Kaynana kişisi benden habersiz yazmamı almış

aaaa hanımlar cidden çok korkunç sözler sarf ediliyor, yapmayın lütfen. kocaman kadınlarız yakışıyor mu hiç?? hem konu sahibine ve diğer yorumculara da ayıp oluyor yapmayın Allah aşkına.
Burada herkes fikrini yazıyor. Kaç sayfa yazıldı. Kimse kendisinden farklı fikirde diye başkasının çocuğuna böyle düşünenlerin çocuğu cepçi diyemez. Ayıp ama bu söylediğin diye insanca uyardığı da da yaran var diyemez. Derse bu lafları hakeder.

aaaa hanımlar cidden çok korkunç sözler sarf ediliyor, yapmayın lütfen. kocaman kadınlarız yakışıyor mu hiç?? hem konu sahibine ve diğer yorumculara da ayıp oluyor yapmayın Allah aşkına.
Haklisiniz sizlere her yeni yorumda bildirim geldigini bir anlik unuttum. Maruz kaldiginiz cirkin diyalogtan ötürü sizden ve diger arkadaslardan ozur dilerim

Bu ne demek? Bunu mu savunuyorsunuz?
Siz hayırdır ya?

Ya daha bikaç saat önce nekadar minoş, iyilik sever komşu dostu olduğunuzdan bahsediyordunuz.
Kendini öven insanların ya yarası yada kompleksli olduğunu düşünmüşmdür hep.
Gerçek yüzünüzü çok çabuk gösterip yanıltmadığınız için teşekkürler

tamam hoşunuza gitmeyen yorumlar olabilir ama , bu kadar fazla hakaret etmek doğru mu? hem de bayağı ağır hakaretler. usülünce uyarır geçersiniz.

siz sakin bir üyeydiniz açıkçası üslubunuza çok şaşırdım.

çünkü bayağı ağır şeyler söylediniz.

Bence burda yapmanız gereken tek şey. Annecim yazmamı almışsınız ben o yazmayı çok seviyordum ama isteseydiniz seve seve verirdim eminim sizede çok yakışacak ama eşyalarının bende izinsiz kullanılmasını pek hoş karşılamam ama yinede size hediyem olsun. Diyip kendinizi kötü etmeden küçük bir uyarı vermektir zaten bir yazmadir canı sağolsun ne olacak ki ama bir daha yapmasını engeller siniz en azindan

Aaaa kavga cıkmış
Bu kadar küfürler hakaretler ne gerek var
Anlamıyorum

Hanımlar neden görüş ayrılıklarınız yüzünden hep kavga çıkıyor?
Her birimizin anlatılan olaylara bakış açısı farklı, ki bu çok normal hepimiz ayrı ayrı karakterleriz çünkü.
Bize uyan görüş olur uymayan görüş olur, uyanı onaylarsınız ama uymayan görüşü aşağılamak, hakaret etmek, hayır öyle değil böyle deyip polemiğe girmek yakışıyor mu bize?

Bazen öyle bir oluyor ki konu açana bile hakaret edilir hale geliyor, biz konulara yorum yazarız, konuyu açanlar kendisine en uygun fikri alır olay biter, şurada tatlı tatlı yazışıyorduk.

Resmen hırsızlık bu beğenmiş bahane etmiş ve çalmış .

Yok artık kadını nitelikli hırsız ilan ettiniz, yarın başka bir şeyinizi alırmış

Ay inanamıyorum normal bir insan yorumu

Vay anasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…