- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi birpasiflora
Gelmesin istemiyorum derseniz, bu saatten sonra kötü olan siz olacaksınız belli. Eşinize aynen şunu demelisiniz. Annenle can ciğer kuzu sarması olacak değilim. Belli ki bu kadar şey yaptıktan sonra halen geleceğim, kalacağım dediğine göre, evimizin içine girip, çıkıp ortalığı daha nasıl karıştırabilirim derdinde.Amacı bana yakın davranmak veya iyi ilişki kurmak değildir. Burası benim oğlumun evi, istediğim gibi gelirim, kalırım demek istiyor. Yoksa, benimle arasını hoş etmeden emrivaki yaparak, zora sokarak ısrarla gelmek, kalmak istemezdi. İnsan sevmediği bir insanın evine neden gelmek ve kalmak isterki.Sen üzülüyorsun diye aranızı bulmak istedim. Ama, sen benim üzülmeme göz yumarsan(zaten hamileyim ve çok hassas bir dönemdeyim) bundan sonra annen konusunda asla benden iyi bir yaklaşım bekleme.Hafta sonu sen izinliyken gelsin kalsın. Sen işe başlayınca gitsin. Ben evde onunla yalnız kalmak istemiyorum. Bu kadar.
Gelmesin, gitmesin, annen şunu yaptı, yok şunu dedi der durursanız, eşinizle aranız günden güne bozulur. Seviyeli bir iletişimde kalmanız makul olan.
(Bu arada corona falan kimsenin umurunda değil demek ki, halen birbirine gitme gelme derdinde millet.)
Gelmesin, gitmesin, annen şunu yaptı, yok şunu dedi der durursanız, eşinizle aranız günden güne bozulur. Seviyeli bir iletişimde kalmanız makul olan.
(Bu arada corona falan kimsenin umurunda değil demek ki, halen birbirine gitme gelme derdinde millet.)