- 1 Mayıs 2020
- 97
- 46
- 18
- 34
- Konu Sahibi birpasiflora
-
Aslında kadın hazır küsmüş neden arayıp özür dileyip barisyorsun
gitme iste esin gitsinVe eşim şuan çok üzerime geliyor annem napayım diye ben zaten artık gitmem ama benim karnımdaki bebeğimi bile istemeyen insanı nasıl evime alıp hizmet edicem
gitme iste esin gitsin
Gelirsede evine soguk dur
Esin ilgilensin calisiyor musun
muhattap olmamaya çalışacaksinşuan çalışmıyorum ama eşim zaten normalden daha yoğun çalışıyor yani bizi yalnız bırakıcak ve ben gerçekten korkuyorum kendisinden söylemediğim şeyleri yapmadığım şeyleri yapmışım gibi gösteriyor benim oğlumun parasını yiyorsun diyor ama bende yıllardır çalışan insanım halada çalışıyorum virüsten dolayı evdeyim şimdi
Evlendigim ilk sene benzer kusmeler yaşadım hiçte özür dilemedim onlar bana yalvardı barışmak için şimdi kadın bana hizmet ediyor bir dediğimi iki etmiyoreşimin üzülmesini istemedim ama pişman oldum
Bu olaydan sonra numaralarını sildim 1 ay geçmeden beni arayıp demediğini bırakmadı sonra oğluna ben çok ılımlı konuştum demiş neye uğradığımı şaşırıyorum eşimle çok kavga ediyorum aramız çok açılıyor arada kalıyorum anneme laf anlatamıyorum diyor boşanma aşamasına kadar geldik ama hamile olduğumu öğrendimGeçen kandilde babası aradı beni bende uyuyordum 2-3saat sonra geri döndüm çağrısına açmadılar akşam eşim geldi beraber arayalım dedik beni telefona istemediler ve numaramı engelledikler
Arada kalmasın adam olsun bir zahmetBu olaydan sonra numaralarını sildim 1 ay geçmeden beni arayıp demediğini bırakmadı sonra oğluna ben çok ılımlı konuştum demiş neye uğradığımı şaşırıyorum eşimle çok kavga ediyorum aramız çok açılıyor arada kalıyorum anneme laf anlatamıyorum diyor boşanma aşamasına kadar geldik ama hamile olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?