Kaynana sıkıntısı 😭

e bunun farkındaysan oturmamış evliliğe olmamış kocaya koşa koşa çocuk neden yaptın kuzum?
Beraberken bana karşı çok iyi ne zmnki bir pürüz çıkıyor aileden kaynaklı bana düşman oluyor eşim çocuk yaptığımız ay çok iyiydik deneyelim dedik pek beklemiyordum

Ay hiç üzülmeyin boşverin hiç takmayın kafanıza hamileliğinize odaklanın konuşurlarsa konuşun konuşmazlarsa ne gidin ne de gelasnler ne yaparsan yap yaranamazsın hep bir laf sokucak hep arkandan kötülüycek birşey bulucaklar düğün zamanıda bahaneleri olmuş huydan hep geçinmeyelim biz gelinle laf edek oglumuzun başınaı yememiz lazım huzursuz etmemiz lazım modundalar çogu boşverinn. Alışırlar biricik ogluşlarının evli olduguna zamanla.

Doğru söylüyorsunuz bu süreç biraz sabır gerektiriyor eşim annesiyle bu durumu konuştuğunda ağlayıp baygınlıklar geçiriyormuş o da arada kaldım diyor

Doğru söylüyorsunuz bu süreç biraz sabır gerektiriyor eşim annesiyle bu durumu konuştuğunda ağlayıp baygınlıklar geçiriyormuş o da arada kaldım diyor
esiniz evden cikinca geri ayiliyordur cirkefle cirkef olmayin.. kazanan olmaz.. arada cok yipranirsiniz. iliskiniz cok yipranir.. esine yazik.. size dusen cool durmak.. muhatap olmayin. saygisizlik etmeyin. iyi gecinin. ama samimi de olmayin mesafeyi koruyun hep. karismaya gorusmeye pek yuz vermeyin. gerisini esiniz ailesiyle ugrasarak halletsin. bir zaman sonra zaten yeter anne artik diyecektir.

Ayıldığına eminimmm Ya aslında bazen gerçeği görüyor onun istediği aramızı açmak sende konuşarak iyice açıyorsun aramızı diyor bende arada sıkıştım kaldım ya bana gelip gitmeseler hiç sorun yok ki ama bunca olaydan sonra gelicem diyor şimdiden strese girdim

İnsanların para konusunda belki yoktur insanlık yaparım, hassasiyyetini anlıyorum da. Ki, bazı hallerde anlanılması da gerekir. Ama bunu fırsata çeviren insanlar da görüyoruz. Kayın valideniz de bence o cinsten. Görüşmeyin araya mesafe koyun olur biter. Yalnışını ne zaman anlarsa o zaman eyvallah...

İlk evlendigimiz senelerde kocam yanımda yokken ha bire laf sokardi canımı sikardi bende kocama anlatırdım saf aklım,sonra eşim annesine neden bunu yaptın dediğinde "aaaa öylemi yapmışım yapmadım ama iyiliğine yspmisimdir"derdi, arkamdan iftira attı kaynanam eşim sorduğunda hep yalan söylüyorlar benide yalancı olan ediyorlar diye mizmizlanmis acindirmis kendine eşimde onu tuttu hep, sonradan akillaniyoruzda ogreniyoruzda geç oluyor annesini şikayet etmeyin,ben o hataya düştüm bana hiç inanmıyor eşim

Geçen kandilde babası aradı beni bende uyuyordum 2-3saat sonra geri döndüm çağrısına açmadılar akşam eşim geldi beraber arayalım dedik beni telefona istemediler ve numaramı engelledikler

Seni engellediler ve eşin ağzını açıp bir şey diyemedi mi?

gelsin esinizin annesi.. cok muhatap olmayin bir cay bir kek ikram edin gitsin.. yuz vermeyin.

İste böyle eşle ailesi arasına karışıp müdahele ederseniz burnunuz şeyden çıkmaz maalesef. Eşiniz üzülüyor diye iyilik yapıp aralarını yapmışsınız. Şimdi de eşiniz anneci olmuş sizi zorla muhattap ediyor ailesiyle. Valla eşinize senin ailen düğüne bile gelmiyordu ben zorlamasam. Bu saatten sonra ben hak ettikleri kadar muhatap olurum. Sen git görüş beni karıştırma de mesafeli ol. Yoksa çocuk olunca bu yaşadıklarının bin katını yaşatırlar sana.

Galiba gerçekten bundan sonra güçlü durup hiç umursamamak ne gitmek ne gelmek gelirsede onunla beraber oturmamak zor bir süreç ve sabır gerektiriyor Allah yardımcım olsun

Bunu farkettim uzak durmak istiyorum ama eşim sorunun bende olduğunu düşünüyor büyütüyorsun diyor daha ne yaşamalıyım bilmiyorum adam kör
Telefonunuza ses kaydedici yükleyin ve eğer evinize gelecekse ki korona var şimdi eve gelme zamanı mı acaba, neyse evde de yalnız kalınca sesini kaydedin. Madem sürekli yalan söyleyip inkar ediyor, eşinize ispatlamış olursunuz.
Ha ben olsam ne ararım ne evime isterim böyle birini.

Galiba gerçekten bundan sonra güçlü durup hiç umursamamak ne gitmek ne gelmek gelirsede onunla beraber oturmamak zor bir süreç ve sabır gerektiriyor Allah yardımcım olsun
Tam ses kaydı al yazacaktım yukarda arkadaş da söylemiş. Kayınvaliden eşin yokken seni suçlayacak ve yapmadıklarını yaptı diyecek biriyse ses kayıt cihazı falan aç kaydetsin konuşmaları . İlerde bebeğe bakıcı düşünüyorsan simdiden kamera bile al kur evin bir odasına . Nasılsa lazım olacak bakıcıyı da takip etmek için. Geldiklerinde de derin mevzular konuşma resmi ol. Ben de görümcemle eşimin arası iyi değil diye aralarını falan normale çevirmeye çalıştım durdum en başlarda. Sonra kız beni suçlu çıkardı. Nerdeyse aramızı sen bozdun diyecek duruma gelmişti. Halbuki benden önce de öyleydiler.Görüşmüyorum artık kafam rahat. Hak etmiyor bu türler hiç bir şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…