecek. Pislik seni. Şimdi huzurla banlayabilirsin beniMune
Aptala bak ya. Tülbenti küçümseyenlerin çocukları cepciymiş. Mal oğlu mal.
Sen benim çocuğumun ve diğerlerinin götünü ye tamam mı. Ahlaksız.
O zaman defoleşinize istetmişsiniz, telefonlar arayip istemissiniz kadin vermem de vermem deyince solugu burda almissiniz. daha ne olacakti kiyamet icin. uff neyse gereksiz bi konu icin gereksiz zaman kaybediyorum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?