- 1 Mayıs 2020
- 97
- 46
- 18
- 34
- Konu Sahibi birpasiflora
-
Beraberken bana karşı çok iyi ne zmnki bir pürüz çıkıyor aileden kaynaklı bana düşman oluyor eşim çocuk yaptığımız ay çok iyiydik deneyelim dedik pek beklemiyordume bunun farkındaysan oturmamış evliliğe olmamış kocaya koşa koşa çocuk neden yaptın kuzum?
Valla buralarda bir söz vardır iş eşinde biter diye...Ne kadar süredir evlisiniz? Evlendikten sonra anneci oldugunu görüp hamile kalmak iyi cesaret ne diyim.Bilmiyordum evlenince öğrendim bu kadar aileci olduğunu saatlerce konuşurlar telefonda çok şaşırıyorum
Doğru söylüyorsunuz bu süreç biraz sabır gerektiriyor eşim annesiyle bu durumu konuştuğunda ağlayıp baygınlıklar geçiriyormuş o da arada kaldım diyorne istedigini bile anlayamazsin. bazi insan huzursuzluk cikarmaktan hoslanir. gelin dunya iyisi de olsa 'gelin' dir. kavgadan beslenir. eli hep belindedir.. anlamaya calisma. cevrende de gormemissin madem. mucadele edemezsin.
yapabilecegin sey biraz hamileyim ayagina vs kenarda kal. karisma. gitme gelme.. onlari da misafir etme.. esin annesine giderse gitsin. dogum vs sureclerine cok karistirma. sen kotu olmazsan annen de annen diye konusmazsan bir zaman sonra geren tarafin anne oldugunu goruyorlar. ama bu serecte sen de annen soyle boyle dersen iki arada kaldim esim de gerginlik cikariyor diyorlar.
Aileme yakınım ama benim ailemde hep ara bulucu hep iyimserler onun dilinden anlamıyorlar o kadın yeri gelince küfür bile ediyorailen nerde? aynı ilde misiniz?
esiniz evden cikinca geri ayiliyordurDoğru söylüyorsunuz bu süreç biraz sabır gerektiriyor eşim annesiyle bu durumu konuştuğunda ağlayıp baygınlıklar geçiriyormuş o da arada kaldım diyor
Ayıldığına eminimmmesiniz evden cikinca geri ayiliyordurcirkefle cirkef olmayin.. kazanan olmaz.. arada cok yipranirsiniz. iliskiniz cok yipranir.. esine yazik.. size dusen cool durmak.. muhatap olmayin. saygisizlik etmeyin. iyi gecinin. ama samimi de olmayin mesafeyi koruyun hep. karismaya gorusmeye pek yuz vermeyin. gerisini esiniz ailesiyle ugrasarak halletsin. bir zaman sonra zaten yeter anne artik diyecektir.
İlk evlendigimiz senelerde kocam yanımda yokken ha bire laf sokardi canımı sikardi bende kocama anlatırdım saf aklım,sonra eşim annesine neden bunu yaptın dediğinde "aaaa öylemi yapmışım yapmadım ama iyiliğine yspmisimdir"derdi, arkamdan iftira attı kaynanam eşim sorduğunda hep yalan söylüyorlar benide yalancı olan ediyorlar diye mizmizlanmis acindirmis kendine eşimde onu tuttu hep, sonradan akillaniyoruzda ogreniyoruzda geç oluyor annesini şikayet etmeyin,ben o hataya düştüm bana hiç inanmıyor eşimDoğru söylüyorsunuz bu süreç biraz sabır gerektiriyor eşim annesiyle bu durumu konuştuğunda ağlayıp baygınlıklar geçiriyormuş o da arada kaldım diyor
ben zaten görüşmüyorum ama eşim çok anneci. Bana kalmaya gelecekmiş bizde eşimle bu yüzden tartıştık onca lafından sonra nasıl hizmet edicem nasıl yanyana durucam dedim. eşim annesiyle konuşunca bana karşı çok değişiyor
Geçen kandilde babası aradı beni bende uyuyordum 2-3saat sonra geri döndüm çağrısına açmadılar akşam eşim geldi beraber arayalım dedik beni telefona istemediler ve numaramı engelledikler
gelsin esinizin annesi.. cok muhatap olmayin bir cay bir kek ikram edin gitsin.. yuz vermeyin.Ayıldığına eminimmmYa aslında bazen gerçeği görüyor onun istediği aramızı açmak sende konuşarak iyice açıyorsun aramızı diyor bende arada sıkıştım kaldım ya bana gelip gitmeseler hiç sorun yok ki ama bunca olaydan sonra gelicem diyor şimdiden strese girdim
İste böyle eşle ailesi arasına karışıp müdahele ederseniz burnunuz şeyden çıkmaz maalesef. Eşiniz üzülüyor diye iyilik yapıp aralarını yapmışsınız. Şimdi de eşiniz anneci olmuş sizi zorla muhattap ediyor ailesiyle. Valla eşinize senin ailen düğüne bile gelmiyordu ben zorlamasam. Bu saatten sonra ben hak ettikleri kadar muhatap olurum. Sen git görüş beni karıştırma de mesafeli ol. Yoksa çocuk olunca bu yaşadıklarının bin katını yaşatırlar sana.ben zaten görüşmüyorum ama eşim çok anneci. Bana kalmaya gelecekmiş bizde eşimle bu yüzden tartıştık onca lafından sonra nasıl hizmet edicem nasıl yanyana durucam dedim. eşim annesiyle konuşunca bana karşı çok değişiyor
Allah yardımcım olsun büyük şanssızlık yaşıyorumgelsin esinizin annesi.. cok muhatap olmayin bir cay bir kek ikram edin gitsin.. yuz vermeyin.
Galiba gerçekten bundan sonra güçlü durup hiç umursamamak ne gitmek ne gelmek gelirsede onunla beraber oturmamak zor bir süreç ve sabır gerektiriyor Allah yardımcım olsunİste böyle eşle ailesi arasına karışıp müdahele ederseniz burnunuz şeyden çıkmaz maalesef. Eşiniz üzülüyor diye iyilik yapıp aralarını yapmışsınız. Şimdi de eşiniz anneci olmuş sizi zorla muhattap ediyor ailesiyle. Valla eşinize senin ailen düğüne bile gelmiyordu ben zorlamasam. Bu saatten sonra ben hak ettikleri kadar muhatap olurum. Sen git görüş beni karıştırma de mesafeli ol. Yoksa çocuk olunca bu yaşadıklarının bin katını yaşatırlar sana.
tek derdin o olsun.. bak gebesin.. esinle mutlusun.. her evlilikte bir sorun var. mukemmel hayat yok. olcak illaki bir seyler.. idare edilebilir bir sorun. esin de uzerine gelse bosanmayi bile dusunursun.Allah yardımcım olsun büyük şanssızlık yaşıyorum
Telefonunuza ses kaydedici yükleyin ve eğer evinize gelecekse ki korona var şimdi eve gelme zamanı mı acaba, neyse evde de yalnız kalınca sesini kaydedin. Madem sürekli yalan söyleyip inkar ediyor, eşinize ispatlamış olursunuz.Bunu farkettim uzak durmak istiyorum ama eşim sorunun bende olduğunu düşünüyor büyütüyorsun diyor daha ne yaşamalıyım bilmiyorum adam kör
E o zaman ailesiyle yaşasaymış hep, niye evlenmişEşim ailesine aşırı düşkün bana o kadar değil
Tam ses kaydı al yazacaktım yukarda arkadaş da söylemiş. Kayınvaliden eşin yokken seni suçlayacak ve yapmadıklarını yaptı diyecek biriyse ses kayıt cihazı falan aç kaydetsin konuşmaları . İlerde bebeğe bakıcı düşünüyorsan simdiden kamera bile al kur evin bir odasına . Nasılsa lazım olacak bakıcıyı da takip etmek için. Geldiklerinde de derin mevzular konuşma resmi ol. Ben de görümcemle eşimin arası iyi değil diye aralarını falan normale çevirmeye çalıştım durdum en başlarda. Sonra kız beni suçlu çıkardı. Nerdeyse aramızı sen bozdun diyecek duruma gelmişti. Halbuki benden önce de öyleydiler.Görüşmüyorum artık kafam rahat. Hak etmiyor bu türler hiç bir şeyi.Galiba gerçekten bundan sonra güçlü durup hiç umursamamak ne gitmek ne gelmek gelirsede onunla beraber oturmamak zor bir süreç ve sabır gerektiriyor Allah yardımcım olsun
olmayanda bir elin parmagini gecmezAnneci adamlar en korktuğum tip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?